logo
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
logo
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
img

міжнародного, цивільного та комерційного права

Екскурсія до НАБУ

   Здобувачі 10 групи 3 курсу та 12 і 15 груп 4 курсу факультету міжнародної торгівлі та права Державного торговельно-економічного університету, майбутні юристи, разом з доцентом кафедри міжнародного, цивільного та комерційного права Тетяною ПОГАРЧЕНКО завітали 20 травня 2024 р. до Національного антикорупційного бюро України (НАБУ).

   Під час екскурсії здобувачі ознайомилися з особливостями діяльності НАБУ, побачили як виглядають робочі місця детективів.

    Здобувачам розповіли про проєкти, які організовує НАБУ, наприклад, за підтримки Антикорупційної ініціативи ЄС бюро реалізує Антикорупційну школу НАБУ, в рамках якої здобувачі-правники можуть пройти навчання та стажування. А в подальшому долучитися до команди працівників цього Національного бюро.

   Незабутнє враження на здобувачів справила мотиваційна розмова з одним із детективів НАБУ, в ході якої здобувачі мали можливість поставити запитання та дізналися цікаві факти про найбільш гучні та заплутані справи, що були розслідувані детективами НАБУ.

   Отриманні знання здобувачі змогли використати у грі-вікторині, за результатами якої переможці отримали пам'ятні цікаві призи. Але і всі інші здобувачі не залишилися без подарунків.

    Екскурсія до НАБУ допомогла здобувачам отримати інформацію про потенційне місце працевлаштування та зрозуміти важливість протидії корупції для успішного розвитку нашої держави.

21.05.2024
42241
14
остання редакція 21.05.2024