logo
Кафедра маркетингу
Кафедра маркетингу
logo
Кафедра маркетингу
img

Новини

маркетингу

НАШІ НОВИНИ 
на Ваші враження та фото ми завжди чекаємо на наших сторінках у соцмережах!

            

Події 2023 - 2024 року

Смарагдове місто в якому кожен відчуває неймовірні емоції 

21 березня  2024 року викладачі кафедри маркетингу та здобувачі вищої освіти зустрілися на Дні факультету торгівлі та маркетингу в офлайн середовищі та у неформальній обстановці

►Живе спілкування, благодійний аукціон для ЗСУ та святковий концерт засвідчили тісний рівень взаємодію викладачів кафедри та здобувачів маркетологів для досягнення спільних цілей та бажань. 

►Одним із найважливіших моментів святкування Дня факультету став благодійний аукціон на підтримку збройних сил України, де викладачами кафедри маркетингу підготовлено лоти – дитячі малюнки, що сповненні надії та дитячих мрій; картка лояльності, що надає право бути співавтором статті у наукових журналах ДТЕУ та інші креативні подарунки. 

►Такі заходи створюють атмосферу для тісної комунікації здобувачів з гарантами та іншими викладачами, мотивують до активної роботи та нових звершень в освітньому процесі.  

Вітаємо наш рідний факультет та дякуємо за незабутні емоції

ФОТОЗВІТ

Здобувачі вищої освіти спеціальності Маркетинг прийняти участь у щорічній міжнародній студентській науково-практичній конференції «Підприємництво, торгівля та маркетинг: реалії, виклики, перспективи», яка відбулась 20 березня 2024 року. 

Представники кафедри маркетингу після участі в пленарному засідання, працювали у трьох секція. В рамках тематики першої секції «Інновації та цифрові технології в маркетингу та рекламному бізнесі» розглянуті тренди і актуальні інструменти цифрового маркетингу та диджитал-тенденції сучасної реклами.  

Доповіді другої секції  «Стратегічні маркетингові інструменти підприємств в умовах воєнного стану» продемонстрували активну залученість здобувачів вищої освіти до розробки новітніх підходів у сфері маркетингу, що дозволить підприємствам ефективно адаптуватися до змінених умов.  

В рамках засідання англомовної секції Web Analytics and Artificial Intelligence in Marketing and Brand Management здобувачами вищої освіти було представлено доповіді які присвячені новітнім тенденціям в маркетингу. Рівень підготовки англомовних доповідей, виняткова якість презентацій, актуальність аналізованих кейсів – усе це посприяло створенню атмосфери залученої співпраці наукової спільноти ДТЕУ. 
Вдячні усім учасникам за висококласну роботу!

ФОТОЗВІТ

Запрошення на День карʼєри в Київській інженерній гімназії

Чи мріяли ви коли небудь розповісти комусь про свої студентські роки, про ранкові пари чи обіди у Венеції, улюблену книгу в Читалці чи каву з друзями біля стін університету 

♦Сьогодні такою можливістю скористались представники студентського самоврядування Даша БАРАНОВА і Дмитро ВАКУЛЕНКО та втілили свою мрію в життя розповівши школярам Київської Інженерної Гімназії про частину своїх вражень у стінах ДТЕУ 

♦Платформою для такої можливості став День кар’єри, що відбувся 20 березня 2024 року в Київській інженерній гімназії. На захід було запрошено представники різних університетів Києва.

♦Представляли Державний торговельно-економічний університет доцент кафедри маркетингу Тетяна ЧЕРНИШ та представники студентського самоврядування ДТЕУ.

Дякуємо за запрошення директору Дмитру РУДЕЮ та заступниці директора з навчальної роботи Наталії МЕЛЬНИК 

ФОТОЗВІТ

Державний торговельно-економічний університет завжди активно бере участь у руху за захист прав споживачів. У рамках XVI Консумерського фестивалю "Час діяти!", що відбувся з 11 по 15 березня здобувачі вищої освіти спеціальності Маркетинг прийняти активну участь у фестивалі та дізнались про сучасні проблеми, що стосуються прав споживачів та найважливіші напрямки для їх вирішення. Учасники фестивалю поділились зі здобувачами вищої освіти корисним досвідом та ідеями щодо поліпшення консумерської сфери в Україні. 

Детальна інформація про захід за посилання  LINK

14 березня 2024 року відбулась VІ Міжнародна науково-практична конференція  «Бренд-менеджмент:  маркетингові технології», в якій прийняли участь вчені, практики та здобувачі вищої освіти. Учасниками заходу стали засновники, керівники та провідні експерти маркетингових агентств, що спеціалізуються на проведені маркетингових дослідженнях, створенні та розвитку брендів, digital-маркетингу, а також у розробці цифрових та креативних стратегій.

Організатори отримали значну кількість позитивних відгуків, де було відзначено високу якість заходу та багато цікавих та корисних прикладів від учасників. У рамках проведеного формату конференція виявилася динамічною платформою для обговорення тенденцій, трендів та інновацій у галузі бренд-менеджменту.

Щиро дякуємо всім за їхню активну участь!

Детальна інформацію про конференцію за посиланням: LINK

Викладачі кафедри Кармазінова Вікторія та Каркушка Олександр відвідали HR- point форум який був присвячений проблемам рекрутингу молодих спеціалістів 

Серед спікерів були представники різних українських компаній, а саме: Юлія Далібук директорка з маркетингу robota.uaТетяна Шерман керівник маркетингу Академії ДТЕККостянтин Галюк співвласник тренінгової компанії «Академія гри»Любов Шинкарьова фахівець з розвитку бренду роботодавця компанії ОККО.

Головними темами спікерів були тренди ринку праці, аналітика ринку праці з фокусом на джуніорів та їх баченням своєї карʼєри. Окремо акцентовано увагу на гейміфікації навчання та сучасним формам освіти. 

Проведена від час форуму  фокус-група зі студентами надала відповіді компаніям про потреби та вподобання майбутніх фахівців різних спеціальностей.

А ще приємніше чути, що маркетинг, реклама та PR залишаються найзатребуванішими серед молоді.

Дуже приємно бачити єдність бізнесу та освіти за для підтримки молодих спеціалістів. 

enlightened 2 лютого у м. Києві відбулась масштабна щорічна конференція «BIG TRADE-MARKETING SHOW-2024: NEW REALITY – NEW POSSIBILITIES»

 В організації заходу прийняли активну участь кафедра маркетингу ДТЕУ, гарант освітньої програми «Цифровий маркетинг», к.е.н., доцент Янковець Тетяна, здобувачі освітнього ступеня «магістр» Шай Світлана та Шмиглюк Євгенія, які навчаються за освітніми програмами «Цифровий маркетинг» та «Трейд-маркетинг».

 У заході прийняло участь понад 350 учасників - виробників і трейдерів, які обговорити тренди й тенденції розвитку трейд-маркетингу у світі та в Україні, отримали прогнози експертів, надихнулися стратегіями та ідеями для досягнення ефективності та лідерства.

♦ Спікерами були заступниця міністра економіки України Надія Бігун, CEO та керівники підрозділів відомих компаній та дослідницьких агентств. Тематичними напрямами виступів були клієнтоорієнтованість, зміни у поведінці споживачів, ракурс на емоції та враження клієнтів, маркетингові та бренд-стратегії ритейлерів та виробників, персоналізація та розвиток клієнтського сервісу, колаборації та стратегічні партнерства, тренди digital-маркетингу, державна підтримка галузі.

ФОТО ЗВІТ

enlightened26 грудня 2023 року на кафедрі маркетингу проведено методичний семінар «Вимоги до акредитації освітніх програм». Професор кафедри маркетингу Олена ЗАЙЦЕВА, гарант ОПП Рекламний бізнес другого (магістерського) рівня вищої освіти, експерт з акредитації освітніх програм Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти закцентувала увагу на регламентуючих документах, меті і етапах акредитаційного процесу, надала рекомендації щодо складання звіту про самооцінювання ОП.

Завідувач кафедри маркетингу, керівник групи забезпечення спеціальності «Маркетинг» Олена БОНДАРЕНКО, гарант ОНП Маркетинг третього (освітньо-наукового) рівню вищої освіти наголосила на необхідності системного вдосконалення освітніх програм, плідній співпраці зі стейкхолдерами і роботодавцями, впровадження взірцевих освітніх практик в навчальний процес.

Своїм досвідом і пропозиціями поділилася доцент кафедри маркетингу Анжеліка ЧЕПЕЛЕНКО, гарант ОПП Рекламний бізнес першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, експерт з акредитації освітніх програм Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти. Вона доповіла про важливість формулювання фокусу, особливостей і унікальних конкурентних переваг освітньої програми.

Також у форматі дискусії було обговорено цілі освітніх програм в контексті відповідності місії та стратегії ДТЕУ, як найкращим чином забезпечити можливість здобувачам формувати індивідуальну освітню траєкторію, як впроваджувати інноваційні форми та методи навчання, як поєднувати неформальну освіту, навчання і дослідження під час реалізації освітньої програми та багато інших актуальних питань у прагненні до вдосконалення освітніх програм зі спеціальності 075 Маркетинг.

ФОТОЗВІТ

ОБГОВОРЕННЯ ПРОЄКТУ ОСВІТНЬОЇ ПРОГРАМИ «маркетинг»  освітнього ступеню бакалавр.

enlightened30 листопада 2023 р. відбулось чергове засідання групи забезпечення освітньо-професійної програми для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти «Маркетинг».

На зустрічі були присутніми: керівник групи забезпечення спеціальності
075 «Маркетинг» д-р екон. наук, проф., зав. кафедри маркетингу Олена БОНДАРЕНКО; гарант освітньої програми к.е.н., доц., доцент кафедри маркетингу Тетяна Суслова; члени групи забезпечення к.е.н., доц., доцент кафедри маркетингу Тетяна Чуніхіна, к.е.н., доц., доцент кафедри маркетингу Ганна  Кононенко, здобувачка ступеня вищої освіти бакалавр за освітньою програмою «Маркетинг» Єва Файвишенко.

✔️Були запрошені стейкголдери: Анна Крепак, к.е.н., начальник відділу маркетингу ТОВ «КОМПАНІЯ» «ЮНІВЕСТ МАРКЕТИНГ» ; Сергій  Сязін, директор ТОВ «Гуд Фудс Компані».

✔️Питання, які обговорювались під час засідання: розгляд та затвердження освітньо-професійної програми; розгляд та затвердження навчального та робочого навчального плану очної (денної) форми навчання.

✔️Результатом є затвердження освітньо-професійної програми для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти «Маркетинг», а також затвердження відповідних програмі навчального та робочого навчального плану очної (денної) форми навчання з рекомендацією для затвердження на вченій раді Державного торговельно-економічного університету.

ФОТОЗВІТ

ОБГОВОРЕННЯ ПРОЄКТУ ОСВІТНЬО-ПРОФЕСІЙНОЇ ПРОГРАМИ «РЕКЛАМНИЙ БІЗНЕС» 

enlightened28 листопада 2023 р. відбулось чергове засідання групи забезпечення освітньо-професійної програми «Рекламний бізнес» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 075 Маркетинг.

✅ На засіданні були присутні: керівник групи забезпечення спеціальності 075 «Маркетинг» д-р екон. наук, проф., зав. кафедри маркетингу Олена БОНДАРЕНКО; гарант освітньої програми к.е.н., доц., доцент кафедри маркетингу Анжеліка ЧЕПЕЛЕНКО; члени групи забезпечення к.е.н., доц., професор кафедри маркетингу Олена ЗАЙЦЕВА, к.е.н., доцент кафедри маркетингу Тетяна ЧЕРНИШ, здобувачка вищої освіти ступеня вищої освіти бакалавр спеціальності 075 «Маркетинг», освітньо-професійної програми «Рекламний бізнес», Поліна СИТНИК (3 курс).

✅ Були запрошені стейкголдери і партнери-практики рекламного бізнесу: Юдіна Наталя  Володимирівна, засновник ПП «Фабрика Рішень «Червоні Вітрила»; Жичук Микола Петрович, директор з маркетингу ТОВ «Студія реклами «Партизан»; Ляшенко Дар’я, фахівець із зв'язків з громадськістю та пресою (PR Manager) ДП «ССМ», департамент MSL, (бренд - агентство PR та інтегрованих комунікацій MSL Ukraine), здобувачі першого (бакалаврського) рівня вищої освіти 1-3 курсу та викладачі, які беруть участь у реалізації ОПП «Рекламний бізнес».

✅Обговорення було професійним та динамічним. Основні акценти були направлені на вдало обрані обов’язкові та вибіркові компоненти, які формують індивідуальну освітню траєкторію здобувачів та які здатні забезпечити, як результат навчання, кваліфікованого сучасного фахівця з рекламного бізнесу.

