logo
Кафедра інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки
Кафедра інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки
logo
Кафедра інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки
img

Дві команди КНТЕУ продовжать змагання і ІІ турі Міжнародної командної студентської олімпіади з програмування

інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки

Дві команди КНТЕУ продовжать змагання і ІІ турі
Міжнародної командної студентської олімпіади з програмування

АСМ-ІСРС є найстарішою, наймасовішою і найпрестижнішою всесвітньою студентською олімпіадою, що викликає величезний інтерес серед студентів, які бачать своє майбутнє в сфері інформаційних технологій. Перемога на цих змаганнях є показником сильних інтелектуальних можливостей студента, що підвищує привабливість випускника в очах потенційних роботодавців.

Саме сьогодні, 13 квітня 2019 р., пройшла Всеукраїнська студентська олімпіада з програмування 2019, яка є складовою частиною відбіркових змагань Міжнародної командної студентської олімпіади з програмування (ICPC – International Collegiate Programming Contest) під егідою Асоціації обчислювальної техніки (ACM – Association for Computing Machinery) і проводиться за узгодженими з нею правилами.

Мови програмування, які підтримуються на I етапі: C/С++, С#, Java, Pascal, Python. Перевірка рішень здійснюється автоматично, через Інтернет, з використанням online-системи проведення олімпіад e-judge

КНТЕУ на цих змаганнях представляло чотири команди студентів кафедри програмної інженерії та кібербезпеки: KNUTE_Innocent_boys (Яремич Валентин – 1 група п’ятий курс, Чудік Михайло – 6 група 3 курс, та Ющенко Олександр – 6 група 1 курс), KNUTE_Indomitable (Гудименко Артем – 6 група 2 курс, Полюхович Аліна та Мальцева Богдана – 7 група 2 курс) – тренер команд  ст.викл. кафедри програмної інженерії к.пед.н. Жирова Т.О., KNUTE_New_name (Капуста Нікіта – 6 група 1 курс, Колошко Олександр – 7 група 2 курс, Довгай Володимир – 7 група 1 курс) тренер команд ст.викл. кафедри програмної інженерії к.пед.н. Котенко Н.О.

Наші команди брали участь в олімпіаді зі спортивного програмування на базі Київського університету імені Бориса Грінченка. За результатами змагань усі команди отримали сертифікати учасників, а команди KNUTE_Innocent_boys та KNUTE_Indomitable пройшли у другий тур Міжнародної командної студентської олімпіади з програмування, яка відбудеться 13-15 вересня 2019 р.

Спонсором олімпіади у 2019 році стала компанія Ring, яка займається ІоТ-рішеннями для охорони житла, і вручила подарунки для переможців – сертифікати на покупку в інтернет-магазині Amazon на 100$, 75$ та 50$ відповідно за І, ІІ та ІІІ місце відповідно. Гарна мотивація для учасників олімпіади!!!!

Сподіваємося, що наступного року на змагання побачити команди інших кафедр факультету ФОАІС, а нашим студентам бажаємо успіхів у наступних етапах олімпіади!!!!.


 

08.11.2021
Владислав Котов
253
остання редакція 08.11.2021
Владислав Котов