товарознавства і фармації
|
КОШЕЛЬНИК АННА ВОЛОДИМИРІВНА
доктор філософії, асистент кафедри товарознавства, управління
безпечністю та якістю
e-mail: a.koshelnyk@knute.edu.ua
|
|
|
ІДЕНТИФІКАТОРИ АВТОРА |
Researcher
ORCID
Академія
google
Scopus
ResearchGate
|
|
|
СФЕРА НАУКОВИХ ІНТЕРЕСІВ |
розробка харчових продуктів
спеціального дієтичного призначення (для людей з особливими
дієтичними потребами, зокрема з гіполактазією, алергією на молочні
білки та хворих на цукровий діабет), методологічні та
науково-практичні підходи у сфері захисту прав споживачів,
безпечності та якості товарів
|
|
|
ДИСЦИПЛІНИ |
«Товарознавство»; «Сенсорний аналіз»; «Безпечність
товарів»
|
|
|
АКАДЕМІЧНА КВАЛІФІКАЦІЯ |
- ступінь вищої освіти «бакалавр», спеціальність «Товарознавство
та експертиза в митній справі», Донецький національний університет
економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського, 2014
р.;
- ступінь вищої освіти «бакалавр» («Licence»), спеціальність
«Право, економіка, управління», Університет Клермон-Ферран 1,
Овернь, Франція, 2014 р.;
- ступінь вищої освіти «магістр», спеціальність «Товарознавство
та експертиза в митній справі», Київський національний
торговельно-економічний університет, 2016 р.
|
|
|
ДОСВІД РОБОТИ |
- аспірант кафедри товарознавства, управління безпечністю та
якістю Київського національного торговельно-економічного
університету МОН України, 2016-2020 рр.;
- провідний спеціаліст за сумісництвом сектору хімії кафедри
товарознавства, управління безпечністю та якістю Київського
національного торговельно-економічного університету МОН України,
2018 р.;
- асистент за сумісництвом кафедри товарознавства, управління
безпечністю та якістю Київського національного
торговельно-економічного університету МОН України, 2019 р.;
- лаборант за сумісництвом кафедри товарознавства, управління
безпечністю та якістю Київського національного
торговельно-економічного університету МОН України, 2019-2020
р.р.;
- асистент кафедри товарознавства, управління безпечністю та
якістю Київського національного торговельно-економічного
університету МОН України, з 2020 р. до цього часу.
|
|
|
ОСНОВНІ ПУБЛІКАЦІЇ |
1. Притульська Н.В., Кошельник А.В. Асортиментна політика
виробників спортивного харчування в Україні та світі // Вісник
ЛТЕУ. Технічні науки. – 2018. – Вип. 20. – С. 41-47.
2. Prytulska N. Assessment of the Dietary and Biological Value
of a Plant-based Milk Analogue from Fenugreek Seeds / N. Prytulska,
I. Motuzka, A. Koshelnyk, O. Motuzka // International Journal of
Food Science and Biotechnology. – 2020. - Vol. 5, No. 3. – P.
41-48.
3. Мотузка Ю.М. Ринок аналогів молочних продуктів рослинного
походження: світові тренди / Ю.М. Мотузка, А.В. Кошельник // Товари
і ринки. – 2019. - №3 (31). – С. 38-49.
4. Мотузка Ю.М. Формування консистенції аналога молока з насіння
пажитника грецького / Ю.М. Мотузка, А.В. Кошельник, О.В. Романенко
// Товари і ринки. – 2020. - № 1(33).
5. Motuzka Yu. Formation of quality of milk analogue from Greek
fenugreek seeds / Yu. Motuzka, A. Koshelnyk // Commodities and
markets. – 2020. - № 2(34).
6. Кошельник А.В. Термінологічна неузгодженість у сфері
виробництва та обігу аналогів молока рослинного походження. / А.В.
Кошельник, Ю.М. Мотузка, О.В. Бабій // Вісник Львівського
торговельно-економічного університету. Технічні науки. – 2020. -
№23. - С. 157-165. DOI:
https://doi.org/10.36477/2522-1221-2020-23-21.
7. Pritulska N. Plant-based milk analogues in the nutrition of
people with nutrition-dependent non-infectious diseases / N.
Pritulska, I. Motuzka, A. Koshelnyk, M.A. Jarossová, A. Lacková //
Харчова наука і технологія. – 2020. - Т. 14. №2. – С. 11-24. DOI:
https://doi.org/10.15673/fst.v14i2.1722.
|
|
|
ДОДАТКОВІ ВИДИ ДІЯЛЬНОСТІ |
- «Громадська школа дієвих практик ЄС (CISEP)», тема: ««Захист
прав споживачів і безпечність харчових продуктів в Угоді про
асоціацію/ПВЗВТ» (рівень В), жовтень 2018 р. – січень 2019 р.
за підтримки Федерального міністерства закордонних справ
Німеччини;
- Інститут Європейської політики (м. Берлін, Німеччина), тема:
«Захист прав споживачів і безпечність харчових продуктів в Угоді
про асоціацію/ПВЗВТ», березень 2019 р.;
- комплексне науково-практичне стажування (м. Сучава, Румунія),
тема: «Освіта, наука, бізнес у високоякісній підготовці фахівця з
економіки», листопад 2020 р.
|
|
|
ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ |
- «Громадська школа дієвих практик ЄС (CISEP)», тема: ««Захист
прав споживачів і безпечність харчових продуктів в Угоді про
асоціацію/ПВЗВТ» (рівень В), жовтень 2018 р. – січень 2019 р.
за підтримки Федерального міністерства закордонних справ
Німеччини;
- Інститут Європейської політики (м. Берлін, Німеччина), тема:
«Захист прав споживачів і безпечність харчових продуктів в Угоді
про асоціацію/ПВЗВТ», березень 2019 р.;
- комплексне науково-практичне стажування (м. Сучава, Румунія),
тема: «Освіта, наука, бізнес у високоякісній підготовці фахівця з
економіки», листопад 2020 р.
|
|
|
ХОБІ |
подорожі, театр, література, спорт, мистецтво
|
остання редакція 15.07.2022