✅ Результатом обговорення були пропозиції стейкголдерів та групи забезпечення щодо звернення до Вченої ради Державного торговельно-економічного університету для розгляду та затвердження освітньо-професійної програми «Рекламний бізнес» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти.

ФОТОЗВІТ

24 листопада відбувся День вступника для херсонських шкіл, ініційований кафедрою маркетингу ДТЕУ та учнівським парламентом при Управлінні освіти Херсонської міської ради.

В межах заходу професором кафедри маркетингу Зайцевою О.І. було проведено інтерактивну лекцію-тренінг «Як українські креативні спільноти використовують творчу енергію на інформаційному фронті» та розкрито переваги освітніх програм «Маркетинг» і «Рекламний бізнес» першого рівня вищої освіти спеціальності 075 Маркетинг, галузі знань 07 Управління та адміністрування. 

Учні з захопленням слухали, як змінюються бізнес-стратегії під час війни і як українські креативні спільноти перемагають на світових престижних платформах Cannes Lions, Red Dot таа Effie Awards з рекламними продуктами, комунікаційним дизайном та стратегічним брендінгом.

Висока конкуренція, сильні кейси та море натхнення – такою була цьогорічна атмосфера рекламних фестивалів, результати яких показали, що українські креативники, як завжди, в топі всіх топів 

Дякуємо учнівському парламенту за цю колаборацію і інтерес до наших освітніх програмsmiley

Кафедра маркетингу вкотре розкриває обійми для нових здобувачів вищої освіти! До зустрічі в ДТЕУ 

ОБГОВОРЕННЯ ПРОЄКТУ ОСВІТНЬОЇ ПРОГРАМИ «РЕКЛАМНИЙ БІЗНЕС» 

 enlightened 23 листопада 2023 р. відбулось чергове засідання групи забезпечення освітньо-професійної програми для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти «Рекламний бізнес». 

✔️ На зустрічі були присутніми: керівник групи забезпечення спеціальності 075 «Маркетинг» д-р екон. наук, проф., зав. кафедри маркетингу Олена БОНДАРЕНКО; гарант освітньої програми к.е.н., доц., професор кафедри маркетингу Олена ЗАЙЦЕВА; члени групи забезпечення к.е.н., доц., доцент кафедри маркетингу Маріанна КОНОПЛЯННИКОВА, к.е.н., доцент кафедри маркетингу Анжеліка ЧЕПЕЛЕНКО, здобувачка ступеня вищої освіти магістр за освітньою програмою «Рекламний бізнес» Христина САГАЛО

✔️ Були запрошені стейкголдери і партнери-практики рекламного бізнесу: Ірина ЛИЛИК, Президент ГО «Українська Асоціація Маркетингу»; Оксана РИЖАК, фізична особа підприємець з надання послуг у сфері маркетингу, консультування з питань комерційної діяльності і зв'язків з громадськістю, дослідження кон'юнктури ринку та виявлення громадської думки, розміщення реклами в засобах масової інформації; Марина ГОРДІЄНКО, власниця студії креативного дизайну «IDEA fix», в портфоліо студії 2 напрямки: інтер’єрний, архітектурний і ландшафтний дизайн та реклама повного циклу.  

✔️ Були присутні здобувачі другого (магістерського) рівня вищої освіти 1 та 2 курсу та викладачі, дотичні до реалізації освітньої програми. 
 

✔️Питання, які обговорювались під час засідання: розгляд та затвердження освітньо-професійної програми; розгляд та затвердження навчального та робочого навчального плану очної (денної) форми навчання. 

✔️ Результатом є затвердження освітньо-професійної програми для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти «Рекламний бізнес», а також затвердження відповідних програмі навчального та робочого навчального плану очної (денної) форми навчання з рекомендацією для затвердження на вченій раді Державного торговельно-економічного університету.

ФОТОЗВІТ

ЗАТВЕРДЖЕННЯ ОСВІТНЬО-ПРОФЕСІЙНОЇ ПРОГРАМИ «БРЕНД-МЕНЕДЖМЕНТ»

enlightened21 листопада 2023 року відбулося чергове засідання групи забезпечення освітньо-професійної програми «Бренд-менеджмент» для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 075 Маркетинг.  

Захід відбувся в онлайн форматі на платформі MS Teams. Серед присутніх на засіданні були керівник групи забезпечення спеціальності 075 «Маркетинг», д.е.н., професор Олена Бондаренко, гарант освітньої програми «Бренд-менеджмент» другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 075 «Маркетинг», д.е.н., професор Катерина Ягельська, запрошені зовнішні стейкголдери: директор зі стратегічного розвитку ТОВ «Деол Партнерс», к.е.н Марина Лео, старша фахівчиня проєкту: координатор досліджень та якості даних Міжнародного благодійного фонду «Альянс громадського здоров’я», к.е.н, доцент Олександра Следь.

Крім членів групи забезпечення – доцентів кафедри маркетингу, к.е.н. Любові Василишиної і к.е.н. Вікторії Кармазінової – на засіданні були присутні здобувачі другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 075 Маркетинг першого і другого років навчання, зокрема Аліса Іванова, здобувач вищої освіти першого року навчання і Артур Мороз, здобувач вищої освіти другого року навчання.

✔️На засіданні було розглянуто та обговорено нову редакцію освітньо-професійної програми «Бренд-менеджмент», представлено зміни та доповнення, які отримали одноголосну підтримку учасників засідання. Було прийнято рішення рекомендувати нову редакцію освітньо-професійної програми «Бренд-менеджмент» для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 075 Маркетинг, а також навчального та робочого навчального планів очної та заочної форм навчання здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 075 «Маркетинг» освітньої програми «Бренд-менеджмент» для затвердження на вченій раді Державного торговельно-економічного університету.  

Ми вдячні всім учасникам засідання за активну участь та конструктивний внесок. Обмін думками допомагає нам забезпечити високий рівень якості освіти і готувати здобувачів вищої освіти до викликів сучасного бізнес-середовища.

ФОТОЗВІТ

ЗАСІДАННЯ ГРУПИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ОСВІТНЬОЇ ПРОГРАМИ «ЦИФРОВИЙ МАРКЕТИНГ»

enlightened 20 листопада 2023 р. відбулось чергове засідання групи забезпечення освітньо-професійної програми для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти «Цифровий маркетинг».

►На зустрічі були присутніми: керівник групи забезпечення спеціальності 075 «Маркетинг» д-р екон. наук, проф., зав. кафедри маркетингу Олена БОНДАРЕНКО; гарант освітньої програми к.е.н., доц., доцент кафедри маркетингу Тетяна ЯНКОВЕЦЬ; члени групи забезпечення к.е.н., доц., доцент кафедри маркетингу Ігор ПОНОМАРЕНКО, к.е.н., доцент кафедри маркетингу Вікторія КАРМАЗІНОВА, здобувачка ступеня вищої освіти магістр за освітньою програмою «Цифровий маркетинг» Світлана ШАЙ.

► Були запрошені стейкголдери: Євген ШЕВЧЕНКО, директор ТОВ «Інтернет-Консалтинг Груп»; Ніка МАЧАРАШВІЛІ, кінцевий бенефіціарний власник та засновник ТО«²РНО ГРУП»; Катерина МЕДВЕДЄВА, Middle PPC Specialist ТОВ «Перфоменс Маркетинг Україна».

► Були присутніми здобувачі другого (магістерського) рівня вищої освіти 1 та 2 курсу та викладачі, дотичні до освітньої програми.

✔️ Питання, які обговорювались під час засідання: розгляд та затвердження освітньо-професійної програми; розгляд та затвердження навчального та робочого навчального плану очної (денної) форми навчання.

✔️Результатом є затвердження освітньо-професійної програми для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти «Цифровий маркетинг», а також затвердження відповідних програмі навчального та робочого навчального плану очної (денної) форми навчання з рекомендацією для затвердження на вченій раді Державного торговельно-економічного університету.

ФОТОЗВІТ

РОЗВИТОК ОСВІТНЬОЇ ПРОГРАМИ «ЦИФРОВИЙ МАРКЕТИНГ»

✅ Гарант освітньої програми для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти «Цифровий маркетинг» Янковець Тетяна Миколаївна, к.е.н., доц., доцент кафедри маркетингу взяла участь у VI Міжнародній науково-практичній конференції «Управління якістю в освіті та промисловості: досвід, проблеми та перспективи». Конференція проходила в Національному університеті «Львівська політехніка» 16-17 листопада 2023 р. 

 Тема доповіді «Управління якістю освітньої програми «Цифровий маркетинг». Доповідач поділилася результатами дослідження, спрямованого на виявлення найбільш важливих питань, які цікавлять майбутніх здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти, перед вибором програми для навчання. До них відносяться: ✔️сучасність програми (24%), ✔️ стажування під час навчання та можливості працевлаштування (21%), ✔️ зміст програми, предмети для вивчення (19%), ✔️ якість викладацького складу, залучення практиків (19%), ✔️ отримані знання та навички (17%)

 Результати проведеного дослідження використано у підготовці інформації про освітню програму, яка розміщена на вебсайті ДТЕУ.

Ознайомитися з тезами доповіді можна за посиланням (с.140): LINK

Студенти ДТЕУ відкривають нові гастрономічні перспективи на 26-й  Міжнародній Виставці Продуктів Харчування та Напоїв WorldFood Ukraine. 
 
Виставка, що пройшла у Міжнародному виставковому центрі з 1 по 3 листопада 2023 року, зібрала більше двухсот вітчизняних виробників та імпортерів продуктів харчування та напоїв і була сповнена різноманітними подіями, серед яких дегустації, майстер-класи, презентації, фуд-батли та бізнес-лекторії. Ця подія стала ідеальною ареною для обміну питаннями, тенденціями та передовим досвідом у галузі харчової промисловості. 
 
Одним із найцікавіших аспектів виставки для бакалаврів-маркетологів стала Алея Новинок, де учасники продемонстрували інноваційні ідеї, продукти та напої. Тут кожен міг знайти для себе щось нове та цікаве, що заслуговує на увагу. 
 
Експоненти продемонстрували різні аспекти гастрономії та харчової промисловості, від стартапів до великих компаній, та представили свої найкращі продукти та інновації. Студенти ДТЕУ змогли поспілкуватися на професійному рівні із виробниками відомих та локальних брендів, крафтової продукції та ексклюзивними імпортерами, з цікавістю слухали про актуальні перспективи розвитку та проблеми в галузі, ставили актуальні питання. 
 
Студенти ДТЕУ планують продовжувати досліджувати гастрономічний світ та брати участь у подібних заходах, щоб набути більше знань і досвіду

Футбольна збірна ДТЕУ "Меркурій" зустрілася у фіналі FISU University World Cup Football з командою Paulista University (Бразилія)  
 
Студенти маркетологи разом з викладачачами кафедри маркетингу та всією університетською родиною на чолі з Ректором  вболівали за  команду, підтримували одногрупників і друзів.  
 
Це був час неймовірного єднання і щирих емоцій! Отакі у нас традиції і корпоративна культура!

Викладачі кафедри Ягельська К.Ю., Зайцева О.І., Черниш Т.О. та Чепеленко А.М. пройшли програму підвищення кваліфікації працівників закладів вищої освіти від Української кофаундингової IT-компанії «Genesis» і отримали акредитацію на інтеграцію курсу «Маркетинг ІТ-продуктів» в навчальний процес університету в контексті неформальної освітит 

Занурення в ІТ-сферу просування маркетингового продукту, цікаві кейси та методичні матеріали курсу дають можливість студентам оволодіти знаннями різних маркетингових спеціальностей в ІТ компаніях та будуть корисними у розвитку Hardskills та Softskills.

Викладачі кафедри маркетингу Кармазінова Вікторія та Каркушка Олександр відвідали 15' CUSTOMER EXPERIENCE CONFERENCE
Дякуємо партнерам @ka_group_events за можливість долучитись до професійної спільноти та підвищувати свої професійні скіли yes

Плідне літо видалося у гаранта освітньої програми «Бренд-менеджмент», д.е.н., професора кафедри маркетингу Катерини Ягельської 

✅ До освітнього кошику додалися курси від SoftServe Academy «Tech Summer Bootcamp for Teachers», «SMM: фундамент» від співвласниці digital-агенції LOBODS та «Маркетинг ІТ-продуктів» від ІТ-компанії Genesis (з дозволом використання усіх матеріалів курсу в ДТЕУ).

