logo
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
logo
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
img

міжнародного, цивільного та комерційного права

Зустріч з суддею Європейського суду з прав людини

  09 травня 2024 року відбулась зустріч з суддею ЄСПЛ Гнатовським Миколою Миколайовичем. Організатором та модератором зустрічі виступила Невара Л.М., к.ю.н., доцентка кафедри.

   Під час зустрічі Микола Миколайович розповів про внутрішню організацію ЄСПЛ, розподіл функцій і обов’язків суддів, роботу Секретаріату, стадії та процедури розгляду заяв, які надходять до ЄСПЛ, поділився практичним досвідом процесу винесення рішень. Також провів майстер-клас з користування сайтом ЄСПЛ для отримання необхідної інформації. Студенти та викладачі виявили велику зацікавленість, ставили питання, брали участь в обговорюванні.

   До зустрічі долучились студенти спеціальності «Міжнародне право», «Право», а також викладачі кафедри міжнародного, цивільного та комерційного права.

Щиро дякуємо Миколі Миколайовичу за те, що він знайшов час для зустрічі з нашими студентами та викладачами, а також за неймовірно цікаву лекцію, проведений майстер-клас, невимушену атмосферу спілкування та нагоду поглибити знання про діяльність ЄСПЛ.

13.05.2024
42241
20
остання редакція 13.05.2024