logo
Кафедра фінансового аналізу та аудиту
Кафедра фінансового аналізу та аудиту
logo
Кафедра фінансового аналізу та аудиту
img

Відкрита лекція провідних науковців і практиків в царині консалтингу та аудиту, стейкголдера ОС «Фінансовий контроль та аудит» Любаренка Ігоря Миколайовича та Сітнікова Сергія

фінансового аналізу та аудиту

1 листопада 2019 р. кафедрою фінансового аналізу та аудиту було організовано відкриту лекцію провідного науковця і практика в царині консалтингу та аудиту, стейкхолдера ОС «Фінансовий контроль та аудит» Любаренка Ігоря Миколайовича (керівник консалтингової компанії «Голден Траст», управляючий партнер з консалтингу та аудиту Paper Cloud). Відкрита лекція відбулася за участю Сітнікова Сергія (керуючий партнер з бухгалтерського аутсорсингу та аудиту Paper Cloud) та Грищенко Катерини (начальник відділу продажів послуг бухгалтерського аутсорсингу та аудиту Paper Cloud).
Тема лекції – «Синергія аудиту та консалтингу».
Відкрита лекція була спрямована на підвищення якості підготовки та професійне спрямування студентів спеціальності «Облік та оподаткування». Лектори фахово та доступно поєднували теорію та практику обліку й аудиту. Лекція запам'яталась студентам та викладачам активним двостороннім диспутом з провідними практиками консалтингу та аудиту. Загалом проведений науково-практичний захід викликав позитивні відгуки студентів.

 

Щиро дякуємо партнерам за яскраву лекцію та багаторічну співпрацю!
Очікуємо нових відкритих лекцій та майстер-класів від PaperCloud!

 

01.11.2019
454201
634
остання редакція 13.12.2019
454201