logo
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
logo
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
img

міжнародного, цивільного та комерційного права

Всеукраїнська онлайн вікторина для студентської молоді

«Медіація для всіх»

  Кафедрою міжнародного, цивільного та комерційного права та освітньо-консультативним центром медіації «Партнер-Pro» організовано та проведено Всеукраїнську онлайн вікторину для студентської молоді «Медіація для всіх».

   Захід відбувся 01 грудня 2020 року і проходив в режимі онлайн. Всіх учасників вікторини привітали: завідувач кафедри міжнародного, цивільного та комерційного права, доктор юридичних наук, заслужений юрист України Н.А.Мазаракі та адвокат, бізнес-медіатор, доктор юридичних наук, заслужений юрист України Н.М.Ковалко.

     Вікторина об’єднала студентів з Київського національного торговельно-економічного університету, Коломийського економіко-правового коледжу, Київського національного економічного університету ім. В.Гетьмана, Херсонського державного університету. Під час вікторини студенти мали змогу познайомитися, а також поринути у виконання яскравих і творчих завдань.

    Завершальним акордом заходу стало визначення і нагородження переможців, призерів та учасників дипломами та сертифікатами.

02.12.2020
42241
351
остання редакція 02.12.2020