товарознавства, управління безпечністю та якістю
 |
БОЖКО ТЕТЯНА ВАСИЛІВНА
кандидат технічних наук, доцент,
доцент кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю,
начальник навчально-методичного відділу КНТЕУ
e-mail: t.bozhko@knute.edu.ua
|
|
|
ІДЕНТИФІКАТОРИ АВТОРА |
SCOPUS
ResearcherID
ORCID
ResearchGate
Академія google
|
|
|
СФЕРА НАУКОВИХ ІНТЕРЕСІВ |
безпечність і якість харчових продуктів, товарні категорії,
інновації в освіті, внутрішнє забезпечення якості освітньої
діяльності та якості вищої освіти
|
|
|
ДИСЦИПЛІНИ |
«Товарознавство. Пакувальні матеріали і тара»,
«Товарознавство. Харчові продукти», «Сенсорний аналіз»
|
|
|
АКАДЕМІЧНА КВАЛІФІКАЦІЯ |
- доцент кафедри товарознавства, управління безпечністю та
якістю, 2020 р.,
- ступінь вищої освіти «магістр» спеціальність «Філологія»
спеціалізація «Германські мови та літератури (переклад включно),
перша – англійська», Вінницький торговельно-економічний інститут
КНТЕУ, 2019 р.
- кандидат технічних наук, спеціальність 05.18.15 -
Товарознавство харчових продуктів, тема дисертації: «Формування
споживних властивостей десертних емульсійних крем-лікерів», 2016
р.
- «магістр» спеціальність «Товарознавство та комерційна
діяльність», Київський національний торговельно-економічний
університет, 2002 р.
- товарознавець-експерт (ОС «спеціаліст»), Київський
національний торговельно-економічний університет, 2001 р.
|
|
|
ДОСВІД РОБОТИ |
- начальник навчально-методичного відділу Київського
національного торговельно-економічного університету МОН України, з
2014 р. до цього часу;
- методист навчально-методичного відділу Київського національного
торговельно-економічного університету МОН України, 2001-2014
рр.;
- доцент за сумісництвом кафедри товарознавства, управління
безпечністю та якістю Київського національного
торговельно-економічного університету МОН України, з 2018 р. до
цього часу;
- старший викладач за сумісництвом кафедри товарознавства,
управління безпечністю та якістю Київського національного
торговельно-економічного університету МОН України, 2017-2018
рр.,
- асистент за сумісництвом кафедри товарознавства та експертизи
харчових продуктів Київського національного
торговельно-економічного університету МОН України, 2008-2011
рр.
|
|
|
ОСНОВНІ ПУБЛІКАЦІЇ |
Пуб
- Nutritional value of a dry soluble gerodietetic product for
enteral nutrition/ Antiushko, D., Bozhko, T., Shapovalova, N., Fil,
M., Brovenko, T., Tolok, G., Antonenko, A., Gyrka, O., Bodak, M.,
Bezruchko, L. (2021). Eastern-European Journal of Enterprise
Technologies, 5 (11 (113)), 35–42. (Scopus).
- Defining a criteria for the identification of a technique for
producing tomato juice / O. Babii, S. Vezhlivtseva, R.
Donchevska, O. Moroz., N. Vdovenko, T. Denysenko, N. Shapovalova //
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies – 2019. -
№11 (99), Vol 3. – P. 6-12 (Scopus);
- Improvement of the technology of garden strawberry jam in
combination with apple puree / I. Zamorska, V. Zamorskyi, Y.
Halahur, V. Osyka, S. Belinska, I. Motuzka, O. Krasulya, M. Fil//
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies – 2019. -
№11 (102), Vol 6 – P. 14-21. (Scopus).
- Prospects for the use of apiproducts in human healthy
nutrition. / Prytulska, N., Karpenko, P., Antiushko, D., Bozhko,
T., Shapovalova, N. (2021). EUREKA: Life Sciences, 5, 54–60.
- E-LEARNING DURING THE COVID-19 PANDEMIC: A PRACTICAL ASPECT
/ Prytulska N., Bozhko T., Kaminskyi S. // ВІСНИК КНТЕУ. -
2021. - №4/ - С.110-117.
