logo
Кафедра цифрової економіки та системного аналізу
Кафедра цифрової економіки та системного аналізу
logo
Кафедра цифрової економіки та системного аналізу
img

Публічний захист випускних кваліфікаційних робіт студентів ОС "Цифрова економіка"

цифрової економіки та системного аналізу

Публічний захист випускних кваліфікаційних робіт студентів ОС "Цифрова економіка" 2019

Відбувся успішний захист випускних кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «магістр» денної та заочної форми навчання за освітньою програмою «Цифрова економіка».

Загалом на захист, що відбувався протягом 2-4 грудня, було подано 26 випускних кваліфікаційних робіт.

Екзаменаційну комісію очолював директор з розвитку, бізнес-аналітик ТОВ «Center of Research & Development (CR&D)» Максим Генадійович Шарафутдінов.

Члени екзаменаційної комісії:

  • Гамалій В. Ф. – професор кафедри цифрової економіки та системного аналізу, д.ф.-м.н., проф.;
  • Уманців Ю.М. – професор кафедри економічної теорії та конкурентної політики, д.е н., проф.;
  • Кулаженко В. В. – доцент кафедри цифрової економіки та системного аналізу, к.е.н..

Випускні кваліфікаційні роботи були підготовлені під керівництвом викладачів кафедри цифрової економіки та системного аналізу, серед яких: доктор економічних наук А.А. Роскладка, доктор фізико-математичних наук В.Ф. Гамалій, кандидат фізико-математичних наук Н.В. Геселева, кандидати економічних наук О.М. Іванова, В.В. Кулаженко.  Усі студенти захистилися успішно. 13 випускників ОС «Цифрової економіка», що складає 50% від цьогорічного випуску магістрів, отримають диплом із відзнакою.

Відзначимо захист нашої студентки Вовк Богдани, яка не могла бути присутньою на засіданні екзаменаційної комісії через раптове складне захворювання. Адміністрація КНТЕУ пішла на зустріч і дозволила, як виняток, проводити захист випускної кваліфікаційної роботи віддалено. Слід зауважити, що захист пройшов у стандартному режимі – за допомогою Skype на великий екран транслювалась презентація захисту магістрантки, що супроводжувалась її доповіддю. Комісія задавала питання і вислуховувала відповіді у режимі реального часу.

Підводячи підсумки публічного захисту, голова екзаменаційної комісії М. Г. Шарафутдінов та член екзаменаційної комісії Уманців Ю.М. відзначили високий рівень виконаних кваліфікаційних робіт та актуальність тем дослідження, обраних випускниками.

Щиро вітаємо всіх магістрів – випускників 2019 року ОС «Цифрова економіка» з успішним захистом та бажаємо нових здобутків у професійній діяльності, нових звершень та досягнень у сфері цифрової економіки!

14.12.2019
42718
1154
остання редакція 22.02.2021
42718