logo
Кафедра фінансового аналізу та аудиту
Кафедра фінансового аналізу та аудиту
logo
Кафедра фінансового аналізу та аудиту
img

Career Week-2022

фінансового аналізу та аудиту

Здобувачі вищої освіти освітніх програм "Фінансовий контроль та аудит", "Діджитал аудит та аналіз", "Фінансова аналітика" освітніх ступенів "бакалавр" та "магістр" 07.10.2022 відвідали Career Week-2022, організований Державним торговельно-економічним університетом.
Вебінар «Вартість бізнесу: для чого та як оцінити?» від партнера факультету фінансів та обліку міжнародної аудиторської компанії Deloitte. Спікер: Андрій Кулик, помічник менеджера в компанії Deloitte.
Щиро дякуємо партнерам – міжнародній аудиторській компанії Deloitte за цікаву та корисну зустріч!

06.10.2022 здобувачі вищої освіти освітніх програм "Фінансовий контроль та аудит", "Діджитал аудит та аналіз", "Фінансова аналітика" освітніх ступенів "бакалавр" та "магістр" відвідали Career Week-2022, організований Державним торговельно-економічним університетом.

Гостьова лекція від партнера кафедри фінансового аналізу та аудиту ТОВ «ГРАНТ ТОРНТОН ЛЕГІС» була проведена Оксаною Катрич, кандидатом економічних наук, аудитором, випускницею університету. Лекторка зробила акцент на те, що аудиторська діяльність є затребуваною, а аудитори мають поєднувати в собі знання на стику наук.
Щиро дякуємо за цікаву та корисну зустріч!

Гостьова лекція «Excel для економістів» від партнера кафедри фінансового аналізу та аудиту - міжнародної аудиторської компанії EY. Спікери: Євгенія Костіцина, фахівець з розвитку бренду роботодавця; Юлія Баран, старший експерт з аудиту EY Ukraine. Здобувачі вищої освіти отримали неймовірну кількість практичних порад щодо використання Excel, розглянули реальні кейси розрахунків в програмі. Крім того, спікери розповіли як почати кар'єру в аудиті, в тому числі в EY.
Щиро дякуємо партнерам – аудиторській компанії EY за цікаву та корисну зустріч!

05.10.2022
454201
200
остання редакція 07.10.2022
454201