logo
Кафедра товарознавства, управління безпечністю та якістю
Кафедра товарознавства, управління безпечністю та якістю
logo
Кафедра товарознавства, управління безпечністю та якістю
img

Студенту

товарознавства, управління безпечністю та якістю

ВИМОГИ ДО ВИПУСКНИХ КВАЛІФІКАЦІЙНИХ РОБІТ

Положення про випускну кваліфікаційну роботу (проект)

Методичні рекомендації до написання випускної кваліфікаційної роботи (Товарознавство та комерційна логістика)

Методичні рекомендації до написання випускної кваліфікаційної роботи (Категорійний менеджмент у ритейлі)

Методичні рекомендації до підготовки статтІ

ВИМОГИ ДО КУРСОВИХ РОБІТ

Вимоги до курсових робіт

Графік проведення експериментальних досліджень

Графік проведення захисту курсових робіт

Орієнтовна тематика курсових робіт

  1. Формування споживних властивостей товарів.
  2. Управління асортиментом та якістю товарів.
  3. Споживча оцінка асортименту та якості  товарів.
  4. Порівняльна характеристика асортименту та якості  товарів вітчизняного і зарубіжного виробництва.
  5. Товарознавча оцінка нових  товарів.
  6. Товарознавча характеристика асортименту та оцінка якості товарів.
  7. Структурно-асортиментна збалансованість ринку  товарів.
  8. 8. Дослідження змін властивостей  товарів при зберіганні
  9. 9. Вплив умов і термінів зберігання на споживні властивості товарів.
  10. Дослідження асортименту і харчової цінності нових видів товарів.
  11.   Якість та стійкість до зберігання нових  товарів.
  12.   Тенденції розвитку асортименту окремих товарних груп в Україні та за її межами.
  13. Вплив нових видів сировинних матеріалів на споживні властивості товарів.
  14.    Контроль якості продукції і його значення в загальній системі управління якістю
  15. Порівняльна характеристика вимог до нешкідливості  та якості  товарів в Україні та за кордоном.
  16. Якість  товарів, що реалізуються на ринку України.
  17. Прогнозування якості  товарів при зберіганні.
  18. Вплив нових технологій зберігання на споживні властивості товарів.
  19.  Споживчі переваги певної групи товарів.
  20. Формування категорії товарів у ритейлі.

16.10.2018
41574
10806
остання редакція 21.03.2024
41574