logo
Кафедра фінансового аналізу та аудиту
Кафедра фінансового аналізу та аудиту
logo
Кафедра фінансового аналізу та аудиту
img

Відкрита лекція «International sanctions regime against russia: reporting and enforcement»

фінансового аналізу та аудиту

За сприяння кафедри фінансового аналізу та аудиту факультету фінансів та обліку 30 квітня 2024 року відбулася відкрита лекція «International sanctions regime against russia: reporting and enforcement». Спікерка заходу – Наталія Пилипчук, к.е.н., аудитор LLC «Grant Thornton International», London.

Пані Наталія окреслила типи санкцій проти відповідних країн, що підлягають певним обмеженням та покаранню, акцентуючи на санкціях проти росії. Спікерка також зазначила основні нормативні документи, що регулюють питання санкцій у світі, розповіла про загрози для аудиторських компаній у разі їх недотримання. Особлива увага під час лекції була зосереджена на питанні аудиторських процедур щодо підсанкційних осіб та компаній.

Акцентувала увагу на необхідності вивчення англійської мови для фахівців у сфері аналізу, аудиту, обліку та оподаткування, надала практичні рекомендації щодо підвищення рівня володіння іноземними мовами.

У заході взяли участь студенти першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти спеціальності 071 «Облік і оподаткування», а також науково-педагогічні працівники факультету фінансів та обліку.

Щиро дякуємо пані Наталії за цікаву та корисну зустріч!

06.05.2024
454201
13
остання редакція 07.05.2024
454201