logo
Кафедра цифрової економіки та системного аналізу
Кафедра цифрової економіки та системного аналізу
logo
Кафедра цифрової економіки та системного аналізу
img

Зустріч зі стейкхолдерами: GMS, міжнародний провайдер месенджингових послуг

цифрової економіки та системного аналізу

1 квітня 2021 року кафедрою цифрової економіки та системного аналізу було організовано зустріч з представниками компанії GMS – міжнародного провайдеру меседжингових послуг для мобільних операторів і підприємств в усьому світі, на якій студентам факультету інформаційних технологій розповіли про діяльність компанії та можливість пройти літнє стажування GMS «Global Start».

До зустрічі долучилися 47 учасників, серед яких були студенти бакалаврату, що навчаються за спеціальностями 051 «Економіка» (спеціалізація «Економічна кібернетика»), 121 «Інженерія програмного забезпечення», 122 «Комп’ютерні науки», 124 «Системний аналіз», 125 «Кібербезпека».

GMS – міжнародний провайдер меседжингових послуг для мобільних операторів і підприємств по всьому світу з більш ніж 15 роками досвіду. І ми шукаємо стажерів у свою #GMSFamily!

Кого шукаємо:

  • Студентів 3 курсу і вище, а також – випускників
  • Ми оцінюємо кандидатів не стільки за їх навичками (всьому можна навчитись в процесі роботи), скільки за особистими якостями та життєвими цінностями. Нам важливо побачити потенціал і здатність справлятись зі складнішими проєктами в майбутньому.

Що потрібно знати та розуміти:

  • Стажер у GMS – повноцінний співробітник, у нас ви не будете виконувати чужі нудні завдання та приносити каву

07.04.2021
42718
502
остання редакція 07.04.2021
42718