Різнопланові знання від основ квантового програмування і використання штучного інтелекту в освіті до стратегій маркетингу в індустрії інформаційних технологій зробили літо по-справжньому науковим і цікавим.  
✅Набутий досвід занурення онлайн в проєктному менеджменті, практичні навички застосування аналітичного інструментарію для аналізу ринку і поведінки споживачів, розбір кейсів та визначення орієнтирів бренд-орієнтованого управління стануть у нагоді в освітньому процесі в університеті.

Лекції науковців і досвід практиків ще раз підтверджують, що наука не має горизонтів, а бізнес створює майбутнє, в якому можливості здаються безмежними

Гаранти та викладачі кафедри пройшли міжнародне стажування з безбар’єрності освітнього простору і академічної доступності від Access Israel Purple Vest Mission.

Навчання проходило у форматі тренінгів та кейс-обговорень, використання симуляцій та VR/AR технологійenlightened

Під час стажування було проекспертизовано спеціальні паркомісця, аудиторії, пандуси, туалетні кімнати, висоту робочих столів, ширину дверних прорізів та багато інших ергономічних показників. 

Нажаль, люди з інвалідністю змушені боротися з недружнім середовищем, упередженням і нелояльним ставленням. Але відтепер світ доступності та інклюзії виглядатиме інакше і наш освітній простір стане більш чутливими і толерантними до людей з особливими потребами 

Вітаємо гаранта освітньої програми «Цифровий маркетинг» для магістрів ДТЕУ, к.е.н., доц., доцента кафедри маркетингу Тетяну Янковець з успішним завершенням сертифікованого курсу «Digital Marketing» від School of Digital Advertising UAMASTER

⭐️UAMASTER – брендформанс агентство з двадцятирічним досвідом роботи на вітчизняному та закордонних ринках: LINK 

Університет та агентство підписали меморандум та уклали договір про співпрацю. Керівник агентства Євген Шевченко вже п’ятий рік є стейкголдером освітньої програми «Цифровий маркетинг». UAMASTER є офіційним бізнес-партнером Google та Meta, співорганізатором iForum, має величезну експертизу у впровадженні Digital маркетингу для великого та середнього бізнесу.

⭐️Курс «Digital Marketing» триває три місяці, протягом яких керівники підрозділів маркетингу та Digital маркетингу, маркетологи, що практикують, підприємці вивчають різні інструменти цифрового маркетингу та розробляють Digital стратегії. 

⭐️Тетяна Янковець не просто поглибила свої знання та навички у цифровому маркетингу, підвищила кваліфікацію, а й отримала найвищий бал серед усіх практиків, які захищали розроблені Digital стратегії. А швейний бренд, для якого була розроблена стратегія, прийняв її для реалізації з супроводженням автора⭐️

⭐️Пишаємося нашим викладачем та запрошуємо всіх охочих у світ цифрового маркетингу разом із School of Digital Advertising UAMASTER:

????4 вересня стартує курс «Digital Marketing 2023»: LINK
???? 5 вересня стартує курс «Веб-аналітика 4.0»: LINK
Хто бажає приєднатися до будь-якого курсу зі знижкою, звертайтеся на кафедру. Ви ніколи не знаєте, де вас знайде історія успіху! Не зволікайте!

⭐️Приклад гаранта Тетяни Янковець підтверджує, що постійне навчання та розвиток є ключем до успіху у цифровому світі, а її досягнення є джерелом натхненням для всіх, хто бажає стати справжнім професіоналом у сфері цифрового маркетингу⭐️

І знову наші гаранти і куратори зустріли першокурсників. 
330 креативних студентів та найкращих майбутніх маркетологів.

Активна дискусія про обрану професію, переваги освітніх програм, подальші перспективи та особливо  позитивна атмосфера.

Вітаємо викладачів та студентів!
Бажаємо плідного навчального року та дивовижних пригод у родині ДТЕУ

ФОТОЗВІТ

3 червня 2023 року на базі Хмельницького кооперативного торговельно-економічного інституту було проведено фінал конкурсу випускних кваліфікаційних робіт зі спеціальності «Маркетинг». 

Диплом ІІІ ступеня отримав Сідєльніков Данил Сергійович. Науковий керівник - д.е.н.,проф., завідувач кафедри маркетингу Бондаренко О.С.

Щиро вітаємо з перемогою!

#конкурсробіт #маркетинг2023 #дтеу #кафедрамаркетингудтеу

Вітаємо випускників кафедри маркетингу з успішним складанням кваліфікаційного екзамену та отриманням освітнього ступеня «бакалавр»!   Протягом тижня на кафедрі маркетингу відбувались кваліфікаційні екзамени на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» студентами, які навчались за спеціальністю 075 «Маркетинг» (освітні програми «Маркетинг» та «Рекламний бізнес»).  Всі студенти успішно склали кваліфікаційний екзамен.  Вітаємо випускників та зичимо фахових звершень та професійного зростання!  І нагадуємо, що кафедра маркетингу запрошує на навчання в магістратурі за освітніми програмами «Рекламний бізнес», «Маркетинг-менеджмент», «Бренд-менеджмент», «Цифровий маркетинг», «Трейд-маркетинг», «Brand management» (англомовна). ????????

Щоб навчати треба професійно зростати, щоб мотивувати треба самовдосконалюватися», - таке кредо мають викладачі кафедри маркетингу. 

Постійна участь у конференціях, бізнес-форумах, зустрічі з підприємцями викладачами є необхідними з точки зору актуалізації навчальних планів, оновлення тематики випускних кваліфікаційних робіт та інноваційних поглядів щодо викладання дисциплін. 

На фото проф. Зайцева О.І., доц. Кармазінова В.Д. та асист. Каркушка О.О. на одному з найбільших форумів з маркетингу “MRKTNG MRTH”

P.S. доступ до прямої трансляції MRKTNG MRTH 2023 за посиланням: LINK

#кафедрамаркетингу #вступ2023 #внзукраїни #обирайдтеу

ФОТОЗВІТ

Про особливості вступу-2023 та можливості працевлаштування за фахом, про інноваційні підходи в навчанні та активне студентське життя, про гуртожитки, їдальні та SMART-бібліотеку, про міжнародне навчання та про багато іншого дізналися школярі різних закладів освіти протягом травня.

Зокрема всіми секретами про ДТЕУ онлайн на індивідуальних днях вступника поділилася доцент кафедри маркетингу Данілова Л.Л. з учнями:

  • ✅Гранівського ліцею ім. О. Мельника, с.Гранів, Вінницької обл.
  • ✅гімназії № 323, м. Київ
  • ✅ЗОШ № 52, м. Київ
  • ✅ЗОШ № 235 м. Київ
  • ✅школа №71, м. Кривий Ріг

У проведені зустрічей допомагають найкращі амбасадори бренду ДТЕУ - наші студенти:

⭐️Благодир Анна, ФТМ, 4 курс, 13 гр

⭐️Бабушкіна Владислава, ФТМ, 3 курс, 28 гр

⭐️Самофал Анастасія ФТМ, 3 курс, 27 гр

⭐️ Довгаль Лідія, ФТМ, 4 курс, 13 гр

Якщо ви бажаєте дізнатися все-все-все про вступ та ДТЕУ - залишайте заявку в дірект і ми обов’язково організуємо індивідуальний день вступника!

А хто сказав, що  Дні вступника проводять тільки з викладачами?
Наші студенти на стільки люблять свій університет, що самі все можуть розказати ща нагоди!

Так і зробили Влада Бабушкіна (3-28 ФТМ) та Анастасія Самофал (3-27 ФТМ) для одинадцятикласників Ставищенського НВК «Заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ст. - Педагогічний ліцей №1.

Дякуємо нашим небайдужим студентам!

ФОТОЗВІТ

21 квітня відбувся День вступника для випускників херсонських шкіл, ініційований кафедрою маркетингу ДТЕУ та учнівським парламентом при Управлінні освіти Херсонської міської ради. 
 В межах заходу із задоволенням провела інтерактивну лекцію-тренінг «Як українські креативні спільноти використовують творчу енергію на інформаційному фронті». Школярі з захопленням слухали, як бренди і рекламний бізнес змінюють бізнес-стратегії під час війни, як креативні агенції в ці буремні часи отримують престижні нагороди за рекламу і комунікаційний дизайн на Канських левах та німецьких Red Dot, як полишають синдром меншовартості та знецінення і залітають у вищу рекламну лігу, як стають першими в Європі і другими в світі з фандрайзинговою платформою United24)! 
 Ми розбирали кейси про забрендовані «сміливість» і «незламність», про королів ситуативів Укрпошту @ukrposhta, про Залізну крамницю УЗ @zalizna.kramnytsia, про органічного інфлюєнсера Борися Джонсонюка, який гуляв Лондоном в шапочці від УЗ з надписом «Нумерація вагонів починається з голови поїзда», про вина GoodWine @goodwine, які вижили… 
 Ми говорили про споживчі бренд-ком’юніті, які згуртовані навколо щирих українських брендів і здійснюють тиск на міжнародні компанії, що продовжують працювати на території країн агресорок, про #Креативні сили України, #Зграю» і #Nenachasi, про їх проєкти і велику місію)! І головне про те, що маркетинг і реклама – це ціннісні, свіжі та щирі креативні рішення, а не традиційні кліше і крінж!!! 
 Дякую голові Міського учнівського парламенту @magdalina_levska і усім чотирьом комісіям з питань освіти, з питань захисту прав дитини, з питань екології та формування ЗСЖ, з питань культури та духовного розвитку за цю колаборацію і цікавий досвід!
До зустрічі в ДТЕУ!

Автор: Олена Зайцева @lenzai66

ФОТОЗВІТ

Викладачі кафедри маркетингу є інноваційними науковцями, які постійно досліджують актуальні питання маркетингу.

Зокрема протягом 2022-2023 року у наукових журналах ДТЕУ були опубліковані статті:

Контент-маркетинг на підприємствах торгівлі - Олена БОНДАРЕНКО, Максим ЯЩЕНКО. Науковий журнал "Scientia Fructuosa" №2(148)2023

Соціальний медіамаркетинг у системі бізнес-взаємодії підприємства - Олена ЗАЙЦЕВА, Вікторія ШУКЛІНА, Олена ВОСКРЕСЕНСЬКА. Науковий журнал "Scientia Fructuosa" №2(148)2023

Дизайн вражень у цифровому маркетингу мережі кінотеатрів - Тетяна ЯНКОВЕЦЬ. Науковий журнал "SCIENTIA FRUCTUOSA" №2(142)2022

Цифровий брендинг підприємства у комплексі маркетингових комунікацій - Тетяна ЯНКОВЕЦЬ, Катерина МЕДВЕДЄВА. Науковий журнал "Scientia Fructuosa" №4(144)2022

Стратегічне управління цифровим маркетингом - Тетяна ЯНКОВЕЦЬ. Науковий журнал "Scientia Fructuosa" №5(145)2022

Подієвий маркетинг у стратегії просування бренду - Володимир САМЧУК. Науковий журнал "Scientia Fructuosa" №5(145)2022

Спонсорський маркетинг європейських країн за воєнного стану в Україні - Олена БОНДАРЕНКО, Марк НАЙТС. Науковий журнал "Scientia Fructuosa" №6(146)2022

Digital marketing: European trends - Iryna MONTRIN. International scientific-practical journal "Commodities and markets" № 4 (44) 2022

Ознайомитися зі статтями можна на сайті:

  

  

День вступника в ДТЕУ - це завжди свято для гостей. А якщо завітати ще на день факультету - це неймовірне свято!

На День факультету торгівлі та маркетингу до Державного торговельно-економічного університету завітали учні НВК Оболонь. 

Майбутні абітурієнти познайомилися з ДТЕУ, дізналися про особливості вступу та занурилися у неймовірне студентське життя разом зі студентами ФТМ на їхньому святі.

Бажаєте і ви познайомитися з ДТЕУ - запрошуємо на День вступника 6 травня 2023!

АНОНС

Які можливості у маркетингу надає використання сучасних сервісів на основі штучного інтелекту розкаже на відкритій лекції 
Іван БЛАЖНОВ, к.фіз.-мат.н., співзасновник компаній «Розумні ігри» та «Individual Marketing», адміністратор “AI Club”

Запрошуємо на засідання СТЕМ «Маркетинг 5.0» в межах святкування Дня факультету торгівлі та маркетингу!

???? 11.04.2023 ⏰ 12-00 ???? Microsoft Teams

АНОНС

Як реалізувати маркетингову стратегію підприємства та які виклики приймає сучасний бізнес України в реаліях війни розкаже на відкритій лекції Артур СВЄТАЙЛО, спеціаліст у сфері крафтового виробництва, імпакт-підприємництва, роздрібної торгівлі.

Запрошуємо на засідання СТЕМ «Маркетинг 5.0»!