- Quality investigation of frozen garden strawberries at partial
dehydration before freezing / Zamorska I., Zamorskyi V., Halahur
Y., Osyka V., Belinska S., Motuzka I., Bozhko T., Krasulya O., Fil
M. // Eureka: Life Sciences. – 2020. – Number 1. –
P.11-17. DOI: https://dx.doi.org/10.121303/2504-5695.2020.001051
- Research of quality and competitiveness of tomato juices /
O.Babii, T. Bozhko, R. Donchevska, S. Vezhlivtseva // Eureka: Life
Sciences. – 2019/ - Number 3. - P.25-35.
doi:10.21303/2504-5695.2019.00896
8.Товарознавча оцінка засобів жіночої гігієни / Божко Т.,
Загрівая І., Боліла Н. // Міжнародний науково-практичний журнал
"Товари і ринки". 2021. № 1. С. 106-114.DOI:
https://doi.org/10.31617/tr.knute.2021(37)09
9.Божко Т., Загрівая І. Класифікація засобів жіночої гігієни //
Товари і ринки. – 2020. – №3 (35.) – С. 128-139. DOI: https://doi.org/10.31617/tr.knute.2020(35)06
- Бабій О., Божко Т. Безпечність і якість фіточаїв
українського виробництва // Товари і ринки. – 2020. – №2 (34.) – С.
128-139. DOI: https://doi.org/10.31617/tr.knute.2020(34)11
- Ринок соусної продукції: детермінанти
розвитку в Україні / Дончевська Р., Божко Т., Шаповалова
Н. // Товари і ринки. – 2019. – №4 (32.) – С. 26-39.
DOI:https://doi.org/10.31617/tr.knute.2019(32)03
- Якість та конкурентоспроможність хліба із суміші
житнього і пшеничного борошна на ринку України / Божко Т., Бабій
О., Дончевська Р. // Науковий вісник Львівського національного
університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені
С.З.Гжицького. Серія: Харчові технології. Т.21. – 2019. - №92. –
С.28-35. DOI: https://doi.org/ 10.32718/nvlvet-f9206
- Божко Т.В. Реологічні властивості крем-лікерів та їх
зміни в процесі транспортування / Т.В. Божко, Р.С. Дончевська, Р.П.
Романенко // Науковий вісник Львівського національного університету
ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З.Гжицького. Серія:
Харчові технології. Т.21. – 2019. - №91. – С.149-156. doi:
10.32718/nvlvet-f9125
- Божко Т.В. Роль самостійної роботи студентів при
вивченні товарознавчих дисциплін / Т.В. Божко // науковий журнал
SCIENTIFIC LETTERS OF ACADEMIC SOCIETY OF MICHAL BADULANSKY. -
№1(6), 2018. – С.27-30.
- Божко Т.В. Оцінювання якості лікерів за профілем
флейвору / Т.В. Божко, Л.О. Павліш // Товари і ринки. – 2015. - №2.
– С.57-63.
- Рудавська Г.Б. Формування споживних властивостей
лікерів / Г.Б. Рудавська, Т.В. Божко, Л.О. Павліш // Технологічний
аудит та резерви виробництва. – 2015. – № 6/4 (26). –
С.25-29.
- Рудавська Г.Б. Напрями удосконалення класифікації
лікерів / Г.Б. Рудавська, Т.В. Божко, Н.С. Метельська // Товари і
ринки. – 2015. - №1 (19.) – С. 90-97.
- Tatyana Bozhko: Consumer preferences on the
Ukrainian market of ligueurs. The review / T. Bozhko // Nauki
inzynierskie i technologie. – Wydawnictwo Uniwersytetu
Ekonomicznego we Wroclawiu. – 2014. - № 2 (13). –
S.14-25.
- Nutritional value of a dry soluble gerodietetic product for
enteral nutrition/ Antiushko, D., Bozhko, T., Shapovalova, N., Fil,
M., Brovenko, T., Tolok, G., Antonenko, A., Gyrka, O., Bodak, M.,
Bezruchko, L. (2021). Eastern-European Journal of Enterprise
Technologies, 5 (11 (113)), 35–42. (Scopus).
- Defining a criteria for the identification of a technique for
producing tomato juice / O. Babii, S. Vezhlivtseva, R.
Donchevska, O. Moroz., N. Vdovenko, T. Denysenko, N. Shapovalova //
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies – 2019. -
№11 (99), Vol 3. – P. 6-12 (Scopus);
- Improvement of the technology of garden strawberry jam in
combination with apple puree / I. Zamorska, V. Zamorskyi, Y.
