logo
Кафедра журналістики та реклами
Кафедра журналістики та реклами
logo
Кафедра журналістики та реклами
img

Образи сучасності в гуманітарному знанні

журналістики та реклами

Міжнародна науково-практична конференція
Образи сучасності в гуманітарному знанні
Наступна конференціяї відбудеться у жовтні 2024 року

Міжнародна науково-практична конференція "Образи сучасності в гуманітарному знанні" присвячена розгляду питань громадянського покликання журналістики, інформаційної безпеки, гібридних воєн та актуальних проблем медіалогії, медіаосвіти та медіареальності.
До участі у конференції запрошуються вчені, фахівці у сфері соціальних та гуманітарних наук, теоретики та практики в сфері соціальних медіа та PR-комунікацій, представники вітчизняних та міжнародних громадських організацій.

Основні напрями конференції

  • Інформаційні права людини, економіка та політика, наука й освіта, культура та релігія задля збереження національної ідентичності.
  • Глобальні виклики у формуванні громадської думки та методи маніпулювання суспільною свідомістю в інформаційній війні.
  • Інформаційна безпека та гібридна війна в контексті глобальних та національних інтересів.
  • Медійна рефлексія соціальних, економічних, екологічних, політичних та релігійних аспектів.
  • Маніпулятивні можливості масмедіа. Інформаційно-психологічне протиборство у російсько-українській війні у світовому контексті.

Інформаційний лист конференції 2023 


Конференція 2023 року

ІІ Міжнародна науково-практична конференція «Образи сучасності в гуманітарному знанні» відбулась 27 жовтня 2023 р. у дистанційному режимі

У 2023 році метою конференції були обговорення актуальних питань міждисциплінарної та поліпарадигмальної рефлексії сьогодення на постнекласичному етапі розвитку сучасної цивілізації, питань громадянського покликання журналістики, кібернетичних, інформаційних та гібридних воєн, формування інформаційної безпеки у глобальному та національному масштабі.

Переглянути звіт >>
Завантажити програму конференції 2023 року >>


Конференція 2022 року

І Міжнародна науково-практична конференція «Образи сучасності в гуманітарному знанні» відбулась 22 жовтня 2022 р. у дистанційному режимі

У 2022 році метою конференції були обговорені громадянське покликання журналістики, фактори впливу російсько-української війни та пандемії Covid‑19, інформаційна безпека, гібридна війна та актуальні проблеми медіалогії, медіаосвіти та медіареальності.

У конференції активну участь взяли вчені, фахівці у сфері журналістики та реклами, науковці закладів вищої освіти, практики у сфері PR-комунікацій, представники вітчизняних та міжнародних громадських організацій журналістів та рекламістів з України, Польщі, Франції, Італії, Нідерландів, Туреччини, Греції, Грузії, Тунісу, Марокко.
На конференцію подано понад 50 тезисів учасників 7 закладів вищої освіти Києва, Львова, Харкова, Полтави, Запоріжжя та закладів вищої освіти інших країн.
Переглянути звіт >>
Завантажити програму конференції 2022 року >>

17.10.2022
42499
1419
остання редакція 11.12.2023
42499