???? 10.04.2023 ⏰ 12-00 ???? Microsoft Teams

Студентське життя - це чудовий час для отримання нових знань, зустрічі з цікавими людьми та розвиток кожного як професіонала та особистості.

Свої студентські будні показали студенти другого курсу кафедри маркетингу в межах креативного завдання дисципліни «Маркетинг»

В конкурсі беруть участь 10 команд, роботи яких буде розміщено протягом квітня. 
Переможцем стане команда, яка набере найбільшу кількість реакцій в Інстаграм та ТikTok. 

Підтримаємо учасників коментарями та вподобайками heart

АНОНС
Яке програмне забезпечення важливе в роботі маркетолога на початку кар’єри поділиться на хакатоні Владислав ПОПАДІН, маркетолог ТОВ "ТДС Укрспецтехніка". 

Запрошуємо на засідання СТЕМ «Маркетинг 5.0»!

 ???? 06.04.2023 ⏰ 12-00 ???? Microsoft Teams

30.03.23р. відбувся день вступника, який провела к.е.н., доцент кафедри маркетингу Чуніхіна Тетяна Сергіївна.

Зустріч відбулася у кабінеті інформатики на базі Михайлівсько-Рубежівського ліцею Ірпінської міської ради Бучанського району Київської області з використанням Zoom.

Майбутнім вступникам представлено інформацію про Державний торговельно-економічний університет, факультет торгівлі та маркетингу, особливості навчання за спеціальністями «Маркетинг», «Рекламний бізнес», пріоритетність та трендовість роботи за фахом «маркетолог» за будь-який умов. 
Було запрошено на день вступника 01 травня 2023р.

ФОТОЗВІТ

Відкрита лекція Євгена Шевченка «Відео-реклама в інтернеті: медіапланування та креатив»

У Державному торговельно-економічному університеті за ініціативи кафедри маркетингу 24 березня 2023 р. в рамках дисципліни «Мобільний маркетинг» було проведено відкриту лекцію з актуальною темою «Відео-реклама в інтернеті». Доповідач – Євген Володимирович Шевченко, випускник КНТЕУ, інтернет-діяч, блогер, співорганізатор найбільшого в Україні форуму інтернет-діячів iForum, засновник та керівник агенції цифрового маркетингу UaMaster.

У заході взяли участь більше 200 здобувачів вищої освіти та викладачів ДТЕУ. Організатором та модератором проведення зустрічі в інтерактивному форматі на платформі Microsoft Teems виступила доктор філософії, викладач кафедри маркетингу Тетяна Романченко.

За планом лекції було освітлено такі питання:

  1. Чому Youtube в Україні найкраща площадка для розміщення реклами
  2. Чи застосувується відео-реклама для B2B як для В2С
  3. Переваги розміщення відео-реклами на Youtube порівняно із Facebook
  4. Як налаштовувати таргетинг та обирати аудиторії
  5. Як створюються ефективні рекламні повідомлення та скільки це коштує

Лекція передбачала залучення студентів до обговорення у чаті платформи Microsoft Teems студенти відповідали на запитання лектора та ставили реакції. До активного обговорення приєдналися як представники студентства, так і науково-педагогічний склад кафедри маркетингу ДТЕУ.

Дякуємо шановному доповідачеві та усім присутнім за активну участь та цікаві питання.

АНОНС
У п'ятницю говоримо про особливості створення відео-реклами у цифровому світі. Запрошуємо на відкриту лекцію практика, Євгенія Шевченка, в минулому - випускника КНТЕУ, який 20 років керує цифровою агенцією UaMaster.

 ???? 24.03.2023 ⏰ 10-00 ???? Microsoft Teams

В межах традиційного Консумерського фестивалю ДТЕУ кафедрою маркетингу 14.03.2023 року було проведено V міжнародну науково-практичну конференцію «БРЕНД-МЕНЕДЖМЕНТ: МАРКЕТИНГОВІ ТЕХНОЛОГІЇ». У конференції взяли участь 415 учасників різних закладів вищої освіти, наукових установ та підприємств. Відкрив конференцію привітальним словом ректор університету, д.е.н., проф., академік Національної академії педагогічних наук України Анатолій МАЗАРАКІ

Спікерами заходу стали: 
Євген Кудрявченко, засновник та СЕО Vintage Web Production.Instagram 
Світлана Винославська, генеральний директор Kantar Україна. Instagram 
Ніколас Мачарашвілі, СЕО маркетинг агенції Virno Consulting. Instagram 
Amit Kumar, Managing Director of AKG Global Support Services (OPC) Private limited. 
Іван Блажнов, к.ф.-м.н., співзасновник компаній «Розумні ігри» та «Individual Marketing», адміністратор «AI Club” Instagram
Олег Гелка, директор з маркетингу мережі магазинів «Світ Матраців». Instagram
Тетяна Янковець, к.е.н., доц., доцент кафедри маркетингу Державного торговельно-економічного університету. ДТЕУ

 

Кращі фахівці своєї справи, актуальні маркетингові питання, досвід бізнесу воєнних реалій ринку, неймовірно зацікавлена аудиторія, жваві дискусії та обговорення й тривалий wow-ефект від проведеного заходу - це все про конференцію «БРЕНД-МЕНЕДЖМЕНТ: МАРКЕТИНГОВІ ТЕХНОЛОГІЇ»-2023.

Щиро вдячні всім спікерам та учасникам! 
До нових зустрічей!

09.03.2023 року в ДТЕУ відбулася Міжнародна студентська науково-практична конференція конференція «ПІДПРИЄМНИЦТВО, ТОРГІВЛЯ ТА МАРКЕТИНГ: РЕАЛІЇ, ВИКЛИКИ, ПЕРСПЕКТИВИ». Кафедра маркетингу проводила засідання у двох секціях «Інноваційні та цифрові технології маркетингу» та «Стратегічні маркетингові інструменти підприємств в умовах воєнного стану та повоєнного періоду». Актуальні теми доповідей, цікаві дискусії та доброзичлива атмосфера панували в обох секціях. Окремо хочемо відзначити кращі доповіді:

Секція 15

  1. «Цифрові комунікації та успіх бренду одягу в сучасних умовах» Коновалова Анна, ФТМ, 1 курс, ОС «магістр», 4м група (науковий керівник: Янковець Т.М.)
  2. «Використання штучного інтелекту в маркетингу» Рогожинський Михайло, ФТМ, 3 курс, ОС «бакалавр»,16 група (науковий керівник: Каркушка О.О.)
  3. «Розвиток інноваційних інструментів агромаркетингу в умовах цифровізації» Кринська Анна-Марія, ФФО, 2 курс, ОС «бакалавр» 2 група (науковий керівник: Василишина Л.М.)

Секція 16

  1. «PR кампанії благодійних фондів під час повномасштабного вторгнення» Білоцерківець Ірина, ФТМ, 3 курс, ОС «бакалавр», 16 група (науковий керівник: Каркушка О.О.)
  2. «Методи стратегічного аналізу маркетингового середовища» Мартинчук Анастасія, ФРГТБ, 4 курс, ОС «бакалавр», 9 група (науковий керівник: Ягельська К.Ю.)
  3. «Тренди застосування DOOH- реклами» Приходько Юлія, ФТМ, 2 курс, ОС «бакалавр» 15 група (науковий керівник: Суслова Т.О.)

До нових наукових звершень разом!

ФОТОЗВІТ

Розпочато атестацію здобувавачів вищої освіти бакалаврського рівня спеціальностей «Маркетинг» та «Рекламний бізнес».

 heart14 лютого символічно?

 heartТак, тому що ми їх любимо!

Тому що вони розумні, креативні та незламні. Захоплює висока мотивація до навчання та відповідальність під час атестації. До речі, в наші складні часи всі студенти знайшли можливість повноцінно працювати та включити камери.

Запрошуємо випускників першого рівня вищої освіти для подальшого навчання на магістеріумі та кращого оволодівання фахом за спеціалізаціями:

  • Цифровий маркетинг 
  • Бренд-менеджмент 
  • Маркетинг-менеджмент 
  • Трейд-маркетинг 
  • Рекламний бізнес

Всі деталі на сайті кафедри маркетингу ДТЕУheart

ФОТОЗВІТ

СТЕМ «Маркетинг 5.0 » розпочав свою діяльність у другому семестрі з бізнес-інтерв’ю з Альоною Шибунько, засновницею бренду «Епіравлик». Інтерв‘юеркою, Іриною Монтрін, було задано низку запитань щодо продуктово- ринкової стратегії бізнесу. В свою чергу респондентка надала детальні та мотивуючі відповіді на всі запитання: від ідеї створення равликової ферми, участі у конкурсі на фінансування бізнесу та секретів робочих процесів. Неабияку активність проявили студенти, цікавилися питаннями просування, впливом війни на бізнес, рівнем конкуренції у ніші.

Загалом зустріч відвідало близько 130 студентів, а хто не зміг долучитися - має змогу подивитися запис (Microsoft Teams, СТЕМ «Маркетинг 5.0»).

Щиро вдячні пані Альоні за таку щиру та теплу розмову!

Далі буде…

АНОНС!!!

Які ніші агробізнесу в України в умовах військового стану є перспективними і яка роль маркетингу в цьому розвитку  розкаже на відкритій лекції «Маркетинг та село: про перспективи розвитку вже сьогодні» Інна БЕЖЕНАР, к.е.н., старший науковий співробітник відділу розвитку підприємництва, кооперації та агропромислової інтеграції ННЦ «Інститут аграрної економіки».

???? 20.02.2023 ⏰ 12-00 ???? Microsoft Teams

Для випускників Київської інженерної гімназії 01 лютого 2023 року доцентом кафедри маркетингу Черниш Тетяною Олександрівною проведено день гостинності від кафедри маркетингу. Де були присутні учні 11-х класів. На зустрічі обговорено всі переваги навчання в Державному торговельно-економічному університеті на факультеті торгівлі та маркетингу. Надано інформацію про особливості навчання за спеціальностями «Маркетинг» та «Рекламний бізнес». Проведено презентацію професії маркетолога та обговорено її значущість та необхідність в умовах сучасного світу. Зустріч пройшла в доброзичливій та дружній атмосфері. Відчувалась зацікавленість школярів щодо теми обговорення. Учні задавали багато питань стосовно університету, умов вступу та навчання в університеті на кафедрі маркетингу.

Особлива вдячність директору Київської інженерної гімназії Рудею Дмитру Юрійовичу та заступнику директора з виховної роботи Мельник Наталі Іванівні за надану можливість.

ФОТОЗВІТ

01 лютого 2023 р. доцентом кафедри маркетингу ДТЕУ Чуніхіною Тетяною Сергіївною для учнів 11-А класу Вишгородського ліцею ЛПшГ"Сузір’я" Вишгородської міської ради м. Вишгород проведено День гостинності. 

Зустріч відбулася о 11:40 p використання Інтернет-платформи Zoom/ Майбутнім вступникам представлено інформацію про Державний торговельно-економічний університет, факультет торгівлі та маркетингу, особливості навчання за спеціальністями «Маркетинг», «Рекламний бізнес», пріоритетність та трендовість роботи за фахом «маркетолог» за будь-який умов. Особлива вдячність директору ліцею «Сузір’я» Башлик Яні Сергіївні та заступнику директора з навчальної роботи Піроженко Надії Петрівні за надану можливість. А також, класному керівнику класу. Незважаючи на відстань відчувалася зацікавленість школярів щодо отриманої інформації. Атмосфера була доброзичливою та привітною. 

Разом – ми непереможні!

ФОТОЗВІТ

1 грудня 2022 року кафедрою маркетингу ДТЕУ спільно з кафедрою економіки та менеджменту зовнішньоекономічної діяльності Національної академії статистики, обліку та аудиту спільно вперше було проведено науковий семінар на тему: «Соціальна вiдповiдальнiсть: вектори спiвпрацi». У заході взяв участь керiвник секретарiату комiтету ВРУ з питань аграрної та земельної полiтики, д.екон.н.,  Старинець Олександр Георгiйович.

Доповідачами семінару були студенти ФМТП, гр. 4-3
1.  Боснюк Вікторія Сергіївна, тема доповіді: «Сучасні системи професійної мотивації робітників в умовах воєнного стану»
2.  Шнайдрук Аліна Олегівна, тема доповіді: «Соціальний маркетинг в рітейлі в умовах війни»
3.  Чазов Ернест Олександрович, тема доповіді «Концептуальні основи маркетинга взаємовідносин у сфері бізнесу»

Теми, що обговорювалися є актуальними, тому і дискусія між всіма учасниками семінару виявилася дуже жвавою.

