logo
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
logo
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
img

міжнародного, цивільного та комерційного права

Відкрита лекція за участю  приватних виконавців

    За сприяння кафедри міжнародного приватного, комерційного та цивільного права та на запрошення професора кафедри  Фурси Є.І. було проведено 14 лютого 2020 року відкриту лекцію для студентів ФМТП за участю приватних виконавців Ольги Юхименко та Анатолія Телявського.

  Ольга та Анатолій провели освітню лекцію щодо особливостей роботи приватного виконавця в Україні і процесу стягнення проблемних активів боржників. На прикладах реальних виконавчих дій студенти разом з діючими виконавцями розібрали проблему примусового входження виконавця до приміщень боржника, а також арешту і вилучення транспортних засобів і співпраці з правоохоронними органами.

  Особливий інтерес серед студентів викликала демонстрація відео-матеріалів з місць примусового вилучення транспортних засобів та примусового входження виконавців до приміщення боржника. Наочна демонстрація та паралельне коментування своїх дій Анатолієм Телявським  та  дій інших осіб, які були на боці боржника, дозволило всім присутнім відчути себе на місці події та зрозуміти особливості нелегкої роботи приватного виконавця.

Дякуємо Ользі та Анатолію за співпрацю!

15.02.2020
42241
541
остання редакція 12.06.2020