Halahur, V. Osyka, S. Belinska, I. Motuzka, O. Krasulya, M. Fil//
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies – 2019. -
№11 (102), Vol 6 – P. 14-21. (Scopus).
- Prospects for the use of apiproducts in human healthy
nutrition. / Prytulska, N., Karpenko, P., Antiushko, D., Bozhko,
T., Shapovalova, N. (2021). EUREKA: Life Sciences, 5, 54–60.
- E-LEARNING DURING THE COVID-19 PANDEMIC: A PRACTICAL ASPECT
/ Prytulska N., Bozhko T., Kaminskyi S. // ВІСНИК КНТЕУ. -
2021. - №4/ - С.110-117.
- Quality investigation of frozen garden strawberries at partial
dehydration before freezing / Zamorska I., Zamorskyi V., Halahur
Y., Osyka V., Belinska S., Motuzka I., Bozhko T., Krasulya O., Fil
M. // Eureka: Life Sciences. – 2020. – Number 1. –
P.11-17. DOI: https://dx.doi.org/10.121303/2504-5695.2020.001051
- Research of quality and competitiveness of tomato juices /
O.Babii, T. Bozhko, R. Donchevska, S. Vezhlivtseva // Eureka: Life
Sciences. – 2019/ - Number 3. - P.25-35.
doi:10.21303/2504-5695.2019.00896
-
8.Товарознавча оцінка засобів жіночої гігієни / Божко Т.,
Загрівая І., Боліла Н. // Міжнародний науково-практичний журнал
"Товари і ринки". 2021. № 1. С. 106-114.DOI:
https://doi.org/10.31617/tr.knute.2021(37)09
9.Божко Т., Загрівая І. Класифікація засобів жіночої гігієни //
Товари і ринки. – 2020. – №3 (35.) – С. 128-139. DOI: https://doi.org/10.31617/tr.knute.2020(35)06
- Бабій О., Божко Т. Безпечність і якість фіточаїв
українського виробництва // Товари і ринки. – 2020. – №2 (34.) – С.
128-139. DOI: https://doi.org/10.31617/tr.knute.2020(34)11
- Ринок соусної продукції: детермінанти
розвитку в Україні / Дончевська Р., Божко Т., Шаповалова
Н. // Товари і ринки. – 2019. – №4 (32.) – С. 26-39.
DOI:https://doi.org/10.31617/tr.knute.2019(32)03
- Якість та конкурентоспроможність хліба із суміші
житнього і пшеничного борошна на ринку України / Божко Т., Бабій
О., Дончевська Р. // Науковий вісник Львівського національного
університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені
С.З.Гжицького. Серія: Харчові технології. Т.21. – 2019. - №92. –
С.28-35. DOI: https://doi.org/ 10.32718/nvlvet-f9206
- Божко Т.В. Реологічні властивості крем-лікерів та їх
зміни в процесі транспортування / Т.В. Божко, Р.С. Дончевська, Р.П.
Романенко // Науковий вісник Львівського національного університету
ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З.Гжицького. Серія:
Харчові технології. Т.21. – 2019. - №91. – С.149-156. doi:
10.32718/nvlvet-f9125
- Божко Т.В. Роль самостійної роботи студентів при
вивченні товарознавчих дисциплін / Т.В. Божко // науковий журнал
SCIENTIFIC LETTERS OF ACADEMIC SOCIETY OF MICHAL BADULANSKY. -
№1(6), 2018. – С.27-30.
- Божко Т.В. Оцінювання якості лікерів за профілем
флейвору / Т.В. Божко, Л.О. Павліш // Товари і ринки. – 2015. - №2.
– С.57-63.
- Рудавська Г.Б. Формування споживних властивостей
лікерів / Г.Б. Рудавська, Т.В. Божко, Л.О. Павліш // Технологічний
аудит та резерви виробництва. – 2015. – № 6/4 (26). –
С.25-29.
- Рудавська Г.Б. Напрями удосконалення класифікації
лікерів / Г.Б. Рудавська, Т.В. Божко, Н.С. Метельська // Товари і
ринки. – 2015. - №1 (19.) – С. 90-97.
- Tatyana Bozhko: Consumer preferences on the
Ukrainian market of ligueurs. The review / T. Bozhko // Nauki
inzynierskie i technologie. – Wydawnictwo Uniwersytetu
Ekonomicznego we Wroclawiu. – 2014. - № 2 (13). –
S.14-25.
