logo
Кафедра маркетингу
Кафедра маркетингу
logo
Кафедра маркетингу
img

Співробітництво

маркетингу

Кафедра маркетингу плідно співпрацює з різноманітними установами, підприємствами, організаціями.

Формами постійного співробітництва виступають: спільна розробка рекомендацій, проведення експериментальних досліджень, створення нових методик, адаптація програм дисциплін до прогресивних технологій; спільні публікації, організація і участь у наукових конференціях, симпозіумах, семінарах та інше.                                                             

Кафедра маркетингу має тісні зв’язки з багатьма підприємствами, особливо з тими, хто давно працює на ринку споживчих товарів та послуг в Україні .
Спрямованість співпраці з ними – сприяння підготовці висококваліфікованих спеціалістів з маркетингу, рекламного бізнесу, бренд-менеджменту, маркетинг менеджменту, цифрового маркетингу; здійснення наукових досліджень за тематикою НДР кафедри в ході виконання магістерських робіт; підвищення кваліфікації персоналу. 

У звітному періоді укладено 132 договори  щодо  проходження  виробничої / переддипломної практики студентів зі  підприємствами і організаціями, серед яких: 
     VRK | Головна          McDonald's — Вікіпедія       Multiplex просит президента ввести беспроцентные кредиты бизнесу для выплаты зарплат сотрудникамРитейлера Adidas принудительно выселят с магазина в Виннице
Группа компаний Олком - olkom.uaПримха Олександра, проф. з фінансово-економічної безпеки відділу Трейдингу ТОВ «Епіцентр К» ⋆ ГрейнтрекКонтактыШопинг
 ООО "Текстиль-Контакт"" - контакты, товары, услуги, цены   ПрАТ «ОБОЛОНЬ» | ARTIUSШопинг

16.06.2013
chronon
8380
остання редакція 01.06.2023
43283