Вимоги до курсових робіт
товарознавства і фармації
Орієнтовна тематика курсових робіт
- Формування споживних властивостей товарів.
- Управління асортиментом та якістю товарів.
- Споживча оцінка асортименту та якості товарів.
- Порівняльна характеристика асортименту та якості товарів вітчизняного і зарубіжного виробництва.
- Товарознавча оцінка нових товарів.
- Товарознавча характеристика асортименту та оцінка якості товарів.
- Структурно-асортиментна збалансованість ринку товарів.
- 8. Дослідження змін властивостей товарів при зберіганні
- 9. Вплив умов і термінів зберігання на споживні властивості товарів.
- Дослідження асортименту і харчової цінності нових видів товарів.
- Якість та стійкість до зберігання нових товарів.
- Тенденції розвитку асортименту окремих товарних груп в Україні та за її межами.
- Вплив нових видів сировинних матеріалів на споживні властивості товарів.
- Контроль якості продукції і його значення в загальній системі управління якістю
- Порівняльна характеристика вимог до нешкідливості та якості товарів в Україні та за кордоном.
- Якість товарів, що реалізуються на ринку України.
- Прогнозування якості товарів при зберіганні.
- Вплив нових технологій зберігання на споживні властивості товарів.
- Споживчі переваги певної групи товарів.
- Формування категорії товарів у ритейлі.
Графік проведення захисту курсових робіт з дисципліни «Товарознавство. Харчові продукти» студентів 4 курсу ФТМ
Комісія |
Склад комісії |
Дата та час захисту |
Аудиторія |
Група |
ПІБ студентів |
13.05.2019

41574
остання редакція 11.04.2023

43719