logo
Кафедра цифрової економіки та системного аналізу
Кафедра цифрової економіки та системного аналізу
logo
Кафедра цифрової економіки та системного аналізу
img

Гостьова лекція Ольги Лугової на тему " Платформа бізнес-додатків ODOO: можливості та переваги використання "

цифрової економіки та системного аналізу

27 лютого 2020  року для студентів спеціальності «Системний аналіз» була проведена гостьова лекція Ольгою Луговою, незалежним бізнес-аналітиком, головою Громадської організації Українська асоціація ODOO  на тему "Платформа бізнес-додатків ODOO: можливості та переваги використання ".

Ольга розповіла про платформу бізнес-додатків ODOO, що має повний набір інструментів для супроводу будь-яких бізнес-потреб і надає компаніям легкий доступ до програмного забезпечення для запуску та розширення бізнесу.

Програмне забезпечення Odoo складається з таких модулів як: бухгалтерський облік, CRM, управління, персоналом, управління виробництвом, продажами, закупівлями, складом, проектами, управління транспортом, претензіями, POS.

Перевагами використання платформи управління ресурсами і сервісами підприємства ODOO є наступні: програмна система дозволяє налаштовувати ERP з відкритим кодом; гнучкість; масштабованість; інтуїтивний інтерфейс; готові програми на замовлення; глобальна підтримка; перевірений продукт; використовує сучасні технології; невисока вартість впровадження.

Студенти проявили велику зацікавленість в представленій платформі, задавали багато питань, зокрема щодо можливостей її використання для розробки реальних кейсів під час написання курсових та дипломних робіт.

28.02.2020
42718
572
остання редакція 09.02.2023
42718