- Nutritional value of a dry soluble gerodietetic product for
enteral nutrition/ Antiushko, D., Bozhko, T., Shapovalova, N., Fil,
M., Brovenko, T., Tolok, G., Antonenko, A., Gyrka, O., Bodak, M.,
Bezruchko, L. (2021). Eastern-European Journal of Enterprise
Technologies, 5 (11 (113)), 35–42. (Scopus).
- Defining a criteria for the identification of a technique for
producing tomato juice / O. Babii, S. Vezhlivtseva, R.
Donchevska, O. Moroz., N. Vdovenko, T. Denysenko, N. Shapovalova //
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies – 2019. -
№11 (99), Vol 3. – P. 6-12 (Scopus);
- Improvement of the technology of garden strawberry jam in
combination with apple puree / I. Zamorska, V. Zamorskyi, Y.
Halahur, V. Osyka, S. Belinska, I. Motuzka, O. Krasulya, M. Fil//
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies – 2019. -
№11 (102), Vol 6 – P. 14-21. (Scopus).
- Prospects for the use of apiproducts in human healthy
nutrition. / Prytulska, N., Karpenko, P., Antiushko, D., Bozhko,
T., Shapovalova, N. (2021). EUREKA: Life Sciences, 5, 54–60.
- E-LEARNING DURING THE COVID-19 PANDEMIC: A PRACTICAL ASPECT
/ Prytulska N., Bozhko T., Kaminskyi S. // ВІСНИК КНТЕУ. -
2021. - №4/ - С.110-117.
- Quality investigation of frozen garden strawberries at partial
dehydration before freezing / Zamorska I., Zamorskyi V., Halahur
Y., Osyka V., Belinska S., Motuzka I., Bozhko T., Krasulya O., Fil
M. // Eureka: Life Sciences. – 2020. – Number 1. –
P.11-17. DOI: https://dx.doi.org/10.121303/2504-5695.2020.001051
- Research of quality and competitiveness of tomato juices /
O.Babii, T. Bozhko, R. Donchevska, S. Vezhlivtseva // Eureka: Life
Sciences. – 2019/ - Number 3. - P.25-35.
doi:10.21303/2504-5695.2019.00896
-
8.Товарознавча оцінка засобів жіночої гігієни / Божко Т.,
Загрівая І., Боліла Н. // Міжнародний науково-практичний журнал
"Товари і ринки". 2021. № 1. С. 106-114.DOI:
https://doi.org/10.31617/tr.knute.2021(37)09
9.Божко Т., Загрівая І. Класифікація засобів жіночої гігієни //
Товари і ринки. – 2020. – №3 (35.) – С. 128-139. DOI: https://doi.org/10.31617/tr.knute.2020(35)06
- Бабій О., Божко Т. Безпечність і якість фіточаїв
українського виробництва // Товари і ринки. – 2020. – №2 (34.) – С.
128-139. DOI: https://doi.org/10.31617/tr.knute.2020(34)11
- Ринок соусної продукції: детермінанти
розвитку в Україні / Дончевська Р., Божко Т., Шаповалова
Н. // Товари і ринки. – 2019. – №4 (32.) – С. 26-39.
DOI:https://doi.org/10.31617/tr.knute.2019(32)03
- Якість та конкурентоспроможність хліба із суміші
житнього і пшеничного борошна на ринку України / Божко Т., Бабій
О., Дончевська Р. // Науковий вісник Львівського національного
університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені
С.З.Гжицького. Серія: Харчові технології. Т.21. – 2019. - №92. –
С.28-35. DOI: https://doi.org/ 10.32718/nvlvet-f9206
- Божко Т.В. Реологічні властивості крем-лікерів та їх
зміни в процесі транспортування / Т.В. Божко, Р.С. Дончевська, Р.П.
Романенко // Науковий вісник Львівського національного університету
ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З.Гжицького. Серія:
Харчові технології. Т.21. – 2019. - №91. – С.149-156. doi:
10.32718/nvlvet-f9125
- Божко Т.В. Роль самостійної роботи студентів при
вивченні товарознавчих дисциплін / Т.В. Божко // науковий журнал
SCIENTIFIC LETTERS OF ACADEMIC SOCIETY OF MICHAL BADULANSKY. -
№1(6), 2018. – С.27-30.
- Божко Т.В. Оцінювання якості лікерів за профілем
флейвору / Т.В. Божко, Л.О. Павліш // Товари і ринки. – 2015. - №2.
