logo
Кафедра цифрової економіки та системного аналізу
Кафедра цифрової економіки та системного аналізу
logo
Кафедра цифрової економіки та системного аналізу
img

Онлайн-зустріч кафедри ЦЕСА з абітурієнтами Кіровоградської області

цифрової економіки та системного аналізу

У складні часи воєнного стану кафедра цифрової економіки та системного аналізу продовжує використовувати переваги дистанційного спілкування, щоб поділитися важливою інформацією про навчання в університеті із зацікавленими гостями, які представляють різні регіони нашої України.

10 березня 2023 року завдяки профорієнтаційній роботі, проведеній доцентом кафедри, к.т.н., доц. Зозулею В. А., було організовано чергову зустріч кафедри з абітурієнтами. На цей раз гостями були учні Мартоніського ліцею та Панчівського Новомирородської міської ради Кіровоградської області.

В онлайн-зустрічі на платформі ZOOM прийняло участь більше 20 осіб. Окрім знайомства із кафедрою та нашими освітніми програмами, гості зустрічі цікавилися загальними питаннями вступу  до університету, зокрема, принципами складання мотиваційного листа та рівнем підготовки наших абітурієнтів у 2022 році.

Запрошуємо учнів шкіл, ліцеїв, гімназій та студентів коледжів до подальших наших зустрічей! Із власними пропозиціями щодо проведення Днів вступника можна звернутися до кафедри цифрової економіки та системного аналізу будь-яким зручним засобом звʼязку, розміщеним на сторінці https://knute.edu.ua/blog/read/?pid=109&uk

12.03.2023
42718
213
остання редакція 12.03.2023
42718