logo
Кафедра товарознавства, управління безпечністю та якістю
Кафедра товарознавства, управління безпечністю та якістю
logo
Кафедра товарознавства, управління безпечністю та якістю
img

Студенту

товарознавства, управління безпечністю та якістю

ВИМОГИ ДО ВИПУСКНИХ КВАЛІФІКАЦІЙНИХ РОБІТ

Положення про випускну кваліфікаційну роботу (проект)

Методичні рекомендації до написання випускної кваліфікаційної роботи (Товарознавство та комерційна логістика)

Методичні рекомендації до написання випускної кваліфікаційної роботи (Категорійний менеджмент у ритейлі)

Методичні рекомендації до підготовки статтІ

ВИМОГИ ДО КУРСОВИХ РОБІТ

Вимоги до курсових робіт

Орієнтовна тематика курсових робіт

  1. Формування споживних властивостей товарів.
  2. Управління асортиментом та якістю товарів.
  3. Споживча оцінка асортименту та якості  товарів.
  4. Порівняльна характеристика асортименту та якості  товарів вітчизняного і зарубіжного виробництва.
  5. Товарознавча оцінка нових  товарів.
  6. Товарознавча характеристика асортименту та оцінка якості товарів.
  7. Структурно-асортиментна збалансованість ринку  товарів.
  8. 8. Дослідження змін властивостей  товарів при зберіганні
  9. 9. Вплив умов і термінів зберігання на споживні властивості товарів.
  10. Дослідження асортименту і харчової цінності нових видів товарів.
  11.   Якість та стійкість до зберігання нових  товарів.
  12.   Тенденції розвитку асортименту окремих товарних груп в Україні та за її межами.
  13. Вплив нових видів сировинних матеріалів на споживні властивості товарів.
  14.    Контроль якості продукції і його значення в загальній системі управління якістю
  15. Порівняльна характеристика вимог до нешкідливості  та якості  товарів в Україні та за кордоном.
  16. Якість  товарів, що реалізуються на ринку України.
  17. Прогнозування якості  товарів при зберіганні.
  18. Вплив нових технологій зберігання на споживні властивості товарів.
  19.  Споживчі переваги певної групи товарів.
  20. Формування категорії товарів у ритейлі.

Затверджено на засіданні кафедри товаро-
знавства, управління безпечністю та якістю
протокол № 11 від 10.02.2022 р.

Об’єкти та керівники курсових робіт

із дисципліни «Товарознавство. Харчові продукти»

Гру-па

ПІБ студента

Об’єкт дослідження

Науковий керівник

26

Гендега Олександр

Сіль кухонна

Антюшко Д.П.

26

Глущук Артем

Маршмеллоу

Шаповалова Н.П.

26

Дикун Андрій

Сир твердий типу швейцарського

Нестеренко Н.А.

26

Дуброва Софія

Масло солодковершкове бутербродне

Сидоренко О.В.

26

Йожиков Артем

Соломка

Нестеренко Н.А.

26

Кацуляк Микола

Макаронні вироби швидкого приготування

Шаповалова Н.П.

26

Ковальов Віталій

Віскі

Белінська С.О.

26

Корніенко Богдан

Пиво темне нефільтроване

Белінська С.О.

26

Подільська Каріна

Шоколадна паста

Мотузка Ю.М.

26

Прянішніков Богдан

Простокваша

Кошельник А.В.

26

Савченко Віталій

Кава в зернах

Кошельник А.В.

26

Шутилев Дмитро

Пластівці вівсяні

Мотузка Ю.М.

26

Щукін Данііл

Крупа рисова пропарена

Нестеренко Н.А.

26

Ященко Ольга

Біфідойогурт

Шаповалова Н.П.

26

Яковенко Денис

Соєвий соус

Кошельник А.В.

17

Бєлінська Катерина

Сік яблучний

Сидоренко О.В.

17

Капленко Максим

Вироби макаронні групи В

Шаповалова Н.П.

17

Куліш Марина

Йогурти нежирні

Сидоренко О.В.

17

Нетребко Наталія

Борошно пшеничне

Антюшко Д.П.

17

Новожицький Іван

Ірис

Антюшко Д.П.

17

Павлик Вадим

Олія кукурудзяна

Вежлівцева С.П.

17

Паламарчук Юлія

Маргарин висококалорійний

Вежлівцева С.П.

17

Піляй Олександра

Кавові напої

Сидоренко О.В.

17

Теклюк Вероніка

Енергетичні напої

Мотузка Ю.М.

17

Тяжченко Анна

Родзинки

Антюшко Д.П.

17

Ходзицька Анастасія

Шоколад із кількох видів шоколадних мас

Шаповалова Н.П.

17

Шевчук Олександра

Чай зелений

Антюшко Д.П.

17

Шум Ольга

Рослинне ультрапастеризоване молоко

Мотузка Ю.М.

18

Версітілова Анастасія

Оцет яблучний

Белінська С.О.

18

Гарбарчук Ірина

Коріандр

Белінська С.О.

18

Зверєв Марк

Вино столове сухе

Белінська С.О.

18

Кофто Катерина

Морозиво фруктово-ягідне

Сидоренко О.В.

18

Кукла Ольга

Желейні цукерки

Шаповалова Н.П.

18

Кутішенко Юлія

Цукрозамінники

Притульська Н.В.