– С.57-63.
- Рудавська Г.Б. Формування споживних властивостей
лікерів / Г.Б. Рудавська, Т.В. Божко, Л.О. Павліш // Технологічний
аудит та резерви виробництва. – 2015. – № 6/4 (26). –
С.25-29.
- Рудавська Г.Б. Напрями удосконалення класифікації
лікерів / Г.Б. Рудавська, Т.В. Божко, Н.С. Метельська // Товари і
ринки. – 2015. - №1 (19.) – С. 90-97.
- Tatyana Bozhko: Consumer preferences on the
Ukrainian market of ligueurs. The review / T. Bozhko // Nauki
inzynierskie i technologie. – Wydawnictwo Uniwersytetu
Ekonomicznego we Wroclawiu. – 2014. - № 2 (13). –
S.14-25.
ікації
-
Nutritional value of a dry soluble
gerodietetic product for enteral nutrition/ Antiushko, D., Bozhko,
T., Shapovalova, N., Fil, M., Brovenko, T., Tolok, G., Antonenko,
A., Gyrka, O., Bodak, M., Bezruchko, L. (2021).
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 5 (11 (113)),
35–42. (Scopus).
-
Defining a criteria for the
identification of a technique for producing tomato juice / O.
Babii, S. Vezhlivtseva, R. Donchevska, O. Moroz., N.
Vdovenko, T. Denysenko, N. Shapovalova // Eastern-European Journal
of Enterprise Technologies – 2019. - №11 (99), Vol 3. – P.
6-12 (Scopus);
-
Improvement of the technology of
garden strawberry jam in combination with apple puree / I.
Zamorska, V. Zamorskyi, Y. Halahur, V. Osyka, S. Belinska, I.
Motuzka, O. Krasulya, M. Fil// Eastern-European Journal of
Enterprise Technologies – 2019. - №11 (102), Vol 6 – P.
14-21. (Scopus).
-
Prospects for the use of
apiproducts in human healthy nutrition. / Prytulska, N., Karpenko,
P., Antiushko, D., Bozhko, T., Shapovalova, N. (2021). EUREKA: Life
Sciences, 5, 54–60.
-
E-LEARNING DURING THE COVID-19
PANDEMIC: A PRACTICAL ASPECT / Prytulska N., Bozhko T.,
Kaminskyi S. // ВІСНИК КНТЕУ. - 2021. - №4/ - С.110-117.
-
Quality investigation of frozen
garden strawberries at partial dehydration before freezing /
Zamorska I., Zamorskyi V., Halahur Y., Osyka V., Belinska S.,
Motuzka I., Bozhko T., Krasulya O., Fil M. // Eureka: Life
Sciences. – 2020. – Number 1. – P.11-17. DOI: https://dx.doi.org/10.121303/2504-5695.2020.001051
-
Research of quality and
competitiveness of tomato juices / O.Babii, T. Bozhko, R.
Donchevska, S. Vezhlivtseva // Eureka: Life Sciences. – 2019/ -
Number 3. - P.25-35. doi:10.21303/2504-5695.2019.00896
-
Товарознавча оцінка засобів жіночої
гігієни / Божко Т., Загрівая І., Боліла Н. // Міжнародний
науково-практичний журнал "Товари і ринки". 2021. № 1. С.
106-114.DOI: https://doi.org/10.31617/tr.knute.2021(37)09
-
Божко Т., Загрівая І. Класифікація
засобів жіночої гігієни // Товари і ринки. – 2020. – №3 (35.) – С.
128-139. DOI: https://doi.org/10.31617/tr.knute.2020(35)06
-
Бабій О., Божко Т. Безпечність і
якість фіточаїв українського виробництва // Товари і ринки. – 2020.
– №2 (34.) – С. 128-139. DOI: https://doi.org/10.31617/tr.knute.2020(34)11
-
Ринок соусної
продукції: детермінанти розвитку в Україні /
Дончевська Р., Божко Т., Шаповалова Н. // Товари і ринки. – 2019. –
№4 (32.) – С. 26-39.