Модератори семінару:
1.  Кафедра економіки та менеджменту ЗЕД, д.е.н., професор, Лазоренко Лариса Віталіївна
2.  Кафедра маркетингу ДТЕУ, к.е.н., доцент, Чуніхіна Тетяна Сергіївна.

Дякуємо всім учасникам семінару за роботу!

29 листопада 2022 року відбулося розширене засідання СТЕМ «Маркетинг 5.0» в межах проведення Global Trade Days.

Не зважаючи на складні часи для кожного українця, студенти ДТЕУ знаходять сили, стійкість на креатив.
Це було ще раз доведено під час воркшопу «Поруч з брендами світового рітейлу».
Пишаємося!

АНОНС!!!

Запрошуємо на розширене засідання СТЕМ «Маркетинг 5.0» в межах проведення Global Trade Days!

enlightenedВоркшоп «Поруч з брендами світового рітейлу»
???? 29.11.2022 ⏰ 15-00 ???? Microsoft Teams

АНОНС!!!

Кафедра маркетингу ДТЕУ спільно з кафедрою економіки та менеджменту зовнішньоекономічної діяльності Національної академії статистики, обліку та аудиту спільно вперше проводиться науковий семінар на тему: «Соціальна вiдповiдальнiсть: вектори спiвпрацi».

На захід запрошений керiвник секретарiату комiтету ВРУ з питань аграрної та земельної полiтики, д.екон.н.,  Старинець Олександр Георгiйович.

Запрошуються всі бажаючі!

????01.12.2022 10:00 ???? Microsoft teams

15.11.2022 року кафедрою маркетингу проведено День гостинності для учнів 10 класів Гімназія 34 "Либідь" ім. В.Максименка
Завідувач кафедри Бондаренко О.С. розповіла про конкурентні переваги навчання в   Державному торговельно-економічному університеті, факультет торгівлі та маркетингу, особливості навчання за освітніми програмами «Маркетинг» й «Рекламний бізнес», перспективність фаху маркетолога в будь-які часи.

Завжди приємно спілкуватися з креативними, небайдужими, успішними учнями гімназії.
Маємо надію, що ці розумні та талановиті школярі стануть нашими студентами!

Щиро дякуємо класним керівникам та директору школи Багінській Алевтині Тадеушівні за гостинність та надану можливість поспілкуватися з майбутніми абітурієнтами.

Майстер-клас «Особистість як бренд» від Соломії Кревнюх

07 листопада 2022 року студенти ДТЕУ вкотре мали можливість спілкування з фахівцем своєї справи. На засіданні СТЕМ «Маркетинг 5.0» пройшов майстер-клас «Особистість як бренд» від Соломії Кревнюх, авторки однойменного практичного порадника, SMM - спеціалістки, фахівчині з Reels та наставниці експертів в Instagram.

Дискусія виявилася дуже жвавою, пані Соломія детально відповідала на всі питання студентів стосовно доцільності ведення сторінок в соціальних медіа офлайн бізнесам, репутаційних ризиків брендів в соціальних медіа, розрахунку бюджету на SMM власного бренду, технічних особливостей створення та розміщення контенту і т.д.
Присутні отримали низку порад щодо актуальних трендів Reels та побудови контент-плану в Instagram.

Щиро вдячні за такий цікавий майстер-клас! І сподіваємося на подальшу співпрацю.

Далі буде…

enlightenedАктивно проводимо профорієнтаційну роботу в межах вступної кампанії 2023!

4 листопада 2022 року на платформі zoom відбулася конференція-знайомство з ДТЕУ для учнів 10, математичного класу Ніжинського ліцею Ніжинської міської ради при Ніжинському університеті імені Миколи Гоголя. Дякуємо класній керівниці Даньшиній Тетяні Михайлівні за сприяння проведення презентації.

А 8 листопада 2022 року кафедрою маркетингу проведено День гостинності для учнів 9 класу комунального закладу “Нововодолазька санаторна школа”  Харківської області. До конференції в zoom приєдналися 9 учнів та ща підтримки вчительки біології, хімії та фізіки Водолажченко Тетяни Володимирівни.

Дякую колегам за підтримку та учням за зацікавленість нашим славетним ДТЕУ!

Продовжуємо розвивати співпрацю із закладами вищої освіти різних країн.

Олена Сергіївна Бондаренко, завідувач кафедри маркетингу ДТЕУ, мала можливість відвідати  University of Warwick (Великобританія) та поділитися питаннями розвитку партнерських зв'язків. Представники Institute of  Advanced Study висловили підтримку та солідарність українським науковцям.

Вдячні  колегам за підтримку! Сподіваємось на успішні спільні проекти.

ФОТО

Дні гостинності кафедри маркетингу 03.11. 2022

Дні гостинності щоразу показують університет під різним кутом. 03 листопада 2022 року школярам 10-11 класів Вишневого навчально-виховного комплексу Лубенського району Полтавської обл. кафедрою маркетингу було представлено 10 переваг навчання в ДТЕУ.

Звісно, складно вмістити все студентське життя нашого університету лише в 10 переваг, адже про ДТЕУ можна говорити годинами. Проте, учні із захватом слухали про навчальні програми, особливості освітнього процесу, міжнародних партнерів, наші спортивні секції та новітнє технічне забезпечення. Особливу увагу отримала, звичайно, позанавчальна активність студентів, гасла та символи факультетів. Вдячні за допомогу в організації зустрічі студентці другого курсу ФТМ Зарві Аліні. В кінці онлайн-зустрічі школярі щиро подякували за цікаве знайомство із нашим ЗВО.

Сподіваємось на швидку зустріч із ними в стінах нашого Державного торговельно-економічного університету!

Гостьова лекція «5 сучасних професій в SMM»

01 листопада 2022 року в рамках діяльності СТЕМ «Маркетинг 5.0» до завершення святкування Дня маркетолога відбулася відкрита лекція від практика «5 сучасних професій в SMM» від Катерини Стадник, SMM-фахівця та засновниці освітнього діджитал-простору «Coolest». Лекторка детально познайомила студентів з сучасними професіями в SMM: SM-маркетолог, контент-мейкер, таргетолог, продюсер та ком’юніті менеджер. Катерина пояснила які обов’язки у кожної позиції, заробітня плата в різних куточках світу та якими hard skills та soft skills має володіти претендент на посаду.

Гостя поділилася досвідом побудови власної справи, розказала свої секрети успіху а також поділилася, які професійні труднощі була вимушена долати. Не обійшлося без подарунків, так Катерина надала студентам доступ до «50 ресурсів для пошуку роботи в креативних сферах» з чатами, каналами, сайтами. На засіданні панувала дружня атмосфера, лектор надала відповіді на всі запитання та всіляко мотивувала студентство впевнено йти до своєї мети!

На жаль, не всі студенти змогли долучитися онлайн до лекції, тому відтепер всі бізнес-зустрічі можна переглянути в записі на корпоративній платформі університету.

Щиро вдячні всім учасникам лекції, сподіваємося на подальшу плідну співпрацю з гостею.

ФОТО ЗВІТ

До нових зустрічей в СТЕМ «Маркетинг 5.0»! Далі буде…

Гостьова лекція “Як провести успішний BTL”

28 жовтня 2022 р. на запрошення кафедри маркетингу для студентів другого курсу спеціальності “Маркетинг” відкриту лекцію прочитав Бокін Анатолій, керівник проектів та програм «lifecell», третього за величиною оператора мобільного зв'язку в Україні.

Запрошений спікер, успішний маркетолог, поділився досвідом роботи в компанії, шляхом, який йому довелося пройти, креативними кейсами та специфікою роботи.

Початковою мрією Анатолія була робота в сфері інформаційних технологій, тому він вступив до Національного технічного університету “КПІ ім. І Сікорського”, проте, за покликом душі, відчував себе маркетологом. Тому перейшов на навчання до нашого університету на спеціальність «Маркетинг», про що, зі слів спікера, ще ні разу не пошкодував.

Спікер поділився історіями про вражаючі івенти, майстер-класи, які він проводив з командою, як, завдяки їх проєктам, підвищилась ефективність продажу мобільного оператора.

Онлайн-зустріч пройшла надзвичайно цікаво та корисно для юних студентів-маркетологів.

Щиро вдячні гостю за цікаву лекцію та сподіваємося на подальшу співпрацю.

День гостинності 28.10.2022

Черговий день кафедри маркетингу дає можливість школярам  отримати вичерпну інформацію про вступ до  Державного торговельно-економічного університету.

З нагоди Дня маркетолога кафедрою маркетингу 28 жовтня 2022р. проведено День гостинності для учнів 11-го класу Золотоніської спеціалізованої школи №2 інформаційних технологій. Незважаючи на те, що  зустріч відбувалася в форматі онлайн (платформі Zoom), учні отримали можливість відчути атмосферу університету та зробити свій маленький крок до вибору майбутньої професії.

Як сформувати бренд персоналії розкаже Соломія Кревнюх, авторка практичного порадника «Особистість як бренд», SMM - спеціалістка, фахівчиня з Reels та наставниця експертів в Instagram.

Запрошуємо на майстер-клас всіх бажаючих дізнатися сучасні тренди просування персонального бренду в соціальних медіа.

????07.11.2022 ⏰ 15-30 ???? Microsoft Teams До зустрічі на черговому засіданні СТЕМ «Маркетинг 5.0»!

День гостинності - це захід, де учні 9-11 класів мають змогу й чудову нагоду дізнатися більше про Державний торговельно-економічний університет (ДТЕУ), його умови навчання, яскраве студентське життя, умови проживання іногородніх студентів, зорієнтуватися з майбутньою сферою діяльності та визначитися зі спеціальністю та вищим навчальним закладом. 28 жовтня 2022 року в рамках святкування Дня маркетолога кафедрою маркетингу  при активної участі студенток ФТМ Доля К. та Дмитрук С. проведено День гостинності для одинадцятикласників різних міст України, зокрема м. Дніпро (школа №18, №26, №46, №4), м. Черкаси (гімназія №31), м.Київ (школа №155) та м. Луцьк (ліцей №4, школа №13). Школярі вже обирають майбутню професію, щоб стати в подальшому високооплачуваними спеціалістами!

Якщо ви хочете дізнатися більше про ДТЕУ та щоб ми провели День гостинності у вашій школі - залиште заявку в дірект mail

Починаємо листопад з кульної лекції від засновниці “Coolest”!

Стадник Катерина розкаже про свій шлях в SMM, про сучасні професії в SMM, про розвиток власного проєкту «Coolest».

enlightenedНе проґав можливість дізнатися про особливості топ-професій в діджитал!

????01.11.2022 ⏰ 14-00 ???? Microsoft Teams

СТЕМ «Маркетинг 5.0» запрошує тебе!

Дні гостинності - це заходи, під час проведення яких школярі отримають вичерпну інформацію про Державний торговельно-економічний університет, студентське життя, умови навчання, що дає їм можливість визначитися з майбутньою професією та навчальним закладом.

26 жовтня 2022 року в рамках святкування Дня маркетолога кафедрою маркетингу проведено день гостинності для учнів  11 класу школи № 3 м. Горішні Плавні, Полтавської обл. До зустрічі долучилися 14 школярів та класний керівник Гитя Людмила Вікторівна, якій ми висловлюємо особливу вдячність.    

Захід проведено онлайн на платформі Zoom доцентом кафедри маркетингу Даніловою Л.Л. Також до організації та проведенні Дня гостинності активно долучилися студенти ФТМ 2 курсу 13 групи Захожий Р., Плохова М., Ярощук С.

Наші студенти - найкращі амбасадори бренду ДТЕУ!

Хакатон «Як побудувати діджитал маркетингову комунікацію на ринку послуг» до Дня маркетолога.

27 жовтня 2022 року в рамках діяльності  СТЕМ «Маркетинг 5.0» відбувся  хакатон «Як побудувати діджитал маркетингову комунікацію на ринку послуг» від Тетяни Юрко, діджитал маркетологині німецького міжнародного інституту сертифікації ІТ спеціалістів “iSQI Group”. Лекторка розповіла про дотримання балансу застосування діджитал разом із традиційними маркетинговими методами, детально познайомила з моделлю 5D цифрового маркетингу. Тетяна поділилася досвідом, які задачі та способи їх реалізації виконує діджитал маркетолог згідно моделі STARS.

Також гостя продемонструвала розроблений нею з колегами алгоритм DPASD, який допомогає цифровим маркетологам провести аудит відповідно до бізнес-процесів та цілей цифрового маркетингу компанії або продукту.

Щиро вдячні всім учасникам процесу за цікавий та насичений хакатон!

Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю.

ФОТО ЗВІТ і ПРЕЗЕНТАЦІЯ

Також можете переглянути корисне посилання від лектора.

