logo
Кафедра цифрової економіки та системного аналізу
Кафедра цифрової економіки та системного аналізу
logo
Кафедра цифрової економіки та системного аналізу
img

Робочий візит завідувача кафедри кібернетики та системного аналізу А. А. Роскладки до Братислави

цифрової економіки та системного аналізу

На запрошення віце-ректора Вищої школи економіки та менеджменту у публічному адмініструванні у м. Братислава доктора Станіслава Філіпа з 12 по 15 квітня 2019 року завідувач кафедри кібернетики та системного аналізу проф. Роскладка А. А. перебував з робочим візитом у м. Братислава. У ході візиту проведено переговори з віце-ректором з міжнародних відносин Вищої школи економіки та менеджменту у публічному адмініструванні у м. Братислава Станіславом Філіпом та деканом факультету інформаційних технологій Любошем Цибаком.

Керівництвом Вищої школи економіки та менеджменту у публічному адмініструванні у м. Братислава було проведено екскурсію університетом, під час якої представлено його інфраструктуру. У ході переговорів детально обговорено умови навчання студентів, процедуру відбору студентів на стажування до ІТ-підприємств Словаччини, соціальні умови та пільги.

Проведено зустріч з українськими студентами, що навчаються за спільними магістерськими програмами ЗВО України та Вищої школи економіки та менеджменту у публічному адмініструванні у м. Братислава.

Під час зустрічі зосереджено увагу на побутових аспектах перебування студентів у Словацькій республіці, умовах навчання та рівню оволодіння фаховими дисциплінами та словацькою мовою.

Обстежено умови проживання студентів у Братиславі. Гуртожитки, призначені для проживання іноземних студентів знаходяться на відстані 10 хвилин ходьби від університету. Поряд із гуртожитками знаходиться поліклінічне відділення, із лікарями якого університет уклав угоду на медичне обслуговування студентів.

Умови навчання та проживання студентів є цілком задовільними. Система навчання за спільною магістерською програмою «Міжнародна бізнес-аналітика» здатна забезпечити високий рівень фахової підготовки магістрів.

09.04.2019
42718
486
остання редакція 10.03.2021
42718