logo
Кафедра товарознавства, управління безпечністю та якістю
Кафедра товарознавства, управління безпечністю та якістю
logo
Кафедра товарознавства, управління безпечністю та якістю
img

Вежлiвцева Свiтлана Петрiвна

товарознавства, управління безпечністю та якістю

ВЕЖЛIВЦЕВА СВIТЛАНА ПЕТРIВНА                                                                               

кандидат технічних наук, доцент,
доцент кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю

e-mail: s.vezhlivtseva@knute.edu.ua

ІДЕНТИФІКАТОРИ АВТОРА

SCOPUS
Web of Science
ORCID
ResearchGate
Google Scholar

СФЕРА НАУКОВИХ ІНТЕРЕСІВ

розширення асортименту молочних та жирових продуктів, участь у дегустаціях, виступи на телебаченні за для інформування споживачів щодо маркування, безпечності та якості харчових продуктів

​ДИСЦИПЛІНИ

"Сенсорний аналiз", "Харчова мiкробiологiя", "Товарознавство. Харчовi продукти", "Управлiння безпечнiстю та якiстю харчових продуктiв" 

АКАДЕМІЧНА КВАЛІФІКАЦІЯ

- доцент кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю,  2019 р;

- кандидат технiчних наук (Doctor of Philosophy, Ph. D), спеціальність 05.18.15
« Товарознавство», тема дисертаціi «Формування асортименту бутербродних маргаринів підвищеної біологічної цінності», 2009 р.;

- вчитель хiмiї (ОС "спецiалiст"), Ніжинський державний педагогічний університет ім. М.Гоголя, 2003 р.;

- інженер-технолог (ОС "спецiалicт"), Державний університет харчових технологій, 1997 р.

ДОСВІД РОБОТИ

- доцент кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю Київського національного торговельно-економічного університету МОН України, з 2015 р. і  до цього часу;

- старший викладач кафедри товарознавства та експертизи харчових продуктів Київського національного торговельно-економічного університету МОН України, з 2010 р. по  2014 р.;

- завідувач лабораторії кафедри товарознавства та експертизи харчових продуктів Київського національного торговельно-економічного університету МОН України, з 2003 р. по  2009 р.;

- старший лаборант кафедри товарознавства та експертизи харчових продуктів Київського національного торговельно-економічного університету МОН України, з 1997 р. по 2002 р.

ОСНОВНІ ПУБЛІКАЦІЇ
Публікації
НАГОРОДИ ТА ВІДЗНАКИ

Нагороджена Почесною грамотою ректора КНТЕУ ( 2016 р.).

ДОДАТКОВІ ВИДИ ДІЯЛЬНОСТІ
  • Вiдповiдальна за методичну роботу кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю.
  • Член вченої ради ФТМ Київського національного торговельно-економічного університету МОН України.
  • Член ГО «Українське товариство товарознавців і технологів» з 2014 р. до цього часу.
ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ
  • курси підвищення кваліфікації за програмою "Впровадження системи управління безпечністю на підприємствах харової промисловості" (Національний університет харчових технологій), 2017 р.;
  • Staż naukowy “Uczciwość akademicka” w Wyższe Seminarium Stowarzyszenia Apostolstwa Katolickiego o wsparcie Uniwersytetu Kardynała Stefana Wyszyńskiego (120 godzin), Warszawa, 2018.
ХОБІ туризм, кулiнарiя, спiв, квiтникарство, читання

02.03.2021
43220
1943
остання редакція 17.04.2023
43719