logo
Кафедра фінансового аналізу та аудиту
Кафедра фінансового аналізу та аудиту
logo
Кафедра фінансового аналізу та аудиту
img

Науковий онлайн-семінар «Внутрішній аудит у забезпеченні ефективного фінансового менеджменту»

фінансового аналізу та аудиту

Кафедра фінансового аналізу та аудиту Державного торговельно-економічного університету провела науковий онлайн-семінар на тему «Внутрішній аудит у забезпеченні ефективного фінансового менеджменту». З вступним словом виступили: ректор, д-р. екон. наук, професор, академік Національної академії педагогічних наук України Анатолій Мазаракі; декан факультету фінансів та обліку, д-р. екон. наук, професор Тетяна Канєва; завідувач кафедри фінансового аналізу та аудиту, д-р екон. наук, професор Каріна Назарова.

Науковий онлайн-семінар проводили викладачі кафедри фінансового аналізу та аудиту ДТЕУ та залучені науковці-практики (к.е.н., доцент, позаштатний радник Комітету ВРУ з питань фінансів, податкової та митної політики та Комітету ВРУ з питань економічного розвитку, директор Інституту соціально-економічної трансформації Ілля Несходовський та к.е.н, доцент, директор ТОВ «Мідланд Девелопмент Україна» Ольга Заремба). Участь у заході взяли науковці та практики.

Серед основних питань розглядались: еволюція аудиту та його соціальна відповідальність в умовах відкритої економіки; синергія внутрішнього та зовнішнього аудиту; взаємодія внутрішніх та зовнішніх аудиторів; методичні прийоми внутрішнього аудиту; інформаційне забезпечення внутрішнього аудиту; оцінка ризиків та планування внутрішнього аудиту; Agile в управлінні проєктами в аудиті; внутрішній та зовнішній аудит в процесі здійснення операцій M&A; аналітичні процедури внутрішнього аудиту в забезпеченні ефективного фінансового менеджменту; внутрішній аудит у системі державного фінансового менеджменту; стандартизація внутрішнього аудиту у бюджетній сфері; внутрішній аудит у запобіганні корпоративному шахрайству; діджиталізація аналітичних процедур внутрішнього аудиту; та інші.

Учасники наукового-онлайн семінару високо оцінили якість представленого матеріалу та корисність для використання у професійній діяльності.

Щиро вітаємо учасників наукового семінару!

01.10.2022
454201
279
остання редакція 24.10.2022
454201