logo
Кафедра товарознавства і фармації
Кафедра товарознавства і фармації
logo
Кафедра товарознавства і фармації
img

Мотузка Юлія Миколаївна

товарознавства і фармації

МОТУЗКА ЮЛІЯ МИКОЛАЇВНА

Доктор  технічних наук, професор, професор кафедри товарознавства,управління безпечністю та якістю
 

e-mail: y.motuzka@knute.edu.ua

ІДЕНТИФІКАТОРИ АВТОРА

SCOPUS
Web of Science
ORCID
ResearchGate
Google Scholar

АКАДЕМІЧНА КВАЛІФІКАЦІЯ

У 2002 році закінчила КНТЕУ за спеціальністю «Експертиза товарів та послуг», кваліфікація “товарознавець-експерт”.

У 2006 р. захистила дисертаційну роботу на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук  на тему: “Управління якістю напоїв для спортсменів” за спеціальністю 05.18.15 – товарознавство харчових продуктів.

У 2018 році захистила дисертаційну роботу на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук за спеціальністю 05.18.15 - товарознавство харчових продуктів. на тему: “Управління безпечністю та якістю продуктів для ентерального харчування”.

ДОСВІД РОБОТИ
  • З 2002 року працює в Київському національному торговельно-економічному університеті:
  • 2002 - 2005 рр.- аспірант кафедри товарознавства та експертизи харчових продуктів;
  • 2005-2007 рр.- асистент кафедри товарознавства та експертизи харчових продуктів;
  • 2007-2009 рр.- старший викладач кафедри товарознавства, та експертизи харчових продуктів;
  • 2010-2012 рр.- доцент кафедри товарознавства, управління безпечністю  та якістю;
  • 2010-2012 рр.- заступник декана товарознавчого факультету, доцент кафедри товарознавства, управління безпечністю  та якістю;
  • 2013-2016 рр.-  докторант кафедри товарознавства, управління безпечністю  та якістю;
  • 2016-2018 рр.- доцент кафедри товарознавства, управління безпечністю  та якістю Київського національного торговельно-економічного університету;
  • 2019-2020 рр.- професор кафедри товарознавства, управління безпечністю  та якістю Київського національного торговельно-економічного університету;
  • З липня 2020 р. займає посаду завідувача кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю.
МІЖНАРОДНИЙ ДОСВІД

Інститут інформації для споживачів Stiftung Warentest” (Німеччина, Берлін), 2007
Тема: вивчення міжнародних практик проведення порівняльних тестувань товарів та послуг.

Інститут харчування РАМН, контакт центр Комісії Кодекс Аліментаріус, 2011
Тема:  вивчення  міжнародних досвіду використання стандартів безпечності харчових продуктів.

Інститут європейської політики (Німеччина, Берлін), 2019
Тема:  вивчення  міжнародних практик захисту прав споживачів та безпечності товарів.

ОСНОВНІ ПУБЛІКАЦІЇ
Публікації

.

НАГОРОДИ ТА ВІДЗНАКИ
  • Почесна грамота Державної інспекції України у справах захисту прав споживачів (2011р.)
  • Подяка Деснянської районної у м. Києві державної адміністрації (2012 р., 2017 р.)
  • Премія Кабінету Міністрів України для молодих вчених (2014-2015 р.)
  • Почесна грамота Київського національного торговельно-економічного університету за наукові досягнення (2015 р., 2019 р.).
ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ
  • Науково-дослідний центр незалежних споживих експертиз “ТЕСТ”, 2017 р.
  • Всеукраїнська федерація споживачів “ПУЛЬС”, 2015 р.

02.03.2021
43220
2591
остання редакція 19.04.2023
43719