logo
Кафедра менеджменту
Кафедра менеджменту
logo
Кафедра менеджменту
img

Ракша Наталя Вікторівна

менеджменту

РАКША НАТАЛЯ ВІКТОРІВНА

кандидат економічних наук, доцент,
ад’юнкт-професор із Стратегічного Менеджменту та Управління Бізнесом, Key West University (Open University, USA)

e-mail: raksha.nataly@gmail.com

ІДЕНТИФІКАТОРИ АВТОРА

Scopus       Web of Science       ORCID        ResearcherID

СФЕРА НАУКОВИХ ІНТЕРЕСІВ стратегічне управління, стратегічне лідерство,  бізнес менеджмент, управління змінами, корпоративна соціальна відповідальність, крос культурний менеджмент
ДИСЦИПЛІНИ «Стратегічний менеджмент та прийняття управлінських рішень», «Управління бізнесом», «Управління змінами», «Корпоративна соціальна відповідальність», «Стратегічне управління підприємством»
АКАДЕМІЧНА КВАЛІФІКАЦІЯ

Доцент кафедри менеджменту Державного торговельно-економічного університету МОН України, 2022 р.

Доцент кафедри менеджменту Київського національного торговельно-економічного університету МОН України, 2021 р.

ад’юнкт-професор із Стратегічного Менеджменту та Бізнес Менеджменту, Key West University (USA), 2018 р. – по теперішній час

ад’юнкт-професор із Стратегічного Менеджменту, University of Rome Guglielmo Marconi (Італія) 2014-2015 рр.

Доцент кафедри менеджменту Київського національного торговельно-економічного університету МОН України, 2011-2014 рр.

кандидат  економічних наук за спеціальністю «Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності)», тема дисертації: "Організаційно-економічний механізм підвищення конкурентоспроможності малих підприємств", 2010 р.

ДОСВІД РОБОТИ

доцент кафедри менеджменту Київського національного торговельно-економічного університету МОН України, 2021 р.

ад’юнкт-професор із Стратегічного Менеджменту та Бізнес Менеджменту, Key West University (USA), 2018 р. – по теперішній час

ад’юнкт-професор із Стратегічного Менеджменту, University of Rome Guglielmo Marconi (Італія) 2014-2015 рр.

доцент кафедри менеджменту Київського національного торговельно-економічного університету МОН України, 2011-2014 рр.

старший викладач кафедри менеджменту Київського національного торговельно-економічного університету МОН України, 2007 – 2011 рр.

асистент кафедри менеджменту Київського національного торговельно-економічного університету МОН України, 2003 – 2007 рр.

ОСНОВНІ ПУБЛІКАЦІЇ https://kwu.org/faculty-and-staff-kwu/

https://www.youtube.com/watch?v=g0RJ-SwkTgc

НАГОРОДИ ТА ВІДЗНАКИ

Подяка Міністерства освіти і науки України за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у підготовку кваліфікованих спеціалістів та плідну педагогічну діяльність, 2013 р.

Почесна грамота Київського національного торговельно-економічного університету МОН України за сумлінну працю, високий професіоналізм, досягнуті успіхи в науково-педагогічній діяльності, 2012 р.

Почесна грамота Деснянської районної у м. Києві ради, Деснянської районної у м. Києві державної адміністрації за вагомий внесок у виховну роботу зі студентами, активну участь в процесі реформування, організації та змісту вищої освіти в університеті. громадській діяльності, 2010 р.

ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ

Навчальний семінар щодо забезпечення корпоративної  та соціальної відповідальності у міжнародному середовищі , Університет Женеви  (Швейцарія), 2020 р.

Тренінг для викладачів KWU (USA) на тему «Крос культурні комунікації, найкращий досвід в організації онлайн  освіти», Key West University (USA), 2020 р.

Навчальний семінар щодо розробки програми міжнародного співробітництва, Університет Женеви (Швейцарія), 2017 р.

Тренінг «Якість онлайн освіти», University of Rome Guglielmo Marconi (Італія), 2015 р., 2016 р.

ДОДАТКОВІ ВИДИ ДІЯЛЬНОСТІ

Член редакційної колегії наукового журналу «Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації» (Україна) ISSN: 2616-7468, з 2021 р.

Консультант із корпоративного розвитку та соціальної відповідальності департаменту розвитку співробітництва між Францією та країнами Східної Європи в Marie de Saint Genis Pouilly  (Франція), з 2020 р. і до цього часу

Офіційний представник в Україні Hochschule Kempten University of Applied Sciences (Німеччина), відповідальна за розвиток співробітництва та кооперацію між Україною та Німеччиною, з 2020 р. і до цього часу

Офіційний представник в Україні Swiss Montreux Business School (Швейцарія), відповідальна за розвиток співробітництва та кооперацію між Україною та Швейцаріїю  з 2020 р. і до цього часу

Офіційний представник в Україні University of Rome Guglielmo Marconi (Італія), з 2014 р. і до цього часу

Організатор «Зимової школи з економіки» для студентів КНТЕУ Магістерської англомовної програми спеціальності «Менеджмент зовнішньо-економічної діяльності» в University of Rome Guglielmo Marconi (Італія), 2015 р.

Ініціатор та організатор міжнародної програми подвійного дипломування студентів «Міжнародне бізнес-адмініструванні» (IMBA) Інституту вищої кваліфікації  КНТЕУ та University of Rome Guglielmo Marconi (Італія), 2016 р.

Рецензент наукового журналу “Ecoforum” (Румунія) ISSN: 2344-2174, з 2013 р. до цього часу

Незалежний консультант Auchan з вибору та реалізації стратегії розвитку на території України,
2010 р.

Викладач програми МВА Європейської школи бізнесу (Берлін – Париж – Турин), 2009 – 2012 рр.

ХОБІ подорожі, мистецтво

02.03.2021
433884
746
остання редакція 03.09.2023
05865