logo
Кафедра цифрової економіки та системного аналізу
Кафедра цифрової економіки та системного аналізу
logo
Кафедра цифрової економіки та системного аналізу
img

Участь у міжнародному форумі «Microsoft Digital Evolution Forum»

цифрової економіки та системного аналізу

За ініціативою компанії «Microsoft Ukraine» 2 листопада відбулася наймасштабніша подія року в галузі інформаційних технологій – міжнародний форум «Microsoft Digital Evolution Forum».

Цього дня у конгресно-виставковому центрі «Парковий» зібралося понад 300 керівників бізнесу, топ-менеджерів та технічних експертів, які продемонстрували приклади успішних IT-рішень у таких галузях як виробництво, торгівля, фінанси, державне управління, освіта.

У форумі також взяли активну участь викладачі кафедри цифрової економіки та системного аналізу Київського національного торговельно-економічного університетуРоскладка Андрій Анатолійович, д.е.н., професор, завідувач кафедри, та Іванова Олена Миколаївна, к.е.н., доцент.

Відкрила конференцію з вітальним словом:

Надія Васильєва, генеральний директор «Microsoft Black Sea Hub Lead», яка розповіла про те, як підготувати бізнес до цифрової ери та поділилася світовими трендами розвитку інформаційних технологій, останніми тенденціями в ІТ-сфері.

Форум проходив за участю ключових спікерів:

  • Ервіна Хартенберга, директора, що відповідає за роботу з клієнтами та партнерами компанії «Microsoft Central & Eastern Europe»;
  • Ердала Озкайя, головного радника з інформаційної безпеки компанії «Microsoft»;
  • Сергія Детюка, директора з інформаційних технологій групи компаній «Метінвест Холдинг».

У рамках форуму викладачі КНТЕУ провели ділові переговори з Надією Васильєвою, генеральним директором «Microsoft Black Sea Hub Lead», та представниками консалтингових компаній «SMART business» і «Innoware», які є визнаними лідерами національного ринку консалтингових послуг та спеціалізується на розробці бізнес-систем управління на платформі Microsoft Dynamics.

За результатами проведених переговорів було отримано попередні домовленості про партнерство та співробітництво між КНТЕУ та зазначеними ІТ-компаніями, що сприятиме підвищенню якості підготовки конкурентоспроможних фахівців у сфері інформаційних технологій.

08.05.2015
adv
4363
остання редакція 14.01.2020
42718