logo
Кафедра фінансового аналізу та аудиту
Кафедра фінансового аналізу та аудиту
logo
Кафедра фінансового аналізу та аудиту
img

Відгуки випускників

фінансового аналізу та аудиту

ВІДГУКИ ВИПУСКНИКІВ

Навчання на факультеті фінансів та обліку було дуже позитивним досвідом для мене. Я особливо запам'ятала відкрите та щире ставлення викладачів і керівництва кафедри фінансового аналізу та аудиту до студентів, що створювало дружню атмосферу та спрощувало розв'язання проблем. 
Більше того, кафедра надає високий рівень навчання та широкий спектр отримання нових знань. Він дозволяє, надалі при виборі професії, працювати як за основною спеціальністю, так і за багатьма суміжними, пов’язаними з аудитом. Дисципліни «Фінансова аналітика», «Аудит», «Аудит оподаткування». Завдяки цьому я змогла знайти роботу та стати відповідальним працівником. 
Окремо, я хотіла б висловити вдячність всьому викладацькому складу кафедри, зокрема Марії Олександрівні Неживій, Вікторії Петрівні Міняйло, Каріні Олександрівні Назаровій, Негоденко Вікторії Степанівні та Гордополову Володимиру Юрійовичу. Всі викладачі дійсно професіонали своєї справи та готові допомогти студентам в будь-який час. Коли в мене виникали питання, я завжди могла звернутися до них і вони ніколи не відмовляли мені в підтримці та намагалися зарадити всім, чим можливо. В цілому, п'ять років навчання на кафедрі фінансового аналізу та аудиту стали найкращими роками для мене.

Аудитор компанії ТОВ «ТД КРАФТ ДЕКЕНСІСТЕМ УКРАЇНА» Нагаівська Ірина.
2021 рік випуску ОП «Фінансовий контроль та аналіз»

Я навчалась на факультеті фінансів та  обліку. Основне що запам’яталося – це простота у відносинах з викладачами та керівництвом кафедри. Відкрите та щире ставлення до студентів сприяло дружній атмосфері у колективі, спрощувало проблемні ситуації та заохочувало до здобуття знань. Значним плюсом у навчанні на факультеті є високий рівень та широкий спектр отримання нових знань, які студенти здобувають у ході навчання. Він дозволяє, надалі при виборі професії, працювати як за основною спеціальністю, так і за багатьма суміжними, пов’язаними з економікою та управлінням. Дисципліни «Аудит оподаткування», «Економічний аналіз», «Фінансовий моніторинг», «Аудит», «Аудит проектів» сформували фахові компетенції, які дали можливість працевлаштуватися на роботу і стати хорошим відповідальним працівником.
Хочу подякувати викладацькому складу кафедри за отриману мною теоретичну підготовку. Зокрема хочу відзначити Назарову К. О., Гордополова В. Ю., Копотієнко Т. Ю., Мисюк В. О., Неживу М. О., Негоденко В. С. Всі викладачі кафедри дуже досвідченні, майстри своєї справи! Вони завжди допоможуть і постараються поділитись своїм досвідом зі студентами. Коли у мене виникали питання, викладачі кафедри ніколи не відмовляли мені у підтримці та намагалися зарадити всім, чим можливо. Я можу впевнено стверджувати, що п’ять років навчання стали найкращими для мене.

Маркетинговий аналітик у Starlight Media Куляша Ольга,
2021 рік випуску ОП «Фінансовий контроль та аудит»

Пам’ятаю все: лекції, конференції, бізнес тренінги, майстер-класи, конференції. Студентські роки згадую лише з позитивними емоціями. Навчався я на факультеті фінансів та обліку кафедрі фінансового аналізу та аудиту за освітньою програмою «Фінансова аналітика». Кафедра підтримує тісні зв'язки із відомими стейколдерами, тому є можливість направляти на практику своїх студентів. Завдяки цьому в мене був шанс піти на практику, а потім і залишитись працювати у провідні аудиторські компанії. Закінчивши університет,  все одно беру участь у  різноманітних конференціях закладу, Днях кар'єри, але вже представляючи сторону роботодавця.  Надзвичайно приємно зустрічати на таких заходах своїх викладачів: Назарову Каріну Олександрівну, Міняйло Вікторію Петрівну, Копотієнко Тетяну Юріївну, Неживу Марію Олександрівну, Гордополова Володимира Юрійовича. Робочі зв'язки підтримуються також і з працівниками центру зайнятості, де ми проходили практику. 
ДТЕУ - це одна велика родина, яка об'єднує багато студентських поколінь! Майбутні абітурієнти - будьте активними, здобувайте знання, наполегливо працюйте над собою, і, звичайно, реалізовуйте свої великі плани на майбутнє!

Старший аудитор РСМ Україна, Звягінцев Дмитро 
 2021 рік випуску ОП «Фінансова аналітика»

13.04.2023
454201
417
остання редакція 29.12.2023
454201