logo
Кафедра інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки
Кафедра інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки
logo
Кафедра інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки
img

МІСЦЕ В ОЛІМПІАДІ З ПРОГРАМУВАННЯ НАШИХ СТУДЕНТІВ СЕРЕД ЕКОНОМІЧНИХ ВУЗІВ!!!!!

інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки

 МІСЦЕ В ОЛІМПІАДІ З ПРОГРАМУВАННЯ НАШИХ СТУДЕНТІВ СЕРЕД ЕКОНОМІЧНИХ ВУЗІВ!!!!!

13-та Міжнародна олімпіада з програмування на Кубок академіка Іллі Несторовича Векуа цього Року проходила 25-26 травня. Ця олімпіада проходять за правилами студентської першості світу з програмування АСМ-ІСРС і є важливим етапом підготовки до першості світу українських студентів.

У зв’язку з високою складністю задач Кубку, до участі у ньому, в першу чергу, запрошуються учасники ІІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з програмування і призери ІІІ, ІV етапів Всеукраїнських шкільних олімпіад з інформатики. Також участь у Кубку можуть брати ветерани АСМ-олімпіад, які вже закінчили навчання в університетах.

Організаторами Кубку Векуа є Міністерство спорту і молодіжних справ Грузії, Асоціація підтримки програмування (Грузія), Сухумський державний університет у Тбілісі, Грузинський технічний університет.

Задля розширення участі українських команд, з 2014 року рішенням оргкомітету Кубку, чотири його майданчики створено в Україні:

  • у Вінницькому національному технічному університеті;
  • в Одеській національній академії харчових технологій;
  • в Ужгородському національному університеті;
  • у Харківському національному університеті радіоелектроніки.

Змагання Кубку Векуа складаються з двох турів – особистого і командного.

У командному турі представниками нашого університету цього року була команда Innocent, яка складається з трьох студентів ФОАІС: Чудіка Михайла (10 група 3 курс) та Гудименка Артема (6 група 2 курс) спеціальність 121 «Інженерія програмного забезпечення» і Савченка Миколі (11 група 1 курс) спеціальність 125 «Кібербезпека». Тренер команди старший викладач кафедри програмної інженерії та кібербезпеки Жирова Тетяна Олександрівна.

За результатами змагань наша команда посіла перше місце у Вінницькому національному технічному університеті серед економічних університетів.

Вітаємо хлопців з перемогою та бажаємо успіхів у наступних змаганнях!!!!!!

02.11.2021
shestack
344
остання редакція 02.11.2021
shestack