logo
Кафедра товарознавства, управління безпечністю та якістю
Кафедра товарознавства, управління безпечністю та якістю
logo
Кафедра товарознавства, управління безпечністю та якістю
img

Нестеренко Наталія Анатоліївна

товарознавства, управління безпечністю та якістю

НЕСТЕРЕНКО НАТАЛІЯ АНАТОЛІЇВНА

кандидат технічних наук, старший викладач кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю

e-mail: n.nesterenko@knute.edu.ua

ІДЕНТИФІКАТОРИ АВТОРА

SCOPUS
ORCID
Академія google
ResearcherID
ResearchGate

СФЕРА НАУКОВИХ ІНТЕРЕСІВ

стабілізація споживних властивостей та розширення асортименту плодоовочевої продукції, безпечність та якість харчових продуктів.

​ДИСЦИПЛІНИ

«Товарознавство», «Товарознавство. Харчові продукти», «Теоретичні основи товарознавства», «Товарознавство. Пакувальні матеріали і тара».

АКАДЕМІЧНА КВАЛІФІКАЦІЯ
  • кандидат технічних наук, спеціальність 05.18.15 - Товарознавство харчових продуктів, тема дисертації: «Стабілізація споживних властивостей швидкозаморожених напівфабрикатів із культивованих печериць», 2021 р.;
  • «магістр з товарознавства» спеціальність «Товарознавство та комерційна діяльність», Київський національний торговельно-економічний університет, 2010 р.
ДОСВІД РОБОТИ
  • старший викладач кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю Державного торговельно-економічного університету МОН України, 2022 рр.
  • асистент кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю Київського національного торговельно-економічного університету МОН України, 2021 рр.
  • старший лаборант кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю Київського національного торговельно-економічного університету МОН України, 2016 – 2021 рр.
  • лаборант кафедри товарознавства та експертизи харчових продуктів Київського національного торговельно-економічного університету МОН України, 2010 – 2016 рр.
ОСНОВНІ ПУБЛІКАЦІЇ
  1. Ivaniuta A., Menchynska A., Nesterenko N., Holembovska N., Yemtcev V., Marchyshyna Y., Kryzhova Y., Ochkolyas E., Pylypchuk О., Israelian V. M.2021. The use of secondary fish raw materials from silver carp in the technology of structuring agents. Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences. vol. 15,      p. 546-554 (Scopus);
  2. Nesterenko N., Orlova N., Belinska S., Motuzka Iu., Ivanyuta A., Menchynska A.  Biological Value of Protein of Quick-Frozen Semi-finished Products from Cultivated Champignons. International Journal of Food Science and Biotechnology. 2020. Vol. 5, №4, Р. 89–93.
  3. Nesterenko N. A. Current state of the market of cultivated mushrooms in Ukraine and the world. EUROPEAN SCIENTIFIC DISCUSSIONS: The 1th International scientific and practical conference, Rome, 28–30 November 2020. Italy: Perfect Publishing, 2020. P. 177– 180.
  4. Нестеренко Н.А., Іванюта А.О. Органолептичні властивості культивованих печериць під час заморожування. Продовольча індустрія АПК. 2018. № 5.  С. 34–36.
  5. Нестеренко Н.А., Іванюта А.О., Мостика К. Вплив бланшування на якість заморожених культивованих печериць. Технічні науки та технології.  2018. № 2 (12). С. 228–236.
НАГОРОДИ ТА ВІДЗНАКИ Лист подяки Київського національного торговельно-економічного університету за сумлінну і плідну працю (2020 р.).
ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ
  • Семінар «The methodology of plagiarism prevention», сертифікат, Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти та Plagiat.pl, 2020 р.;
  • Навчальні семінари з наукометрії «Головні метрики сучасної науки. Scopus та Web of Science», сертифікат, «Наукові публікації – Publ.Science», 2020 р..
ХОБІ

подорожі.

20.12.2021
457549
568
остання редакція 21.11.2022
43719