Далі буде…

Святкуємо День маркетолога! І знову відкрита лекція від практика!

Запрошуємо на зустріч з Анатолієм Бокіним, керівником проєктів та програм “lifecell”. Гість поділиться досвідом проведення успішних BTL активностей та розкаже про свій професійний шлях в телекомунікаційній компанії.

????28.10.2022 ⏰ 8-20 ???? Microsoft Teams

Запрошуємо всіх бажаючих!

winkПродовжуємо святкувати День маркетолога! І знову зустріч з практиком yes

Якщо тобі цікаво, як побудувати діджитал маркетингову комунікацію на ринку послуг, тоді приходь на хакатон від Тетяни Юрко, діджитал маркетологині “iSQI Group” (Німеччина) та випускниці спеціальності «Цифровий маркетинг». ???? 27.10.2022 ⏰12-00 ???? Microsoft Teams

СТЕМ «Маркетинг 5.0» щиро запрошує тебе на зустріч!

winkДо Дня маркетолога в межах СТЕМ «Маркетинг 5.0» 24 жовтня 2022 року відбулася відкрита лекція «Інноваційні технології маркетингу на ринку рекрутменту Великобританії».

Запрошений лектор - Ірина Савчук, маркетологиня британської рекрутингової компанії “Group GTI”, що допомагає молодим талантам знайти омріяну роботу, а компаніям світового рівня (Apple, Google, Sky) відшукати необхідних фахівців серед випускників. Лектор розказала про особливості аутсорсингу процесу найму, проведення маркетингових івентів в найпопулярніших університетах Англії, про платформу для пошуку роботи студентами та про застосування інноваційного програмного забезпечення, що дозволяє автоматизувати рішення рекрутингових завдань. Онлайн зустріч пройшла у доброзичливій святковій атмосфері: не відчувалася ні різниця у часі, ні тисячі кілометрів відстані, а лише любов до спільної справи - до маркетингу.

Щиро вдячні гості за цікаву лекцію, сподіваємося на подальшу співпрацю.

До нових бізнес-зустрічей в СТЕМ «Маркетинг 5.0»!  enlightenedДалі буде…

Детальніше про подію...

18 жовтня 2022 року кафедрою маркетингу, кафедрою філософії, соціології та політолоії, кафедрою світової економіки та кафедрою  адміністративного, фінансового та інформаційного права спільно проведено круглий стіл «Соціологія торгівлі та брендингу». Обговорено питання соціальної ролі бренду, комунікацій бренду як відповідь на  соціальні процеси в суспільстві, бренд-поведінки цільової аудиторії воєнного періоду, а також виклики та перспективи післявоєнних реінтеграційних процесів для України та її ринків. Дискусія виявилися дуже жвавою, оскільки активну участь у обговорені  взяли всі учасники круглого столу. Пишаємося, що доповіді, підготовлені аспірантами та студентами від першого до старших курсів навчання, були наповнені патріотизмом та любов’ю до України.

Захід вкотре довів, що наші студенти - найкреативніші, найрозумніші та саме вони - світле майбутнє України!

ФОТО ЗВІТ

Завдяки Дню вступника для студентів Торговельно-економічного фахового коледжу ДТЕУ 6 жовтня університет наповнився справжнім «бджолиним гулом».

Нас відвідали 300 студентів - першокурсників, які отримали максимальну програму:

  • ✅ екскурсію університетом від доцента Янковець Т.М. та асистента Каркушка О.О.;
  • ✅ майстер-класи про маркетинг (від доцента Кармазінової В.Д.) та про суміжні напрями, зокрема, реклама, піар, дизайн;
  • ✅ релакс в зручних кріслах бібліотеки;
  • ✅ відчули себе студентами, поспілкувалися в коворкінгу;
  • ✅ відеофільми в актовій залі для урочистих подій;
  • ✅ смачний обід в студентській кав’ярні «Венеція»;
  • ✅ прогулянку територією університету, яка грає всіма фарбами золотої осені.

Тож студенти коледжу відчули неповторну атмосферу університету та отримали перше особливе враження від ДТЕУ.

ФОТО ЗВІТ

        

Поповнення в родині маркетологів ДТЕУ на 255 студенти!

enlightenedВітаємо з Інавгурацією першокурсників!

Пам’ятайте, ви - майбутнє України і розбудовувати її нам вже разом heart. Бажаємо першокурсникам задоволення від навчання, отримання важливих та корисних знань та яскравого студентського життя!winkРозвивайтесь, експериментуйте, креативте!

          Вітаємо випускників кафедри маркетингу з успішним складанням кваліфікаційного екзамену та отриманням освітнього ступеня «бакалавр»!
Протягом тижня з 20 по 24 червня 2022 року на кафедрі маркетингу відбувались кваліфікаційні екзамени на здобуття освітнього ступеня «бакалавр», який склали всі студенти, що навчались за спеціальністю 075 «Маркетинг», спеціалізаціями «Маркетинг» та «Рекламний бізнес».
Детальніше...

          СТЕМ «Маркетинг 5.0»: проведено завершальне засідання в 2021/2022 навчальному році
16 червня 2022 року на кафедрі маркетингу відбулося завершальне засідання СТЕМ «Маркетинг 5.0» у 2021/2022 навчальному році на платформі Microsoft Teams. 
Керівники ком’юніті, доценти кафедри маркетингу Монтрін І.І. та Харченко Т.О., відзвітували про діяльність СТЕМ «Маркетинг 5.0» протягом навчального року, зокрема в межах засідань проведено кейс-змагання "lifecell campus", круглий стіл «Соціально-етичний маркетинг малого бізнесу України в умовах війни», відкриті лекції, тьюторіали та доповіді дев'ятьох представників бізнесу. Вдячні всім, хто долучився до роботи СТЕМ «Маркетинг 5.0» та поділився власним досвідом.

          Дні гостинності на кафедрі маркетингу ДТЕУ
На День гостинності кафедри маркетингу 10 червня 2022 року змогла приєднатися лише одна учениця 11-А класу, Ірпінської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. № 1, Київської обл. Але ми приділяємо увагу кожному вступнику! майбутню вступницю з батьками було запрошено на дні відкритих дверей Державного торговельно-економічного університету, що проводяться кожної суботи червня. ????????Щиро запрошуємо і вас, шановні вступники та їх батьки! Реєстрація ????https://linktr.ee/knute.edu.ua

 
        

 ДЕНЬ ДЕРЖАВНОГО ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ!
Шановні друзі!Традиційно в останню суботу травня в Державному торговельно-економічному університеті вся велика родина збирається разом на Дні Університету!  В рамках цього заходу відбувся День відкритих дверей, екскурсії університетом та спілкування із представниками приймальної комісії. Викладачем кафедри маркетингу Самчуком В.А. проведено майстер- класс з презентацією на тему: " 10 маркетингових кроків до правильного івенту", що мала шалений успіх серед майбутніх абітурієнтів. 
Детальніше...

       

Міжнародна студентська науково-практична конференція
"Підприємництво, торгівля та маркетинг: реалії, виклики, перспективи" 
Секція 12

В межах Міжнародної студентської науково-практичної конференції "Підприємництво, торгівля та маркетинг: реалії, виклики, перспективи" 23 травня 2022 року о 12.00 відбулось засідання Секції 12 «Інноваційні та цифрові технології в маркетингу». Дві години роботи секції промайнули майже непомітно завдяки високій культурі академічної співпраці і комунікації, які були продемонстровані учасниками заходу. Рівень підготовки доповідей, винятковість візуальної складової презентацій, актуальність досліджених тем – усе це посприяло створенню неперевершеного досвіду залученої наукової активності.

       

Міжнародна студентська науково-практична конференція
"Підприємництво, торгівля та маркетинг: реалії, виклики, перспективи" 
Секція 14

В межах Міжнародної студентської науково-практичної конференції "Підприємництво, торгівля та маркетинг: реалії, виклики, перспективи" 23 травня 2022 року о 12.00 відбулось засідання Секції 14 «Стратегічний маркетинг: дослідження, комунікації, брендинг». За результатами роботи секції обрано переможців. В наукових доповідях студенти представили власні наукові дослідження які є актуальними і розкривають особливості питань стратегічного маркетингу в умовах військового стану.
Детальніше...

       

Міжнародна студентська науково-практична конференція
"Підприємництво, торгівля та маркетинг: реалії, виклики, перспективи" 

Секція 13

В межах Міжнародної студентської науково-практичної конференції "Підприємництво, торгівля та маркетинг: реалії, виклики, перспективи"  23 травня 2022 року о 12.00 відбулось засідання Секції 13 "Рекламний бізнес в Україні". За результатами роботи секції обрано переможців. В наукових доповідях студенти представили власні наукові дослідження які є актуальними і розкривають особливості ведення рекламних компаній в умовах військового стану. В доповідях висвітлені питання що стосуються ситуації в бізнесі до військового часу та під час нього. 
Детальніше...

       

АНОНС!!! V Міжнародна студентська науково-практична конференція «Підприємництво, торгівля та маркетинг: реалії, виклики, перспективи»
Державний торговельно-економічний університет, Факультет торгівлі та маркетингу запрошують взяти участь у V Міжнародній студентській науково-практичній конференції «Підприємництво, торгівля та маркетинг: реалії, виклики, перспективи» (онлайн). Дата проведення: 23 травня 2022 року.

Програмою конференції передбачено проведення пленарного та секційних засідань.

       

Дні гостинності на кафедрі маркетингу ДТЕУ
13 травня 2022 року кафедрою маркетингу ДТЕУ проведено онлайн профорієнтаційний захід для старшокласників Загальноосвітньої школи №1 міста Острог Рівненської області. На заході були присутніми 35 учнів старших класів. Відбулося знайомство з ДТЕУ, відеоекскурсія кампусом університету, була надана інформація по факультетам з особливим акцентом на напрямах підготовки Факультету торгівлі та маркетингу і спеціальностях кафедри маркетингу. Також приділено увагу різноманітним студентським активностям, подробицям організації дистанційного освітнього процесу, презентації прикладів навчальних матеріалів. 

      

Дні гостинності на кафедрі маркетингу ДТЕУ
10 травня 2022 року кафедрою маркетингу разом зі студентками ФТМ 4 курсу 9 групи Сабадин Є. та Ящук А. на платформі ZOOM було проведено День гостинності для учнів 9-11 класів з різних регіонів України: м. Білгород-Дністровський, школа № 1; м. Харків, Харківська гімназія № 152; м. Київ, школа № 191; м. Нова Каховка, навчальний заклад НКТЕЛ.  Майбутні абітурієнти отримали інформацію про ДТЕУ/КНТЕУ, його розташування, місце в рейтингах, факультети та спеціальності, в тому числі ті, що проводяться англійською мовою. 

      Відкрита лекція «Цифровий маркетинг освітнього онлайн-продукту» 
05.05.2022 року в межах СТЕМ «Маркетинг 5.0» проведено відкриту лекцію засновника освітнього проєкту «Math_zno_online” @math_zno_online Максима Ященко на тему «Цифровий маркетинг освітнього онлайн-продукту».Гість презентував історію запуску проєкту, поділився практичним досвідом щодо застосування різних інструментів визначення ефективності цифрового контенту, механізмів ціноутворення освітнього продукту, а також розказав про подальші плани у розвитку своєї справи.Студенти виявили високу зацікавленність темою та активно взяли участь у обговоренні. Модерувала засідання - співкерівник СТЕМ «Маркетинг 5.0» доц. кафедри маркетингу, к.е.н. Харченко Т.О.Щиро дякуємо гостю за цікаву та динамічну лекцію та сподіваємося на подальшу співпрацю!
Далі буде…

       АНОНС!!! Відкрита лекція «Цифровий маркетинг освітнього онлайн-продукту» 
05.05.2022 року о 12-00 відбудеться засідання СТЕМ «Маркетинг 5.0». Запрошеним гостем є Максим Ященко - засновник освітнього проєкту «Math_zno_online” @math_zno_online. На відкритій лекції «Цифровий маркетинг освітнього онлайн-продукту» слухачі дізнаються історію створення проєкту, дієві інструменти просування та формування контенту на ринку освітніх послуг.
Запрошуються всі бажаючі! Формат: онлайн.

