logo
Кафедра товарознавства і фармації
Кафедра товарознавства і фармації
logo
Кафедра товарознавства і фармації
img

Оголошеннявсі

БАБІЙ ОЛЕКСАНДРА ВІТАЛІЇВНА

товарознавства і фармації

БАБІЙ ОЛЕКСАНДРА ВІТАЛІЇВНА

Кандидат технічних наук, доцент кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю 

e-mail: o.babij@knute.edu.ua

ІДЕНТИФІКАТОРИ АВТОРА

ORCID
WEb ob Science
Google Scholar

СФЕРА НАУКОВИХ ІНТЕРЕСІВ

розробка та впровадження харчових нанотехнологій, розширення асортименту продуктів спеціального призначення

​ДИСЦИПЛІНИ

«Товарознавство. Харчові продукти», «Товарознавство. Послуги», "Біохімія"

АКАДЕМІЧНА КВАЛІФІКАЦІЯ
  •  кандидат технічних наук, доцент
ДОСВІД РОБОТИ
  • Доцент кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю Київського національного торговельно-економічного університету, з 2017р.
  • Старший викладач кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю Київського національного торговельно-економічного університету, з 2015р.
  • Асистент кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю Київського національного торговельно-економічного університету, з 2013р.
ОСНОВНІ ПУБЛІКАЦІЇ

1. Defining a criteria for the identification of a technique for producing tomato juice / О. Babii, T. Bozhko, S. Vezhlivtseva R. Donchevska, О. Moroz, N. Vdovenko, T. Denysenko, N. Shapovalova, V. Kepko // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies – 2019. - №3/11 (99). – P.6-13

2. Vdovenko N.V., Maidanuyk E.V., Ivanova А.M., Hrobatenko A.V. / Influence of carbohydrate gel “Energel. Endurance” on athlete’s workability // Pedagogics, psychology, medical-biological problems of physical training and sports. – №2. – 2017. – Р.47-52

НАГОРОДИ ТА ВІДЗНАКИ

Почесна грамота ректора КНТЕУ (16.03.2017)

ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ

В період з 14.11.2019 по 25.11.2019 р. пройдено міжнародне стажування на базі Університету Кардинала Стефана Вишинського у  м. Варшава (UKSW).

У 2016 р. пройдено стажування в ТОВ «Міжнародний інститут безпечності та якості харчових продуктів – Україна»

04.11.2023
41574
353
остання редакція 04.11.2023
41574