DOI:https://doi.org/10.31617/tr.knute.2019(32)03
-
Якість та конкурентоспроможність
хліба із суміші житнього і пшеничного борошна на ринку України /
Божко Т., Бабій О., Дончевська Р. // Науковий вісник Львівського
національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій
імені С.З.Гжицького. Серія: Харчові технології. Т.21. – 2019. -
№92. – С.28-35. DOI: https://doi.org/ 10.32718/nvlvet-f9206
-
Божко Т.В. Реологічні властивості
крем-лікерів та їх зміни в процесі транспортування / Т.В. Божко,
Р.С. Дончевська, Р.П. Романенко // Науковий вісник Львівського
національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій
імені С.З.Гжицького. Серія: Харчові технології. Т.21. – 2019. -
№91. – С.149-156. doi: 10.32718/nvlvet-f9125
-
Божко Т.В. Роль самостійної роботи
студентів при вивченні товарознавчих дисциплін / Т.В. Божко //
науковий журнал SCIENTIFIC LETTERS OF ACADEMIC SOCIETY OF MICHAL
BADULANSKY. - №1(6), 2018. – С.27-30.
-
Божко Т.В. Оцінювання якості
лікерів за профілем флейвору / Т.В. Божко, Л.О. Павліш // Товари і
ринки. – 2015. - №2. – С.57-63.
-
Рудавська Г.Б. Формування споживних
властивостей лікерів / Г.Б. Рудавська, Т.В. Божко, Л.О. Павліш //
Технологічний аудит та резерви виробництва. – 2015. – № 6/4 (26). –
С.25-29.
-
Рудавська Г.Б. Напрями
удосконалення класифікації лікерів / Г.Б. Рудавська, Т.В. Божко,
Н.С. Метельська // Товари і ринки. – 2015. - №1 (19.) – С.
90-97.
-
Tatyana Bozhko: Consumer
preferences on the Ukrainian market of ligueurs. The review / T.
Bozhko // Nauki inzynierskie i technologie. – Wydawnictwo
Uniwersytetu Ekonomicznego we Wroclawiu. – 2014. - № 2 (13). –
S.14-25.
- Nutritional value of a dry soluble gerodietetic product for
enteral nutrition/ Antiushko, D., Bozhko, T., Shapovalova, N., Fil,
M., Brovenko, T., Tolok, G., Antonenko, A., Gyrka, O., Bodak, M.,
Bezruchko, L. (2021). Eastern-European Journal of Enterprise
Technologies, 5 (11 (113)), 35–42. (Scopus).
- Defining a criteria for the identification of a technique for
producing tomato juice / O. Babii, S. Vezhlivtseva, R.
Donchevska, O. Moroz., N. Vdovenko, T. Denysenko, N. Shapovalova //
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies – 2019. -
№11 (99), Vol 3. – P. 6-12 (Scopus);
- Improvement of the technology of garden strawberry jam in
combination with apple puree / I. Zamorska, V. Zamorskyi, Y.
Halahur, V. Osyka, S. Belinska, I. Motuzka, O. Krasulya, M. Fil//
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies – 2019. -
№11 (102), Vol 6 – P. 14-21. (Scopus).
- Prospects for the use of apiproducts in human healthy
nutrition. / Prytulska, N., Karpenko, P., Antiushko, D., Bozhko,
T., Shapovalova, N. (2021). EUREKA: Life Sciences, 5, 54–60.
- E-LEARNING DURING THE COVID-19 PANDEMIC: A PRACTICAL ASPECT
/ Prytulska N., Bozhko T., Kaminskyi S. // ВІСНИК КНТЕУ. -
2021. - №4/ - С.110-117.
- Quality investigation of frozen garden strawberries at partial
dehydration before freezing / Zamorska I., Zamorskyi V., Halahur
Y., Osyka V., Belinska S., Motuzka I., Bozhko T., Krasulya O., Fil
M. // Eureka: Life Sciences. – 2020. – Number 1. –
P.11-17. DOI: https://dx.doi.org/10.121303/2504-5695.2020.001051
- Research of quality and competitiveness of tomato juices /
O.Babii, T. Bozhko, R. Donchevska, S. Vezhlivtseva // Eureka: Life
Sciences. – 2019/ - Number 3. - P.25-35.
doi:10.21303/2504-5695.2019.00896
- Товарознавча оцінка засобів жіночої гігієни / Божко Т.,
Загрівая І., Боліла Н. // Міжнародний науково-практичний журнал
"Товари і ринки". 2021. № 1. С. 106-114.DOI:
https://doi.org/10.31617/tr.knute.2021(37)09
- Божко Т., Загрівая І. Класифікація засобів жіночої гігієни //
Товари і ринки. – 2020. – №3 (35.) – С. 128-139. DOI: https://doi.org/10.31617/tr.knute.2020(35)06
- Бабій О., Божко Т. Безпечність і якість фіточаїв українського
виробництва // Товари і ринки. – 2020. – №2 (34.) – С. 128-139.
