logo
Кафедра правового забезпечення безпеки бізнесу
Кафедра правового забезпечення безпеки бізнесу
logo
Кафедра правового забезпечення безпеки бізнесу
img

Засідання студентського наукового гуртка «Юридичні студії правового забезпечення безпеки бізнесу»

правового забезпечення безпеки бізнесу

Засідання студентського наукового гуртка

 «Юридичні студії правового забезпечення безпеки бізнесу»

на тему: «Право на освіту та доступ до професії в юридичній сфері»

Науковий потенціал учасників студентського наукового гуртка кафедри «Юридичні студії правового забезпечення безпеки бізнесу» дозволяє визначитись із основними сферами дослідницьких інтересів та напрямами студентських наукових досліджень на кафедрі в межах розбудови наукової школи кафедри.

Впровадження отриманих результатів та безпосередня участь в актуальних всеукраїнських наукових проектах для реалізації поставлених дослідницьких завдань дозволяє молодим науковцям краще опанувати методику науково-дослідної роботи та розширити контент діяльності студентського наукового гуртка в різних актуальних дослідницьких напрямах. В процесі участі в діяльності гуртка студенти формують основні навички наукових досліджень, які впливають на наукову репутацію дослідника, та опановують різні методиками наукового дослідження, основи принципів доброчесності в науці.

29 вересня 2021 року у приміщенні Л-корпусу КNTEU HUB на 1-му поверсі о 15:30 розпочнеться засідання студентського наукового гуртка «Юридичні студії правового забезпечення безпеки бізнесу» для участі у проекті «Право на освіту та доступ до професії в юридичній сфері». Під час засідання студенти об’єднаються у групи за основними правничими професіями: суддя, прокурор, адвокат, слідчий, нотаріус. В групах відбуватиметься обговорення формату вищої освіти майбутнього (в перспективі 20 років). Коло питань для обговорення буде заявлено безпосередньо перед початком проекту. По завершенню кожна група готує презентацію та представляє її. У підсумку формуються концептуальні засади майбутньої правничої професії очима студентів.

27.09.2021
Коцюруба Анна Іванівна
194
остання редакція 03.03.2023
shestack