logo
Кафедра іноземної філології та перекладу
Кафедра іноземної філології та перекладу
logo
Кафедра іноземної філології та перекладу
img

Оголошеннявсі

День вступника

іноземної філології та перекладу

У зв'язку з розвитком нових сфер на ринку праці дедалі більше стає актуальною потреба у поясненні професій, які мають значення для нашої країни. Для правильного вибору професії важлива систематична робота з професійною орієнтацією для школярів.
19 квітня 2024 р. представники кафедри іноземної філології та перекладу ст. викл. Малиновська І.А., доц. Богатирьова К.В., викл. Хміль О.О. та представник кафедри товарознавства та митної справи доц. Марчук Н.Б. провели в ZOOM онлайн конференцію з учнями 11-А, 11-Б та 11-В класів школи I-III ступенів № 306 Деснянського району міста Києва (директор – Коцюба Т.В., зав. з виховної роботи – Раченко Т.А.). Викладачі кафедр провели презентацію ДТЕУ, де розповіли про факультети, спеціальності та навчальні програми, інформували учнів про вступну кампанію 2024 та переваги навчання на факультеті ФТМ. Особливу увагу зосередили на перспективах, що відкриваються для студентів університету, можливостях професійного та творчого зростання. Школярам показали відео-екскурсію по університету, демонстрували активне студентське життя, традиції та сучасне обладнання лабораторій, смарт-бібліотеки та комп’ютерні класи. Можливість отримання філологічної освіти привернула увагу школярів, а випускникам було запропоновано приєднатися до Телеграм-каналу приймальної комісії та заповнити форму для участі у Днях відкритих дверей ДТЕУ. Між університетом та школою підписано Договір про співробітництво.
Також доцентом кафедри іноземної філології та перекладу Богатирьовою Катериною було проведено День вступника для учнів Болехівського ліцею №1 "Академічний" міста Болехів, Івано-Франківської області. Учням 11-А класу було розказано про загальні правила вступної кампанії 2024 та особливості навчання в ДТЕУ. На заході була також присутня студентка ФТБ 3 курсу Юзьків Яна, яка розповіла про саме навчання та студентське життя.
Окрім того, професором кафедри іноземної філології та перекладу Циганок О.М. та старшим викладачем Галаган В. Я. було проведено День вступника для учнів 10Б класу спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням англійської мови м. Київ.
Зустріч пройшла в дружній, творчій атмосфері. Учні з цікавістю слухали інформацію про умови вступної кампанії 2024 року та подальшого професійного навчання в ДТЕУ. Особливу зацікавленість учні проявили до спеціальністі «Філологія».
 

19.04.2024
43662
2
остання редакція 22.04.2024
43662