18

Мороз Оксана

Бісквіти

Сидоренко О.В.

18

Радзимінська Кіра

Сидр

Сидоренко О.В.

18

Сененко Павло

Лаваш

Мотузка Ю.М.

18

Синяк Анастасія

Молочний коктейль

Притульська Н.В.

18

Сколибог Сергій

Чай чорний холодний

Антюшко Д.П.

18

Турчик Тетяна

Яблука

Антюшко Д.П.

18

Цалпінська Вікторія

Мед поліфлорний

Антюшко Д.П.

18

Чухрай Аліна

Бринза

Вежлівцева С.П.

21

Баранюк Валентин

Консерви із сардин

Кошельник А.В.

21

Голосенюк Даниіл

М’ясні котлети (охолоджений або заморожений напівфабрикат)

Нестеренко Н.А.

21

Гриб Андрій

Риба пряно-копчена

Кошельник А.В.

21

Гура Влада

Цикорій розчинний

Шаповалова Н.П.

21

Давид Діана

Паштет печінковий

Кошельник А.В.

21

Єфіменко Віталій

Рис довгозернистий шліфований

Кошельник А.В.

21

Зілінська Валерія

Соковмісні напої

Притульська Н.В.

21

Комар Марина

Кисломолочний сир

Вежлівцева С.П.

21

Куник Євгеній

Лікер

Божко Т.В.

21

Омельченко Віта

Крупа пшенична

Шаповалова Н.П.

21

Оніщенко Вікторія

Вермут

Антюшко Д.П.

21

Селезньов Вячеслав

Шоколад із добавляннями

Божко Т.В.

21

Слуцький Ярослав

Сік вишневий

Шаповалова Н.П.

21

Ступницька Анна

Печиво вівсяне

Божко Т.В.

21

Товстенко Катерина

Кава мелена

Притульська Н.В.

21

Шевель Данило

Оливки

Шаповалова Н.П.

22

Братушка Олександра

Томатна паста

Нестеренко Н.А.

22

Буравець Анна

Кефір знежирений

Кошельник А.В.

22

Бусленко Данило

Спред

Нестеренко Н.А.

22

Вознюк Аліна

Сухе молоко

Мотузка Ю.М.

22

Демченко Артур

Сухі сніданки

Сидоренко О.В.

22

Жидецький Даніїл

Текіла

Осика В.А.

22

Зикова Вікторія

Шоколадні цукерки «Асорті» з начинками

Божко Т.В.

22

Йосипенко Аліна

Сметана

Божко Т.В.

22

Коваленко Микола

Вершкове масло селянське

Вежлівцева С.П.

22

Куроченко Вікторія

М’який сир

Кошельник А.В.

22

Лобот Вікторія

Майонез

Вежлівцева С.П.

22

Любченко Антон

Сирний продукт

Нестеренко Н.А.

22

Мартиненко Надія

Какао-порошок

Мотузка Ю.М.

22

Місюра Вікторія

Ковбаса напівкопчена

Кошельник А.В.

22

Небрат Олексій

Сардельки

Кошельник А.В.

22

Туліс Олександра

Копчений сир

Нестеренко Н.

Графік проведення захисту курсових робіт з дисципліни «Товарознавство. Харчові продукти» студентів 3 курсу 26 групи, 4 курсу 17-22 груп ФТМ
УВАГА! Дату захисту потрібно уточнювати в наукового керівника!

Комісія

Склад комісії

Дата та час захисту

Курс, група

ПІБ студентів

№1

Сидоренко О.В.,

Кошельник А.В.

24.05.2022

11.30

3-26

3-26

3-26

4-17

4-17

4-17

4-18

4-18

4-18

4-19

4-19

Дуброва Софія,

Прянішніков Богдан,

Савченко Віталій

Бєлінська Катерина,

Куліш Марина,

Піляй Олександра

Кофто Катерина

Мороз Оксана

Радзимінська Кіра

Звержхівська Катерина

Шегеда Софія

25.05.2022

11.30

4-21

4-21

4-21

4-21

4-22

4-22

4-22

4-22

4-22

Баранюк Валентин

Гриб Андрій

Давид Діана

Єфіменко Віталій

Буравець Анна

Демченко Артур

Куроченко Вікторія

Місюра Вікторія

Небрат Олексій

№2

Мотузка Ю.М.,

Божко Т.В.

24.05.2022

11.30

3-26

3-26

4-17

4-17

4-18

4-18

4-18

4-19

4-19

4-19

4-19

4-19

Подільська Каріна

Шутилев Дмитро

Теклюк Вероніка

Шум Ольга

Кутішенко Юлія

Сененко Павло

Синяк Анастасія

Гаєвська Аліна

Таран (Гнилицька) Анна

Гончаренко Юлія

Колещук Анастасі

Твердоступов Артур

25.05.2022

11.30

4-20

4-20

4-20

4-21

4-21

4-21

4-21

4-21

4-22

4-22

4-22

4-22

Брехов Нікіта

Федоренко Дарина

Юхно Поліна

Зілінська Валерія

Куник Євгеній

Селезньов Вячеслав

Ступницька Анна

Товстенко Катерина

Вознюк Аліна

Зикова Вікторія

Йосипенко Аліна

Мартиненко Надія

16.10.2018
41574
8327
остання редакція 24.05.2022
457549