logo
Кафедра менеджменту
Кафедра менеджменту
logo
Кафедра менеджменту
img

Наші випускники

менеджменту

Суярко Сергій Миколайович,
керівник Секретаріату Центральної виборчої комісії, заслужений економіст України,
випускник 1997 р., спеціальність «Менеджмент у невиробничій сфері»

Минуло понад 20 років, як я закінчив КНТЕУ, але досі з теплотою згадую роки, проведені в його стінах. 
Університет - це моя відправна точна у майбутній кар’єрі, це - отримані знання, це друзі, з якими ми досі разом  йдемо по життю, це найкращі спогади,  які завжди приємно згадувати.


Фундовний Андрій Віталійович,
директор департаменту адміністрації і логістики ПрАТ СК «ПЗУ Україна»,

випускник 1996 року,  спеціальність «Менеджмент у невиробничій сфері»

20 років минуло з моменту, коли на рідній кафедрі менеджменту отримав диплом КНТЕУ, а разом із ним і путівку до дорослого самостійного життя.  Роки навчання в університеті назавжди залишаться для мене одним із найяскравіших та найщасливіших періодів у житті. Рішення поступати саме до торгово-економічного було легким  і скоріше за все інтуїтивним.  Але  шкодувати за вибором не прийшлося. Отримані знання та практичні навички стали міцною основою мого особистого і професійного зростання в незалежності від того, де довелося працювати. Пройшов шлях від  банківської та нафтогазової сфери через агропромисловий комплекс і будівельну галузь до роботи в міжнародній страховій групі.
Щирі слова подяки всьому колективу КНТЕУ, особливо кафедрі менеджменту! Шановні викладачі, наставники КНТЕУ, бажаю Вам творчої наснаги та життєвої енергії, сумлінних та неординарних  студентів з невгамовною жагою до пізнання!


Іванова (Осіпенко) Наталія Петрівна
директор з продажу компанії "Arma Motors",
(офіційний дилер
Renault в Україні)
випускниця 1996 р., спеціальність «Менеджмент у невиробничій сфері»

Вдячна університету за путівку у життя. Працюю за спеціальністю.
Фундамент мого розвитку заклав університет. Вчитися було дуже цікаво. Університет був нашою домівкою, це були найкращі, золоті роки мого життя. Залишились теплі спогади. В КНТЕУ тепер вчиться моя донька, продовжує династію.


Ракша Наталя Вікторівна
професор Key West University
(відкритий університет, США),
випускниця  2003 р., спеціальність «Менеджмент організацій»

Свій професійний шлях я почала в стінах рідного університету. Після закінчення КНТЕУ  захистила дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук.  Особливу подяку хочу висловити завідувачу кафедри менеджменту – Баю С.І., він є еталоном сучасного керівника, поєднує в собі харизму, лідерські якості та втілює найсучасніші технології управління.
Я отримала в стінах КНТЕУ безцінний досвід, який тепер ефективно використовую у провідному ВНЗ Європи. Знання, отримані  в КНТЕУ, є запорукою успіху  протягом всього Вашого життя!


Цивінський Олексій Валерійович,
ПІІ «Тойота Україна», імпортер автомобілів Toyota і Lexus в Україні,
генеральний менеджер департаменту післяпродажного обслуговування, взаємодії з корпоративними клієнтами та розвитку додаткових послуг,

випускник 2004 р., спеціальність «Менеджмент організацій»

Дуже вдячний за ті знання та досвід, які отримав під час навчання в КНТЕУ. Професійна, насичена організація навчального процесу і постійна підтримка викладачів дозволили отримати ті знання та навички, які допомагають мені сьогодні вирішувати проблеми та приймати правильні рішення в складних і непередбачуваних умовах українського автомобільного ринку.
Навчання в КНТЕУ дає надійний фундамент для побудови майбутньої кар'єри не дипломом для роботодавця, а знаннями, які знадобляться на протязі всього життя.


Сидоренко Олена Валеріївна,
менеджер по роботі з клієнтами ТОВ «Техноматика»,
випускниця 2004 р., спеціальність «Менеджмент організацій»

Під час лекцій, семінарів і практичних занять в КНТЕУ я не тільки отримувала знання з різних предметів, але і насолоджувалася можливістю спілкування з прекрасними людьми з багатим професійним та життєвим досвідом. Викладачі вклали в нас не тільки знання, але і часточку душі, своїми настановами та теплими словами надихали нас на нові починання, вселяли віру в свої сили. Поряд з нами були надійні наставники, готові у будь-який час підтримати, дати пораду, направити на вірний шлях. Своїми професійними досягненнями всі випускники  доводять, що вони отримали  якісні знання.
Особливі слова подяки хочеться сказати на адресу завідувача кафедри менеджменту Бая Сергія Івановича, з яким у нашої групи пов`язані 5 непростих, але все одно прекрасних, наповнених навчанням та спілкуванням років. Спасибі Вам за відповідальність та увагу до кожного студента, за створення комфортної атмосфери для нашого навчання і зростання!


