logo
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
logo
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
img

Гончарова Юлія Анатоліївна

міжнародного, цивільного та комерційного права

ГОНЧАРОВА ЮЛІЯ АНАТОЛІЇВНА

кандидат юридичних наук, доцент
доцент кафедри міжнародного, цивільного та комерційного права

e-mail: y.goncharova@knute.edu.ua

ІДЕНТИФІКАТОРИ АВТОРА

Google_Scholar
ResearcherID
ORCID

Scopus

СФЕРА НАУКОВИХ ІНТЕРЕСІВ

Міжнародно-правове забезпечення гендерної рівності, Міжнародні механізми захисту прав людини,  Дипломатичне та консульське право

Керівниця проекту Jean Monnet Module 'European Female Empowerment for the Union of Equality'  (2022-2025) 

ДИСЦИПЛІНИ

«Дипломатичне та консульське право»

АКАДЕМІЧНА КВАЛІФІКАЦІЯ

доцент кафедри міжнародного, цивільного та комерційного права, 2022 р.

кандидат юридичних наук, 12.00.11 «Міжнародне право», тема дисертації: «Роль та місце принципу ґендерної рівності в сучасному міжнародному праві», 2017 р.

ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ

"Моделі академічної автономії та університет в системі освіти впродовж життя". Міжнародне стажування.  VI Фаза проекту «Інноваційний університет та лідерство», м. Варшава/Краків, Республіка Польща, 10 жовтня – 4 листопада 2022 р.

«Академічна доброчесність». Наукове стажування  (180 год./ 6 кредитів ECTS), м. Варшава, Республіка Польща, (дистанційно), 2022 р.

«Школа стратегічного менеджменту у вищій освіті для ректорів і проректорів на 202-2024 роки». ХХVI Школа Фундації польських ректорів. Каліш, Республіка Польща, 10-13 липня 2022 р.

«Наукова діяльність в дисциплінах юридичних наук з національної та європейської точок зору». Міжнародне дистанційне стажування , м. Білосток, Польша, 2020 р.

Курси підвищення кваліфікації за освітньо-професійною програмою Директори (заступники директорів) інститутів, декани (заступники деканів) факультетів університетів, академій, інститутів. Національна академія педагогічних наук України ДЗВО «Університет менеджменту освіти» Центральний інститут післядипломної освіти, Київ, Україна, 2020 р.

ДОСВІД РОБОТИ

декан факультету міжнародної торгівлі та права Державного торговельно-економічного університету, березень 2020 – по теперішній час
 

заступник декана з навчально-виховної роботи факультету міжнародної торгівлі та права КНТЕУ, червень 2018 р. – лютий 2020 р.
 

доцент кафедри міжнародного, цивільного та комерційного права (кафедра міжнародного приватного, комерційного та цивільного права - перейменована у зв’язку із реорганізацією факультету міжнародної торгівлі та права в червні 2020 р.), вересень 2019 – по теперішній час
 

старший викладач кафедри міжнародного публічного права Київського національного торговельно-економічного університету, лютий 2016 р. – серпень 2019 р.
 

головний спеціаліст відділу пенсійного реформування департаменту пенсійного забезпечення Пенсійного фонду України. Присвоєно 10 ранг державного службовця, 10 серпня 2010 року — 30 жовтня 2012 р.
 

головний спеціаліст відділу первинного призначення пенсій та соціальної допомоги Управління Пенсійного фонду України в Шевченківському районі м. Києва,
7 червня 2010 року — 9 серпня 2010 р.
 

НАГОРОДИ ТА ВІДЗНАКИ

Подяка Міністерства освіти та науки України «За ініціативу та наполегливість, високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків та вагомий особистий внесок у розвиток сфери освіти і науки України», 2021р.

Почесна грамота ректора Київського національного торговельно-економічного університету «За вагомий внесок у підготовку фахівців, розробку і впровадження в навчальний процес інноваційних форм і методів навчання, проведення профорієнтаційної та виховної роботи, організацію, керівництво та проведення науково-дослідної роботи та з нагоди Дня факультету міжнародної торгівлі та права», 2017 р.
 

Почесна грамота ректора КНТЕУ за найвищі показники в роботі наставника академічної групи у 2016/2017 навчальному році та з нагоди Дня працівників освіти, 2017 р.

Лист подяки ректора Київського національного торговельно-економічного університету «За сумлінність, професіоналізм, особистий внесок у науково-педагогічну діяльність та з нагоди Дня працівників освіти», 2016 р.

ДОДАТКОВІ ВИДИ ДІЯЛЬНОСТІ

Членкиня ГО "Інноваційний університет"

Членкиня комісії з проведення відкритого конкурсу з добору кандидатів для здійснення Президентом України призначення членів Вищої ради правосуддя (2019 – 2020 р.)

Спікерка ІІ Літньої школи ELSA з права збройних конфліктів та міжнародної безпеки, липень  2019 р.

28.03.2021
433884
3767
остання редакція 31.05.2023
42241