logo
Кафедра цифрової економіки та системного аналізу
Кафедра цифрової економіки та системного аналізу
logo
Кафедра цифрової економіки та системного аналізу
img

Підписано меморандум про співпрацю компанії BGS Solutions із кафедрою цифрової економіки та системного аналізу

цифрової економіки та системного аналізу

Висока якість наданих послуг – це те, що характеризує обидві сторони ділової зустрічі, яка відбулась 26 лютого 2018 р. між викладачами та студентами кафедри цифрової економіки та системного аналізу і директором компанії BGS Solutions Михайлом Гузем.

BGS Solutions з 2005 р. допомагає українським і міжнародним підприємствам автоматизувати свої внутрішні господарські процеси на платформі «1С: Підприємство». Впроваджуючи сучасні інформаційні технології управління, компанія створює умови для стабільної і ефективної роботи все більшої кількості своїх клієнтів.

Михайло Гузь розвінчав міф про заборону програмного продукту «1С» і його конфігурацій в українському бізнесі, розповів про особливості функціонування BGS Solutions і висловив зацікавленість у майбутніх професіоналах, яких готує кафедра цифрової економіки та системного аналізу. Протягом зустрічі викладачі та студенти кафедри цікавились  партнерськими зв’язками компанії, внутрішніми функціями, компетентностями і функціональними обов’язками працівників підприємства BGS Solutions як орієнтирами для формування власних практичних навичок і вмінь. Наприкінці зустрічі сторони домовились про найближчі перспективи співпраці, зокрема, працевлаштування випускників кафедри, проходження виробничої та переддипломної практики, проведення спільних науково-практичних заходів.

В результаті відбулось підписання меморандуму про партнерство у розробці освітніх програм для спеціальностей 051 «Економіка» (спеціалізації «Економічна кібернетика», «Цифрова економіка») та 124 «Системний аналіз»(«Системний аналіз», «Інформаційні технології та бізнес-аналітика(Data Science)»), а також у сфері наукового та організаційного співробітництва між кафедрою цифрової економіки та системного аналізу і компанією BGS Solutions.

Також, Михайло Гузь прочитав для наших студентів лекцію на тему "Підхід CASE-технологій до моделювання бізнес-процесів", що входить до курсу навчальної дисципліни "Моделювання бізнес-процесів".

28.02.2018
42718
2112
остання редакція 01.03.2021
42718