       

Тьюторіал «Формування каналів продажу під час воєнних дій»
02.05.2022 року на черговому засіданні СТЕМ «Маркетинг 5.0» проведено тьюторіал «Формування каналів продажу під час воєнних дій» від засновника бренду «Ancient Smithy» Михайла Пересунько. Гість презентував історію задуму та реалізації стартапу «Ancient Smithy» @ancientsmithy - сокири і молоти для вікінгів українського виробництва, що відправляються у всі куточки планети. Поділився секретами виходу на міжнародні ринки: про особливості американського інфлюєнс-маркетингу, про «бізнес відгуки» на Amazon, про роботу алгоритмів соціальних мереж та бани, про європейські служби підтримки Google Ads. В режимі реального часу презентував новий проєкт “Ukrainian Story” - маркетплейс для українських цифрових товарів на Etsy. Ґречно дякуємо харизматичному та доброзичливому гостю за щирість і відкритість. Сподіваємося на подальшу плідну співпраці! Далі буде…

        Дні гостинності на кафедрі маркетингу ДТЕУ
29 квітня 2022 р. відбулася Zoom - конференція з учнями 11-В класу Академічного ліцею №3 Обухівської міської ради Київської області, в ході якої майбутні абітурієнти отримали інформацію про Державний торговельно-економічний університет (ДТЕУ/КНТЕУ), факультети, особливості навчального процесу, умови проживання в гуртожитках. Детальніше...

 
       

Зустріч гарантів освітніх програм магістерського рівня кафедри маркетингу зі студентами, які завершують навчання в бакалавріаті ДТЕУ
29 квітня 2022 року кафедра маркетингу Державного торгівельно-економічного університету провела зустріч з випускниками бакалавріату на тему:
«В чому сенс навчання в магістеріумі на спеціальності «Рекламний бізнес
»». Детальніше...


       

Дні гостинності на кафедрі маркетингу ДТЕУ
29 квітня 2022 року відбувся День гостинності на кафедрі маркетингу ДТЕУ з учнями 11-х класів Київської інженерної гімназії. Зустріч проведено доцентом кафедри маркетингу Харченко Т.О. у режимі онлайн на платформі Zoom. Детальніше...


       

Зустріч гарантів освітніх програм магістерського рівня кафедри маркетингу зі студентами, які завершують навчання в бакалавріаті ДТЕУ
 28 квітня 2022 року відбулась зустріч гаранта освітньої програми «Бренд-менеджмент» магістерського рівня кафедри маркетингу, доцента кафедри маркетингу, к.т.н. Клібанської О.М. зі студентами, які завершують навчання в бакалавріаті ДТЕУ за спеціальністю «Маркетинг».Детальніше...


     

АНОНС!!! Зустріч з засновником бренду Ancient Smithy у рамках засідання СТЕМ «Маркетинг 5.0»
Про нього писали відомі ЗМІ України та світу, а 2 травня 2022 року він поділиться своїм досвідом зі студентами ДТЕУ. Михайло Пересунько - засновник бренду Ancient Smithy   - українські сокири і молоти для вікінгів, що відправляються в Європу, США та Австралію. Про ідею стартапу, досвід виходу на Etsy, eBay, Amazon та  новинки для міжнародного ринку, які почали виготовляти під час війни, розкаже засновник бренду на тьюторіалі «Формування каналів продажу під час воєнних дій». Детальніше...


       

Зустріч гарантів освітніх програм магістерського рівня кафедри маркетингу зі студентами, які завершують навчання в бакалавріаті ДТЕУ
28.04.2022 року гарант освітньої програми «Цифровий маркетинг», канд. екон. наук, доцент кафедри маркетингу Янковець Тетяна Миколаївна провела зустріч зі студентами груп ФТМ-4-14, ФТМ-4-15.Детальніше...


       

Дні гостинності на кафедрі маркетингу ДТЕУ
27.04.2022 року кафедрою маркетингу організовано відразу 2 Дні гостинності для учнів 10 та 11 класів ліцею «Сузір’я», м Вишгород. У заході прийняли участь 45 школярів.Майбутнім вступникам представлено інформацію: про історію розвитку ДТЕУ/КНЕУ та його потужності, про факультети; кафедри та освітні програми Університету; про особливості навчання на освітніх програмах «Маркетинг», «Рекламний бізнес», пріоритетність та трендовість роботи за фахом «маркетолог», було сконцентровано  увагу новаціям вступної кампанії в 2022 році та проведено віртуальну екскурсію по ДТЕУ/КНТЕУ.


      

Профорієнтаційний захід у прямому ефірі INSTAGRAM
27.04.2022 року кафедра маркетингу ДТЕУ вперше провела профорієнтаційний захід у прямому ефірі через Instagram. Формат із застосуванням сучасних цифрових технологій виправдано високим рівнем зацікавленості студентів. Протягом прямого ефіру було підключено 70 майбутніх вступників у магістратуру. Студенти дізналися актуальну інформацію про умови вступу цього року, конкурентні переваги, професійні навички та зміст освітніх програм кафедри маркетингу.
Дякуємо за отриманий чудовий фідбек ! Окремо хочеться відмітити особливу зацікавленість студентів до особливостей вступу цьогоріч, перспективності професій - всім відповіли в дірект.
 


       

День гостинності на кафедрі маркетингу ДТЕУ
 26 квітня 2022 р. на кафедрі маркетингу ДТЕУ було проведено День гостинності для 18 учнів 10-А класу Відокремленого структурного підрозділу «Дитяча інженерна академія» НПУ ім. Драгоманова. Майбутні вступники ознайомились з умовами навчання для студентів Державного торговельно-економічного університету та були щиро захоплені новітніми можливостями для сучасного навчання. Детальніше... 


       

Відкрита онлайн зустріч «Як пошукові платформи та соціальні мережі справляються з воєнним контентом».
26 квітня 2022 року у рамках дисципліни «Мобільний маркетинг» в онлайн-форматі відбулась відкрита зустріч з експерткою online-комунікацій, блогеркою, фахівцем у сфері медіакомунікацій Надією Баловсяк.Тема зустрічі:«Як пошукові платформи та соціальні мережі справляються з воєнним контентом». 
Організатором та модератором зустрічі була викладач кафедри маркетингу Романченко Тетяна Володимирівна.Дякуємо студентам за активну участь та високу зацікавленість. 
Вдячні Надії Баловсяк за висвітлення важливих напрямів сьогодення та інструментів медіакомунікацій.  Чекаємо нових подій та цікавих зустрічей. Детальніше...


АНОНС!!!    Інформаційна зустріч  "Вступ в магістратуру 2022" 
Кафедра маркетингу Державного торговельно-економічного університету (ДТЕУ/КНТЕУ) запрошує на інформаційну зустріч щодо вступу в магістратуру-2022! На прямій комунікації буде завідувач кафедри маркетингу, професор, д.е.н. Бондаренко О.С. та гарант ОП «Маркетинг менеджмент», співкерівник СТЕМ «Маркетинг 5.0», доц.каф.маркетингу, к.е.н. Монтрін І.І..Ви дізнаєтесь актуальну інформацію про умови вступу цього року, конкурентні переваги освітніх програм, їх зміст, а також перспективність працевлаштування за фахом.
27.04.2022 12-00 
Прямий ефір Instagram


       

День гостинності на кафедрі маркетингу ДТЕУ
 22 квітня 2022 р. на кафедрі маркетингу ДТЕУ було проведено День гостинності для учнів 11-А класу гімназії 34 "Либідь" ім. В. Максименка.Майбутні вступники ознайомились з інформацією про Державний торговельно-економічний університет, факультет торгівлі та маркетингу, особливості вступу та навчання за спеціальностями «Маркетинг» і «Рекламний бізнес». Детальніше...


Лекція-тьюторіал для студентів-маркетологів «Пошукова реклама як сучасний засіб маркетингових комунікацій»
18 квітня 2022 року для студентів кафедри маркетингу в рамках вивчення дисциплін «Маркетинг» та «Інтернет-маркетинг» відбулась відкрита лекція-тьюторіал, яку провела фахівець-практик К. Медведєва, Junior PPC specialist міжнародного агентства Performance-маркетингу iProspect Ukraine. Організатором та модератором зустрічі була доцент кафедри маркетингу, гарант освітньої програми «Цифровий маркетинг» Янковець Т.М.. Кафедра маркетингу продовжує проводити зустрічі з практиками і запрошує долучатися до наступних заходів. Слідкуйте за анонсами! 
   


Результати проведення круглого столу «Соціально-етичний маркетинг малого бізнесу України в умовах війни»
12 квітня 2022 року в онлайн форматі проведено круглий стіл «Соціально-етичний маркетинг малого бізнесу України в умовах війни» в рамках СТЕМ «Маркетинг 5.0».Учасники активно долучилися до процесу обговорення нагальних питань.
Детальніше про подію...


АНОНС!!!   Круглий стіл «Соціально-етичний маркетинг малого бізнесу України в умовах війни»
        У вівторок 12.04.2022 р. о 12-00 в онлайн-форматі в рамках діяльності Студентського театру експериментального маркетингу «Маркетинг 5.0»      відбудеться круглий стіл  за участі власників українських брендів-виробників, які переорієнтували діяльність в умовах воєнних дій задля підтримання   вітчизняної економіки. Детальніше про подію...
 


Інноваційні методи аналізу цільової аудиторії: онлайн-тренінг засновника рекламного агентства "Markidov agency"
На кафедрі маркетингу 23 лютого 2022 року в межах засідання СТЕМ "Маркетинг 5.0" проведено онлайн-тренінг з Денисом Маркідовим, засновником рекламного агентства "Markidov agency".
Детальніше про подію...


                           

АНОНС!!!     ІV Міжнародна науково-практична конференція «Бренд-менеджмент: маркетингові технології»
15 березня 2022 року Державний торговельно-економічний університет за сприяння кафедри маркетингу проводить ІV Міжнародну науково-практичну конференцію «Бренд-менеджмент: маркетингові технології», присвячену питанням маркетингових проблем розвитку бренд-менеджменту в Україні та світі. До участі у конференції запрошуються викладачі, науковці, дослідники, аспіранти, докторанти, магістри, студенти, представники бізнесу, фахівці у сфері маркетингу та бренд-менеджменту, представники органів державного і місцевого самоврядування, громадських організацій.
Завантажити інформаційний лист
    


 

День гостинності на кафедрі маркетингу КНТЕУ
24 січня 2022 року відбувся День гостинності на кафедрі маркетингу КНТЕУ.Зустріч відбулася з 10-А класом у кабінеті інформатики на базі ЗОШ № 31., м. Краматорськ, Донецької обл..25 майбутнім абітурієнтам була цікава історія розвитку КНТЕУ, потужність закладу та різноманітність освітніх програм.
 Детальніше...


    

Події 2021 року

Хакатон «Student to Student»
18 листопада 2021 року на кафедрі маркетингу відбувся Хакатон «Student to Student», де студенти обговорили питання практичної підготовки в Університеті, працевлаштування та досвіду роботи у сфері бренд-менеджменту. Спікерами «Student to Student» виступили студентки, які емоційно та щиро поділилися професійними здобутками в сфері бренд-менеджменту. Детальніше...




 

Презентація концепції Студентського театру експериментального маркетингу "Маркетинг 5.0"

   Сьогодні тісна співпраця науки та практики сприяє розвитку різних форматів взаємодії "ВНЗ - бізнес".
   Так, кафедрою маркетингу 27 жовтня 2021 р. було презентовано концепцію функціонування   Студентського театру експериментального маркетингу "Маркетинг 5.0". 
   Координаторами ком'юніті є доценти кафедри маркетингу: Монтрін Ірина Ігорівна та Харченко Тетяна Олександрівна. Детальніше...
  

Детальніше про кейс-змагання "lifecell campus" 
Студенти задали низку запитань, на які лектори люб'язно надали відповіді. А автори найкращих запитань, на думку гостей, отримали сувенірні подарунки.

 


Відкрита зустріч магістрів та викладачів кафедри маркетингу з засновницею бренду
"Дім варення" Оленою Гашинською

   Відбулась очікувана зустріч з засновницею бренду «Дім варення» Оленою Гашинською, яка була запрошена, як   досвідчений практик в рамках вивчення студентами дисциплін «Стратегічний маркетинг», «Бренд-менеджмент»,   «Технології цифрового маркетингу».
 Олена щедре ділилася практичним досвідом зі студентами про стратегії розвитку власного бренду та бізнесу. Це  було яскравим підтвердженням теоретичних та прикладних основ маркетингу та бренд-менеджменту, які студенти вивчають в університеті для майбутнього професійного зростання.
 Говорили про стратегію й тактичні маркетингові інструменти просування бренду у цифровому просторі, про   необхідність розділення власного бренду й бренду компанії (продуктів), важливість сервісу,   клієнтоорієнтованість та їх вплив на фінансові результати бізнесу.
 Студенти задавали питання, активно залучались до обговорення, а таких було чимало! Всі активні студенти отримали від Олени смачні подарунки – малютки «Перцоус», який є одним з фаворитів серед продуктів бренду «Дім варення».
Організатором та модератором зустрічі була доцент кафедри маркетингу Янковець Тетяна Миколаївна.
Вдячні нашій гості за харизму, потужну енергію, почуття гумору, гарний настрій та готуємося до нових зустрічей!


