logo
Кафедра цифрової економіки та системного аналізу
Кафедра цифрової економіки та системного аналізу
logo
Кафедра цифрової економіки та системного аналізу
img

Старт спільної магістерської програми «International Business Analytics» у 2022 році

цифрової економіки та системного аналізу

Шановні студенти магістратури і випускники бакалаврату!

Сьогодні Україна переживає надзвичайно складні часи повномасштабної військової агресії. У зв’язку із дією заборони на виїзд чоловіків призовного віку за кордон програма подвійного дипломування з нашими словацькими партнерами опинилася під загрозою. Однак, словацька сторона, яка зацікавлена в студентах освітніх програм «Цифрова економіка» та «Інформаційні технології та бізнес-аналітика (Data Science)» після консультацій з Міністерствами закордонних справ та міграційними службами України і Словаччини отримала дозвіл на офіційне оформлення на навчання та офіційне працевлаштування студентів магістратури у Словаччині.

Таким чином і цього року студенти наших освітніх програм мають унікальну можливість паралельно здобути другу вищу освіту в Братиславському університеті економіки та менеджменту (BUEM) в рамках Угоди між ДТЕУ та BUEM про спільну магістерську програму «Міжнародна бізнес-аналітика».

Участь у програмі можуть взяти студенти, які отримали ступінь бакалавра за однією з цих освітніх програм і планують надалі навчатися за ними в магістратурі ДТЕУ, а також нинішні студенти магістратури, що закінчили 1 курс за освітніми програмами «Цифрова економіка» та «Інформаційні технології та бізнес-аналітика (Data Science)».

Для реалізації програми подвійного дипломування потрібне фактичне перебування студентів у Братиславі з вересня 2022 року. Подальше навчання в магістратурі ДТЕУ для таких студентів передбачається в режимі онлайн.

Навчання у словацькому університеті для наших студентів є безкоштовним за рахунок спонсорських коштів ІТ-компаній Словаччини. Словацька сторона покриває трансфер до Братислави, медичне та соціальне страхування, проживання в гуртожитку університету, а також первинну допомогу протягом перших двох місяців у розмірі 800 євро щомісяця. Надалі передбачається паралельна робота у провідних ІТ-компаніях Словаччини із заробітною платою в межах 1300-2500 євро в залежності від посади і компетентностей фахівця.

Відбір студентів на навчання буде здійснюватися на конкурсній основі представниками BUEM та ІТ-компаній Словаччини. Подробиці цієї програми містяться у презентації.

Для зацікавлених студентів у п’ятницю, 1 липня 2022 року о 14:00 за Київським часом буде проведено онлайн-зустріч з керівництвом BUEM та міграційної служби Словаччини, на якій ви зможете поставити всі питання щодо цієї програми і отримати на них відповіді.

З повагою, Андрій Роскладка,

координатор спільної україно-словацької магістерської програми «International Business Analytics»

12.06.2022
42718
360
остання редакція 07.10.2022
42718