logo
Кафедра правового забезпечення безпеки бізнесу
Кафедра правового забезпечення безпеки бізнесу
logo
Кафедра правового забезпечення безпеки бізнесу
img

Координатор проектів ОБСЄ в Україні: мандат, функції та підтримка правових реформ

правового забезпечення безпеки бізнесу

14 квітня 2021 року перед студентами факультету міжнародної торгівлі та права виступив видатний фахівець-практик - Національний менеджер програм з питань правової реформи Координатора проектів ОБСЄ в Україні, кандидат юридичних наук, Заслужений юрист України Гацелюк Віталій Олександрович. Тема лекції - «Координатор проектів ОБСЄ в Україні: мандат, функції та підтримка правових реформ». Присутніх було близько 100 учасників.

Під час он-лайн зустрічі студенти дізнались про історію створення організації, керівні структури, мандат ОБСЄ, співпрацю з громадськими організаціями, сучасні програми Координатора проектів ОБСЄ в Україні. Більш детально доповідач роз’яснив зміст та напрямок програми з верховенства права та прав людини: яким чином ОБСЄ підтримує правові реформи в Україні, зокрема, реформи конституційної юстиції, доступу до правосуддя.

Високий професійний рівень і практичний досвід лектора дозволив доступно, презентабельно, фахово донести складні питання до студентської аудиторії. Студенти мали змогу отримати відповіді на цікаві питання, безпосередньо поспілкуватись на гострі актуальні теми щодо результатів діяльності ОБСЄ, можливостей співпраці та участі у різних освітніх заходах за підтримки Організації з безпеки та співробітництва в Європі.

15.04.2021
Сонюк Ольга Василівна
621
остання редакція 03.03.2023
shestack