DOI: https://doi.org/10.31617/tr.knute.2020(34)11
- Ринок соусної продукції: детермінанти розвитку
в Україні / Дончевська Р., Божко Т., Шаповалова Н.
// Товари і ринки. – 2019. – №4 (32.) – С. 26-39.
DOI:https://doi.org/10.31617/tr.knute.2019(32)03
- Якість та конкурентоспроможність хліба із суміші
житнього і пшеничного борошна на ринку України / Божко Т., Бабій
О., Дончевська Р. // Науковий вісник Львівського національного
університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені
С.З.Гжицького. Серія: Харчові технології. Т.21. – 2019. - №92. –
С.28-35. DOI: https://doi.org/ 10.32718/nvlvet-f9206
- Божко Т.В. Реологічні властивості крем-лікерів та їх
зміни в процесі транспортування / Т.В. Божко, Р.С. Дончевська, Р.П.
Романенко // Науковий вісник Львівського національного університету
ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З.Гжицького. Серія:
Харчові технології. Т.21. – 2019. - №91. – С.149-156. doi:
10.32718/nvlvet-f9125
- Божко Т.В. Роль самостійної роботи студентів при
вивченні товарознавчих дисциплін / Т.В. Божко // науковий журнал
SCIENTIFIC LETTERS OF ACADEMIC SOCIETY OF MICHAL BADULANSKY. -
№1(6), 2018. – С.27-30.
- Божко Т.В. Оцінювання якості лікерів за профілем
флейвору / Т.В. Божко, Л.О. Павліш // Товари і ринки. – 2015. - №2.
– С.57-63.
- Рудавська Г.Б. Формування споживних властивостей
лікерів / Г.Б. Рудавська, Т.В. Божко, Л.О. Павліш // Технологічний
аудит та резерви виробництва. – 2015. – № 6/4 (26). –
С.25-29.
- Рудавська Г.Б. Напрями удосконалення класифікації
лікерів / Г.Б. Рудавська, Т.В. Божко, Н.С. Метельська // Товари і
ринки. – 2015. - №1 (19.) – С. 90-97.
- Tatyana Bozhko: Consumer preferences on the
Ukrainian market of ligueurs. The review / T. Bozhko // Nauki
inzynierskie i technologie. – Wydawnictwo Uniwersytetu
Ekonomicznego we Wroclawiu. – 2014. - № 2 (13). –
S.14-25.
|
|
|
НАГОРОДИ ТА ВІДЗНАКИ |
Нагороджена Почесними грамотами ректора КНТЕУ (2013 р., 2016 р.,
2019 р.),
Грамотою Національної академії педагогічних наук України (2021
р.)
|
|
|
ДОДАТКОВІ ВИДИ ДІЯЛЬНОСТІ |
- Керівник групи внутрішніх аудиторів системи управління якістю
КНТЕУ, з 2016 р. до цього часу;
- Внутрішній аудитор системи управління якістю за ДСТУ ІSO
9001, 2009-2016 рр.
- Член ГО «Українське товариство товарознавців і технологів» з
2010 р. до цього часу.
|
|
|
ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ |
-
ПАТ «Мономах», 2018 р.
-
Підвищення кваліфікації начальників навчальних
(навчально-методичних) відділів в НАПНУ, ДВНЗ «Університет
менеджменту освіти», Центральному інституті післядипломної
педагогічної освіти, 2018 р.
-
Навчально-методичні семінари в рамках Міжнародних інформаційних
тижнів програми ЄС Еразмус+ в Україні, Еразмус+офіс в Україні 2017,
2018, 2019 рр.
-
Стажування «Сучасні методи викладання та інноваційні технології
у вищій освіті: європейський досвід та провідні тенденції»
(Віденський університет (Австрія), Пан-Європейский університет
(Словаччина), Кошицький технічний університет (Словаччина), 2018
р.
-
Тренінг щодо внутрішнього та зовнішнього оцінювання якості, Вища
рада Франції з питань оцінки науково-дослідницької роботи і вищої
освіти, 2017 р.
|
|
|
ХОБІ |
подорожі, образотворче мистецтво.
|
остання редакція 15.07.2022