Боровець (Цуманець) Оксана Олександрівна,
старший менеджер відділу податкових і юридичних послуг
аудиторської компанії "PricewaterhouseCoopers",
випускниця  2006 р., спеціальність "Менеджмент організацій і адміністрування"

Дуже дякую Альма-матер, а особливо колективу кафедри менеджменту та Інституту ділової іноземної мови за путівку в життя! Я влаштувалась в PwC завдяки ярмарці вакансій в КНТЕУ і зараз, через 10 років, маю хоч і складну, але дуже цікаву роботу, успішну кар'єру та реалізацію у житті. Бажаю успіхів усім молодим спеціалістам, а викладачам - сил і натхнення у їх важкій, але такій потрібній праці!


Катран Марина Володимирівна,
менеджер з сертифікації ДП «Укрметртестстандарт»,
випускниця 2007 р., спеціальність «Менеджмент організацій»

В КНТЕУ мені дали широкі базові знання у сфері менеджменту, навчили розвивати лідерські якості, аналітичні навички та стратегічне мислення. Хочу подякувати  колективу кафедри менеджменту за чудову надихаючу атмосферу.  
Особливу вдячість висловлюю науковому керівнику моєї дипломної роботи – Баю Сергію Івановичу, чиї креативність, професіоналізм надихають. Його вислів: «Який не є досвід: негативний чи позитивний – це все одно досвід!» – краща настанова до самовдосконалення.



Короговний Олександр Анатолійович
співвласник та керуючий партнер digital-агенції  ТОВ "АЙЛАІН"
випускник 2008 р., спеціальність «Менеджмент організацій»

КНТЕУ - це вищий навчальний заклад, який дає всі можливлсті динамічного розвитку та становлення для майбутніх професіоналів, високоефективних спеціалістів та менеджерів. Для отримання прогресивних знаннь та практичних навичок в навчальний процес вдало ітегровані сучасні технології та підходи, а практичні занняття проходять на базі вивчення реальних ринкових ситуацій та кейсів. Теорія та вдало поєднана з практикою, зокрема через навчання в центрі тренінгових фірм та проведення семінарів з запрошеними викладачами-практиками.
Тут вчать мислити логічно, але і нестандартно, що важливо в сучасному світі. А ще КНТЕУ виховує характер та концентрує довкола себе велику кількість талановитих, ріpнопланових та розумних студентів і стає місцем, в якому можна знайти справжніх друзів та майбутніх бізнес партнерів. КНТЕУ - середовище розвитку, в якому кожен може гармонійно розвиватися, здобути сучасну освіту з практичним спрамуванням та стати потенційно успішних фахівцем, менеджером чи підприємцем.


Яцишина Клавдія Валеріївна
начальник відділу по роботі з місцевими громадами та органами влади
департаменту земельних відносин та взаємодії з громадами АТ «Укргазвидобування» (НАК «Нафтогаз України»)

випускниця 2011 р., спеціальність «Менеджмент інноваційної діяльності»

Мені пощастило навчатися в одному з найкращих навчальних закладів Східної Європи, а згодом стати частиною викладацького складу кафедри менеджменту. Тією людиною і професіоналом, якою я стала, ті знання і компетентності, якими користуюся у повсякденному особистому і професійному житті, я завдячую своїй родині та Альма-матер. Пройшовши такі випробування як КОВІД та зіштовхнувшись з новим досвідом у формі воєнного стану, я ще більше вдячна та ціную студентське життя, яке мені пощастило прожити в стінах КНТЕУ, особливо в колективі професіоналів своєї справи. Мені приємно, що я й досі підтримую зв'язок з кафедрою менеджменту, не лише як з колишніми викладачами, а й як з колегами.


Випусники магістратури ФЕМП 2008-2009 років
спеціальність "Менеджмент організацій та адміністрування",
"Менеджмент інноваційної діяльності",
(освітні програми "Менеджмент організацій торгівлі", "Менеджмент митної справи"
)

 

Випусники магістратури ФЕМП 2010-2011 років
спеціальності "Менеджмент організацій та адміністрування",
"Менеджмент інноваційної діяльності"
(освітні програми "Менеджмент організацій торгівлі", "Менеджмент митної справи")

Випусники магістратури ФЕМП 2012-2013 років
спеціальність "Менеджмент організацій та адміністрування"
(освітні програми "Менеджмент організацій торгівлі", "Менеджмент персоналу"
)

Випусники магістратури ФЕМП 2014-2015 років
спеціальності "Менеджмент організацій та адміністрування",
"Менеджмент інноваційної діяльності", "Логістика"
(освітні програми "Менеджмент організацій торгівлі", "Менеджмент митної справи"
)

Випусники магістратури ФЕМП 2016-2017 років
спеціальності "Менеджмент організацій та адміністрування",
(освітні програми "Менеджмент організацій торгівлі",
"Менеджмент інноваційної діяльності"
)

Випусники магістратури ФЕМП 2018-2019 років спеціальності "Менеджмент"
(освітні програми "Менеджмент організацій", "Менеджмент персоналу", 
"Торговельний менеджмент")


Випусники магістратури та бакалаврату ФЕМП 2020-2022 років
спеціальності "Менеджмент"
(освітні програми "Менеджмент організацій", "Менеджмент персоналу", 
"Торговельний менеджмент")



10.03.2020
shestack
3531
остання редакція 11.10.2023
05865