logo
Кафедра менеджменту
Кафедра менеджменту
logo
Кафедра менеджменту
img

Про нас

менеджменту



Дослідницький Центр з менеджменту "СИНЕРГІЯ" – це науково-аналітичний центр, учасники якого спеціалізуються на розробці та реалізації управлінських консалтингових проєктів розвитку підприємництва та суспільства в цілому.
Створений на базі кафедри менеджменту ДТЕУ Дослідницький Центр бере активну участь у підвищенні управлінської освіченості здобувачів всіх рівнів освіти й широких верств населення.
Важливою складовою роботи центру є сприяння у проведенні спільних наукових досліджень та заходів викладачів та здобувачів вищої освіти, популяризація управлінських знань,  в т.ч. результатів власних досліджень та розробок, підтримка волонтерських ініціатив щодо соціальної відповідальності бізнесу, зокрема тих, до яких долучаються співробітники та здобувачі вищої освіти Університету.

Основними напрямами роботи Центру є: сприяння молодим науковцям та здобувачам вищої освіти у самостійній науково-дослідній діяльності з проблем сучасного менеджменту; отримання нових знань, вирішення та практична реалізація актуальних проблем менеджменту за допомогою формування міждисциплінарних зв’язків; залучення професорсько-викладацького складу, здобувачів освіти, академічної та професійної спільноти до вирішення важливих науково-практичних завдань у сфері сучасного  менеджменту тощо.

Центр здійснює організацію і проведення науково-дослідної роботи, круглих столів, відкритих лекцій, майстер-класів з таких питань:

  • методологічних засад управління розвитком  підприємства в умовах VUCA-середовища;
  • управління брендом роботодавця та розвитком бізнесу в умовах ризиків та індустріалізації 4.0;
  • стратегії сталого розвитку, ESG та кроскультурних комунікацій в управлінні організаціями;
  • бізнес-аналітики та прийняття рішень

Центр взаємодіє із зовнішніми організаціями (стейкхолдерами):

  • українські партнери: університети, державні установи, національна академія наук України та інші дослідницькі інституції; 
  • міжнародні партнери: університети та дослідницькі інституції; міжнародні організації, державні підприємства;
  • заклади публічного управління та адміністрування; 
  • неурядові організації; 
  • бізнес спільнота

24.06.2016
41916
2798
остання редакція 15.11.2023
05865