День відкритих дверей на кафедрі маркетингу КНТЕУ

  25 вересня 2021 року кафедрою маркетингу проведено День гостинності для випускників Київської   інженерної гімназії. Відбулась екскурсія університетом для учнів 11 класу.Майбутні студенти були у   захваті від цікавих можливостей студентського життя в КНТЕУ – відвідали сучасні учбові аудиторії   університету, коворкінги, хаби, SMART-бібліотеку, ознайомились зі спортивними секціями та дізнались   багато цікавого.
 Будемо і далі продовжувати знайомити наших майбутніх студентів з перевагами навчання в КНТЕУ.
 Чекаємо на їх правильний вибір майбутньої спеціалізації в одному з найкращих університетів - КНТЕУ! ????
  


Відкрита лекція для студентів ФТМ від підприємства "Обухівміськвторресурси"

   20 травня 2021 р.  для студентів факультету ФТМ Київського національного торговельно-економічного факультету підприємством «Обухівміськвторресурси» проведено лекцію на важливу сьогодні тему «Соцільно-відповідальний маркетинг: екологічно чисті технології».Кафедра маркетингу КНТЕУ щиро дякує генеральному директору підприємства Полатьяну Армену Олеговичу за надану можливість долучитися до практичних аспектів реалізації на підприємстві завдань ощадливого виробництва та політики соціально відповідального маркетингу.
Цікаві та корисні матеріали, підготовлені Шуть Оксаною Олександрівною та Озернюк Ярославом Васильовичем, спонукають до нових проєктів та досліджень.


Дні гостинності на кафедрі маркетингу 30 березня 2021 року

30 березня 2021 р. кафедрою маркетингу КНТЕУ  для учнів 11 класу Академічного ліцею імені Володимира Мельника Обухівської міської ради Київської області проведено День гостинності.
Майбутнім вступникам представлено інформацію про Київський національний торговельно-економічний університет, факультет торгівлі та маркетинг, особливості навчання за спеціальністю «Маркетинг», пріоритетність роботи за фахом «маркетолог на підприємстві», «маркетолог рекламного агентства».
В Дні гостинності взяли участь 29 ліцеїстів. Велика вдячність їм за активність та зацікавленість.
Особлива вдячність директору школи Михайловій Ірині Петрівні та вчителю Терещук Наталії Вікторівні!


Глобальний офіційний партнер Youtube, компанія Air Mediatech запросила студентів спеціальності «Цифровий маркетинг» до офісу в Києві.

Глобальний офіційний партнер Youtube, компанія Air Mediatech 17 березня 2021 р. запросила студентів спеціальності «Цифровий маркетинг» до офісу в Києві. Через карантинні обмеження майже всі співробітники працюють дистанційно, увагу студентам приділили керівники підрозділів. З презентації компанії стали зрозумілі масштаби діяльності Air Mediatech по всьому світі, корпоративні принципи та благодійні проекти.Приємно, що випускники КНТЕУ плідно працюють у відомих у всьому світі компаніях!


ІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Бренд-менеджмент: маркетингові технології»

11 березня 2021 року відбулась ІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Бренд-менеджмент: маркетингові технології», яку проводила кафедра маркетингу КНТЕУ.
У роботі конференції прийняли участь 188 науковців та практиків з 40-ка університетів, інститутів, провідних компаній з 15-ти міст України та інших країн. Особливістю роботи конференції була активна співпраця та співтворчість науковців і практиків з бізнесу. На пленарному засіданні виступили: Олена Іванівна Лабурцева, д.е.н., професор кафедри маркетингу КНТЕУ; Наталія Бухалова, співвласниця та директор  UMG; Стас Чіглінцев, директор  MASMIUKRAINE; Ірина Федоришина, к.психол.н., доцент кафедри маркетингу КНТЕУ; Н. Дубровіна, к.е.н., доцент кафедри економіки та фінансів Вищої школи економіки та менеджменту в публічному адмініструванні (Словаччина); Марина Лео, к. е. н., управляючий партнер  deolpartners; Віта Войнілович, директор ТОВ «СК Фешн»; Ольга Журба, бренд менеджер Медіа групи  starlightmedia.


Фінал конкурсу «Айдентика бренду кафедри маркетингу КНТЕУ»

   23 лютого 2021 року відбувся фінал конкурсу «Айдентика бренду кафедри маркетингу КНТЕУ», який    проводився з метою ребрендингу кафедри і виявлення напрямів подальшого її розвитку. Свої проєкти презентували студенти магістратури кафедри маркетингу факультету торгівлі та   маркетингу КНТЕУ, зокрема:
Проєкт №1 «Кафедра маркетингу КНТЕУ – тут я навчусь усьому!» – Захарченко Каріна, студентка гр. ФТМ-1-4м.
Проєкт №2 «Реалізуй свій потенціал!» – Лазаренко Дмитро, студент гр. ФТМ-1-5м.
Проєкт №3 «Йдучи у ногу з часом – спрямовані в професійне майбутнє!» – Ткачук Ксенія та Андрєєва Дарина, студентки гр. ФТМ-1-3м.
Проєкт №4 «У світі буде ще багато подвигів, ми трансформуємо Вас у маркетологів!» – Юрко Тетяна, Віннікова Владислава, Бережна Ганна, студентки гр. ФТМ-1-5м.
До 1 березня на сторінці кафедри маркетингу КНТЕУ проходить голосування проєктів. Запрошуємо приєднатися до голосування, за результатами якого буде обрано переможця. 


Атестація здобувачів на кафедрі маркетингу  16-19 лютого 2021 року

      На кафедрі маркетингу з 16 по 19 лютого 2021 року здобувачі першого (бакалаврського) рівня вищої   освіти заочної форми навчання складали випускні кваліфікаційні іспити за спеціалізаціями «Маркетинг»   та «Рекламний бізнес» .Екзамени відбувалися в онлайн-режимі з використанням сервісу Microsoft Teams. Екзаменаційні комісії очолили стейкголдери ОП:
Рижак Оксана Юріївна – к.е.н., директор з маркетингу ТОВ «Айтекс- Україна»
Крепак Анна Сергіївна – к.е.н., начальник відділу маркетингу ТОВ «Юнівест маркетинг».
Голови екзаменаційних комісій відзначили високий рівень підготовки здобувачів вищої освіти, навички вирішення практичних маркетингових завдань та прийняття креативних рішень. Бажаємо випускникам творчого натхнення, невичерпної енергії для здійснення задуманого й омріяного!


День гостинності на кафедрі маркетингу 17 лютого 2021 року

     17 лютого 2021 р. доцентом кафедри маркетингу Даніловою Л.Л. було проведено День   гостинності для учнів ліцею «Наукова зміна». Учні 10 класу технологічного напряму уважно   прослухали інформацію про університет, спеціальності, за якими  навчаються студенти;  умови   навчання. Було продемостровано презентацію спеціальностей кафедри. Абітурієнтів було запрошено на Дні відкритих дверей. Ліцеїстами було задано багато питань про студентське життя, можливості участі  студентів в конференціях, студентську наукову роботу, співпрацю КНТЕУ з закордонними вишами. Всього в Дні гостинності брали участь 19 ліцеїстів. Велика вдячність їм за активність та зацікавленість.
Особлива вдячність класному керівникові Атамась Олені Василівні за допомогу в проведенні Дня гостинності. 

 


День гостинності на кафедрі маркетингу 15 грудня 2020 року

Незважаючи на обмеження, які викликані COVID-19, колектив кафедри маркетингу КНТЕУ активно підтримує зв’язки з потенційними студентами в рамках профорієнтаційної роботи. У грудні, за численними проханнями учнів та керівництва шкіл, доцентом кафедри маркетингу Чуніхіною Т.С. було організовано декілька днів гостинності онлайн за допомогою платформ Zoom, а саме - 12 та 15 грудня, у яких взяли участь учні 2-х шкіл Києва та міста Вишгород.



День гостинності на кафедрі маркетингу 12 грудня 2020 року


     12 грудня 2020 року на кафедрі маркетингу КНТЕУ відбувся день гостинності, який провела к.е.н., доцент   кафедри Чуніхіна Т.С.. Цей  День гостинності особливий, тому що він був проведений  в онлайн середовищі на платформі Zoom.   Зустріч відбулася з 11-   А класом в кабінеті інформатики на базі ЗОШ 31 м. Краматорська Донецької області. Було   присутньою 19 школярів.  Майбутні абітурієнти з цікавістю ознайомилися з історією КНТЕУ, були здивовані його потужностями та різноманіттям представлених  спеціальностей та ґрунтовністю освітніх програм.Особливу увагу було приділено комфорту умов навчання та проживання студентів КНТЕУ, а також новаціям     вступної кампанії на 2021 навч.рік. Детальніше про подію...  
   



Вперше в Україні відбувся захист випускних кваліфікаційних робіт магістрів спеціалізації «Цифровий маркетинг»!


      8-9 грудня 2020 року відбулась знакова подія в житті кафедри маркетингу факультету торгівлі     та   маркетингу КНТЕУ. Вперше не тільки в стінах університету, але й загалом в Україні відбувся   захист випускних кваліфікаційних робіт зі спеціалізації «Цифровий маркетинг» спеціальності  Маркетинг. 
     Детальніше про подію...


Захист випускних кваліфікаційних робіт студентів кафедри маркетингу


     Минулий тиждень ознаменувався блискучими онлайн захистами студентів денної та заочної форми навчання! Карантин вніс свої   корективи в навчальний процес, але не став нам на заваді! Кафедра маркетингу КНТЕУ вітає всіх своїх випускників   спеціальностей маркетинг менеджмент, бренд-менеджмент, рекламний бізнес та цифровий маркетинг з успішними захистами випускних   кваліфікаційних робіт. Бажаємо приголомшливих можливостей і чудових ідей! Нехай обрана професія приносить радість, благополуччя і результат!


Студенти КНТЕУ на DistributionMaster-2020: Майбутнє ринка дистрибуції  | «PrivateLabel-2020: Рітейлер та виробник - Курс на розвиток» .


     

    30 жовтня 2020 року у рамках Днів торгівлі студенти Київського національного торговельно-економічного університету  у складі Творчого   Рекламного   Об’єднання Студентів за інформаційної та технічної підтримки кафедри маркетингу та кафедри журналістики та реклами взяли  участь в online|ofline форматі у   щорічних міжнародних Бізнес-конференціях «DistributionMaster-2020: Майбутнє ринка дистрибуції». «DistributionMaster-2020» та  «PrivateLabel-2020: Рітейлер та   виробник-курс на розвиток».
      Організатор, B2B Медіа Група TradeMasterGroup, в цьому році, вирішив об'єднати в одному місці у Конгрес-холі «Оазис», з ціллю розширення можливостей   нетворкінгу між виробниками, ритейлерами і дистрибуторами, а також постачальниками рішень і послуг для бізнесу. 

 Детальніше про подію...    


Участь викладачів кафедри у стратегічній сесії Навчально-наукового центру бізнес-симуляції КНТЕУ


      Стратегічна сесія є найбільш ефективним інструментом свідомого управління   бізнесом! Це стосується прогресивних компаній, які прагнуть розвитку! На   підтвердження цього, 29 вересня к.е.н., доцент кафедри маркетингу та керівник   департаменту маркетингу  Чуніхіна Т.С. брала участь в онлайн-стратегічній сесії, що   була організована керівником  ННЦ бізнес-симуляції Трубей О.М. за участю провідного   фахівця з навчання «Метро Кеш енд Кері Україна» Алли Зоренко.
 Детальніше про подію...  


Студенти маркетологи разом з викладачами кафедри  маркетингу відвідали ХХІV Міжнародну виставку реклами REX-2020 «Перезавантаження   ринку», Франчайзинг 2020, T-REX, форум «Індустрія торгівлі»


    22   вересня 2020 року студенти маркетологи разом з викладачами кафедри  маркетингу (доц.   Сусловою Т.О. та іншими) відвідали ХХІV Міжнародну виставку реклами REX-2020 «Перезавантаження   ринку», Франчайзинг 2020, T-REX, форум «Індустрія торгівлі» у виставковому конгрес-центрі   України КиївЕкспоПлаза. Студенти оглянули представлені експозиції та ознайомилися із   сучасними технологіями друку сувенірної продукції,  новітніми технологіями оперативної   поліграфії, інструментами для взаємодії з клієнтом у місцях продажу.
 
Детальніше про подію...


17.12.2020
43283
3682
остання редакція 21.03.2024
43283