logo
Кафедра товарознавства і фармації
Кафедра товарознавства і фармації
logo
Кафедра товарознавства і фармації
img

VІ Міжнародна студентська науково-практична онлайн-конференція «Підприємництво, торгівля та маркетинг: реалії, виклики, перспективи»

товарознавства і фармації

Дайджест

VІ Міжнародної студентської науково-практичної онлайн-конференції «Підприємництво, торгівля та маркетинг: реалії, виклики, перспективи»

09 березня 2023 року на факультеті торгівлі та маркетингу відбулася VІ Міжнародна студентська науково-практична онлайн-конференція «Підприємництво, торгівля та маркетинг: реалії, виклики, перспективи».

З вітальним словом до учасників наукового форуму звернулася Перший проректор з науково-педагогічної роботи, д-р техн. наук, професор Притульська Наталія Володимирівна, яка наголосила на актуальності проведення конференції в умовах воєнного стану та викликів сьогодення.

Головуючий конференції, декан факультету торгівлі та маркетингу д-р техн. наук, професор Осика Віктор Анатолійович, привітав учасників та гостей наукового зібрання і підкреслив особливу важливість проведення студентських наукових заходів міжнародного рівня.

На пленарному засіданні конференції свої наукові досягнення представила студентка ФТМ, 4 курс, ОС «магістр», 19 група Анастасія Калюжна (наукові керівники – PhD, Docent of the Department of Fibre and Polymer Technology, KTH Royal Institute of Technology Olena Sevastyanova, ст. викл., Чикун Н.Ю). Анастасія презентувала доповідь на тему «Water pollution and treatment problems in extreme conditions», в якій було розкрито гостре питанням проблеми забруднення води та очищення в екстремальних умовах.

Науковці кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю очолили роботу 7-ми секцій (одна із яких англомовна) з найважливіших питань консумерських аспектів розвитку споживчого ринку України в умовах воєнного стану (Антюшко Д., Мотузка Ю.), кваліметрії і прогнозування якості споживчих товарів (Сидоренко О., Бобокало С.), факторів формування і збереженості споживних властивостей харчових продуктів (Белінська С., Нестеренко Н.), стану та перспектив розвитку фармацевтичного ринку України в умовах воєнного стану (Семенів Д., Баранова І.), управління товарними категоріями в умовах непередбачуваних факторів впливу (Осика В., Шаповалова Н.), методів виявлення фальсифікації та критеріїв ідентифікації товарів (Вежлівцева С., Божко Т.), екологічних викликів в умовах війни (Чикун Н., Севастьянова О.). Під час роботи секцій було заслухано 113 доповідей, у тому числі 36 стендових доповідей. Доповіді були ретельно підготовлені і презентовані, стосувались болючих і невідкладних проблем воєнного часу в Україні і світі, який є глобальним і неподільним.

          

        

         

14.03.2023
43719
96
остання редакція 14.03.2023
43719