logo
Кафедра економіки та фінансів підприємства
Кафедра економіки та фінансів підприємства
logo
Кафедра економіки та фінансів підприємства
img

Партнери кафедри

економіки та фінансів підприємства

ТОВ «Баядера Логістик» входить до групи одного з найбільших алкогольних  холдингів східної Європи. Компанія спеціалізується на оптовій торгівлі напоями. Баядера логістик — найбільший дистрибутор алкогольної продукції в Україні — успішно працює на ринку з 1991 р. Штат компанії налічує більше 3 тис. осіб.
ТЦ Дитячий світ — це найбільший в Україні магазин товарів для дітей. Компанія працює на ринку понад 60 років. Спеціалізується на продажу широкого асортименту дитячих товарів. В ТЦ Дитячий світ представлено 15 000 найменувань іграшок, понад 10 000 найменувань взуття й одягу. Левову частку товарів постачає український виробник
Мережа магазинів української косметики UA Krasa представляє сучасні українські косметичні бренди по догляду за тілом, обличчям та волоссям. Засновницею компаній ТОВ «ЛАССІ» та ТОВ «ГІС КОСМЕТІК»  є випускниця кафедри - Лідія Суярко.
Компанія L'OREAL Україна була заснована в 2004 році. Стратегія компанії з набору персоналу спрямована як на залучення фахівців з досвідом роботи, так і на розвиток молодих талантів. У L'OREAL Україна є кілька типів стажувань - літні практики, піврічні стажування в маркетингу, комерції та фінансах, а також Програма розвитку талантів Management Trainee program. Випускники університету після стажування мають можливість працювати в сфері комерції, фінансів, логістики, маркетингу та HR.
ТОВ «АГРІСОЛ» розвиває ринок біостимуляторів та допомагає українському виробнику освоїти високорентабельні види виробництва. Компанія спеціалізується на продажу високоякісних мінеральних добрив, регуляторів росту та субстратів для вирощування рослин. 
ТОВ «Агрофірма «Колос» - багатогалузеве інтегроване сільськогосподарське підприємство.  Займається вирощуванням зернових та зернобобових культур, цукрових буряків, розвитком  молочного скотарства, вівчарством, птахівництвом (розведення та вирощування перепілок), садівництвом (вирощування саджанців яблунь і товарних яблук, полуниці та ягід).
ТОВ «КОФКО АГРІ РЕСОРСІЗ Україна» входить в китайську зернову корпорацію COFCO Corporation - один із найбільших виробників, переробників і трейдерів сільськогосподарської продукції в світі. В Україні КОФКО АГРІ РЕСОРСІЗ УКРАЇНА представлена трьома зерновими елеваторами, заводом із переробки насіння соняшника і портовим зерноперевалочним комплексом.
ТОВ «БУД – ТОРГ ВМ» займається виробництво будівельних металевих конструкцій і частин конструкцій. Компанія надає послуги з проектування металоконструкцій та виробів з  металу, інші  послуги в сфері будівництва.
ТОВ «Сварог-Буковина» входить до структури корпорації «Сварог Вест Груп» – високотехнологічної аграрної компанії, що динамічно розвивається. На сьогодні корпорація об’єднує підприємства, які розташовані в Хмельницькій, Чернівецькій та Житомирській областях і працюють у всіх сферах сільського господарства (рослинництво, тваринництво, садівництво та переробка). ТОВ «Сварог-Буковина» спеціалізується на вирощуванні яблук, груш, кісточкових культур. Одним із основних завдань даного напрямку є вирощування високоякісної та екологічно чистої продукції.
ГО «Платформа інноваційного партнерства»  - перша в Україні мережа академічних бізнес-інкубаторів. Завдяки проекту YEP формується екосистема молодіжного підприємництва в Східній Європі. З 2020 р. стартап-інкубатором YEP спільно з МОН, Мінцифрою, Дія.Бізнес, Українським фондом стартапів, Genesis за підтримки Програми USAID “Конкурентоспроможна економіка України” реалізується ініціатива “Підприємницький університет”, яка  розвиває культуру підприємництва в університетах та підтримує молодіжне стартап-підприємництво.
Sikorsky Challenge Україна (SCU) – це відкрита інноваційна екосистема, що об'єднує інституції країни, заінтересовані у розвитку української інноваційної економіки: університети, наукові установи, органи державної влади та місцевого самоврядування, бізнес-компанії, фонди і громадські організації. Інноваційна екосистема "Sikorsky Challenge Україна" є моделлю і драйвером високотехнологічного інноваційного розвитку економіки України.

Також партнерами кафедри є:

  • ТОВ «АНТЕА» – підприємство оптово-роздрібної торгівлі парфумними та косметичними товарами у сегменті селективної парфумерії. ТОВ "АНТЕА" є представником таких відомих світових брендів у галузі селективної парфумерії, як MONTALE, TIZIANA TERENZI, MANCERA, PHILLY PHILL, ZARKOPERFUME, ALEXANDRE J. Ринками збуту є Україна, Сербія, Киргизстан, Казахстан та Узбекистан;
  • ТОВ «АЛАТРІ» – підприємство оптово-роздрібної торгівлі парфумними та косметичними товарами у сегменті люксової та селективної парфумерії. ТОВ «АЛАТРІ» на вітчизняному ринку є представником таких відомих світових брендів у галузі люксової та селективної парфумерії, як AMOUAGE, ANTONIO VISCONTI, ASTROPHIL&STELLA, AMOUROUD, ARMANI PRIVE, CHANEL, CREED, DUSITA, XERJOFF. Ринками збуту є Україна, Італія, Молдова, Румунія, Греція тощо;
  • ТОВ «РОСАНА - 1» – офіційний дистриб’ютор мастильних матеріалів TOTAL в Україні.

03.02.2022
849
1190
остання редакція 27.03.2023
849