logo
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
logo
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
img

міжнародного, цивільного та комерційного права

ДЕНЬ ВСТУПНИКА

 Чергові зустрічі з вступниками та їх батьками відбулися у суботу 15 червня 2024 року у Державному торговельно-економічному університеті під час проведення Дня вступника.

 Викладачі кафедри міжнародного, цивільного та комерційного права долучилися до цього заходу. Так, заступник декана Михайловський В.І. роз’яснював особливості спеціальностей, які передбачені освітньо-професійними програмами на факультеті міжнародної торгівлі та права, а також переваги здобуття освіти в ДТЕУ та умови вступної кампанії 2024. Доцент кафедри Погарченко Т.В. провела екскурсію для вступників та їхніх батьків по сучасним локаціям нашого університету, а саме: навчальним аудиторіям та спортивним майданчикам ДТЕУ, гуртожиткам, затишній кав’ярні «Венеція», Phygital-HUB, оновленому корпусі ФМТП, зокрема, мультимедійній лінгафонній лабораторії, малахітовій залі засідань вченої ради та зали судових засідань тощо.

Крім того, вступникам було запропоновано взяти участь у вікторині «Конституція України в серці», яка була присвячена 28-ій річниці Основного Закону України. Троє з тих, хто дадуть всі правильні відповіді у вікторині, отримують призи від кафедри міжнародного, цивільного та комерційного права Державного торговельно-економічного університету. Переможці будуть оголошені 27 червня на сторінці в Instagram @sute_law_programs.

Це не останній день вступника цим літом, тому запрошуємо всіх бажаючих долучитися до них,

щоб отримати вичерпні відповіді на всі питання щодо вступу, на власні очі побачити якісну матеріальну базу Державного торговельно-економічного університету та відчути атмосферу студентського життя!

25.06.2024
42241
12
остання редакція 25.06.2024