logo
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
logo
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
img

міжнародного, цивільного та комерційного права

Четвертий щорічний круглий стіл студентів на тему:

 «Реформи законодавства в умовах євроінтеграції»

   Вже як гарна традиція,  12 листопада 2020 року кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права факультету міжнародної торгівлі та права КНТЕУ провела четвертий  щорічний круглий стіл студентів на тему: «Реформи законодавства в умовах євроінтеграції». Беручи до уваги карантинні заходи круглий стіл був проведений в on-line форматі. Питаннями круглого столу були наслідки проведення реформ законодавства в умовах євроінтеграції, ведення електронного урядування, здійснення господарської діяльності в сучасних умовах, вдосконалення сімейного законодавства щодо усиновлення, укладення шлюбного договору тощо.

   Загальне керівництво в організації проведення круглого столу здійснювалось завідувачем кафедри Мазаракі Н.А. та доцентом кафедри Нескородженою Л.Л.

    Під час проведення Круглого столу учасниками були представлені наукові доповіді, присвячені його тематиці. Зокрема, в доповідях були розкриті питання електронної комерції, електронного урядування, порядку укладення шлюбного договору, механізму усиновлення, перспектив залучення іноземних інвестицій, відмінностей ліквідації та реорганізації тощо. Жваве обговорення та доповнення доповідей показало актуальність тем та зацікавленість студентів.

12.11.2020
42241
432
остання редакція 12.11.2020
42241