logo
Кафедра іноземної філології та перекладу
Кафедра іноземної філології та перекладу
logo
Кафедра іноземної філології та перекладу
img

Оголошеннявсі

День вступника

іноземної філології та перекладу

25.04.2024 відбувся виїзний профорієнтаційний захід, який провели доцент Л. Гребінник та ст.викл. Л. Коваленко для учнів навчально-виробничого комплексу № 167 з поглибленим вивченням німецької мови м. Києва. До зустрічі долучилися учні 11-А та 11-Б класів, загалом 24 майбутні абітурієнти, які уважно прослухали інформацію про університет, напрями підготовки, професійні можливості. Викладачі були раді відповідати на величезну кількість запитань, які виникають напередодні вступної кампанії, а також запросити майбутніх абітурієнтів на День вступника, який відбудеться 27 квітня.

Також викладачі кафедри іноземної філології та перекладу  ДТЕУ Кохан О.М. та Михайлова Н.О. провели День вступника з учнями 11-А класу ЗСШ І-ІІІ ступенів № 263 імені Євгена Коновальця Деснянського району міста Києва у офлайн форматі.

Для старшокласників залишається все менше і меншечасу до випускних екзаменів, останнього дзвоника та подання документів до вишів. Дехто з учнів має чіткеуявлення про своє майбутнє, тоді як інші ще детально досліджують всі аспекти обраних напрямків, здійснюючи відбір з урахуванням власних інтересів та можливостей.
Вибір професії визначає багато сторін подальшогожиття, включаючи соціальний статус і матеріальнийдобробут. Бажання не лише заробляти, а й реалізуватисвій потенціал та відчувати задоволення відпрофесійної діяльності має ключове значення для багатьох.
У цьому контексті, представники Державного торговельно-економічного університету (ДТЕУ) провели живу зустріч з молоддю, де розглянулиперспективи майбутньої кар'єри, освітні програми та можливості матеріального забезпечення університету.
Під час офлайн зустрічі школярів було ознайомлено зможливостями вступу до ДТЕУ(КНТЕУ) та перспективами навчання. Учні з цікавістю та захопленням переглянули на великому екрані яскраві відео-тури по університету та  дізналися детальну інформацію про отримання гідної та якісної фахової освіти в нашому навчальному закладі, звернули увагу на переваги нашого університету, зокрема, на ціну-якість. Викладачі розповіли  про історію та традиції університету, про факультети та спеціальності, про сфери, за якими здійснюється професійна підготовка майбутніх фахівців в університеті, про переваги навчання за спеціальністю «Філологія» та про важливість володіння одночасно двома спеціальностями!
Школярі були щиро захоплені сучасним інтер’єром університету та обладнанням спеціалізованих кабінетів, модернізованою інтерактивною бібліотекою, спортивними  залами та закладами харчування тощо.Деякі учні з класу уже побували на Дні випускника і встигли також поділитися своїми позитивними враженнями!
Висловлюємо вдячність вчительці 11-А класу Мірошніченко Світлані Миколаївні за можливість проведення офлайн зустрічі. Чекаємо майбутніх абітурієнтів на найближчому Дні вступника в університеті!!!

             
 

26.04.2024
43662
2
остання редакція 26.04.2024
43662