logo
Кафедра економіки та фінансів підприємства
Кафедра економіки та фінансів підприємства
logo
Кафедра економіки та фінансів підприємства
img

Пурденко Олена Анатоліївна

економіки та фінансів підприємства

ПУРДЕНКО ОЛЕНА АНАТОЛІЇВНА

кандидат економічних наук, доцент
 

e-mail: o.purdenko@knute.edu.ua

ІДЕНТИФІКАТОРИ АВТОРА

Google Scholar
Web of Science
ORCID
Scopus

СФЕРА НАУКОВИХ ІНТЕРЕСІВ інноваційна економіка, технології створення стартапів, сучасні бізнес-технології
 
ДИСЦИПЛІНИ «Економіка і організація інноваційної діяльності», «Економіка праці та соціально-трудові відносини», «Бізнес-технології», «Технологія створення стартапу»
 
АКАДЕМІЧНА КВАЛІФІКАЦІЯ

доцент кафедри економіки та фінансів підприємства, 2019 р.
 

кандидат економічних наук, 08.00.08 «Гроші, фінанси і кредит», тема дисертації: «Оподаткування підприємств електроенергетичної галузі України», 2013 р.
 

ДОСВІД РОБОТИ

доцент кафедри економіки та фінансів підприємства Київського національного торговельно-економічного університету МОН України, з 2018 р. до цього часу
 

старший викладач кафедри економіки та фінансів підприємства Київського національного торговельно-економічного університету МОН України, з 2016 – 2018 рр.
 

асистент кафедри економіки та фінансів підприємства Київського національного торговельно-економічного університету МОН України, з 2015 – 2016 рр.
 

доцент кафедри економіки Київського кооперативного інституту бізнесу і права, з 2013 – 2015 рр.
 

головний державний податковий ревізор-інспектор, координатор відділу податкового супроводження підприємств інших галузей виробничої сфери Центрального офісу з обслуговування великих платників – Міністерство доходів і зборів України, 2003 – 2013 рр.
 

ОСНОВНІ ПУБЛІКАЦІЇ

СПИСОК

НАГОРОДИ ТА ВІДЗНАКИ

Почесна грамота Київського національного торговельно-економічного університету МОН України за сумлінну працю, високий професіоналізм, досягнуті успіхи в науково-педагогічній діяльності, 2020 р.
 

Лист подяки Київського національного торговельно-економічного університету МОН України високий професіоналізм, плідну працю, підтримку студентства в розвитку економічної науки та підготовку переможця Всеукраїнського студентського конкурсу бізнес-проектів «Бізнес-трамплін», 2019 р.
 

Лист подяки Київського національного торговельно-економічного університету МОН України високий професіоналізм при формуванні покоління молодих науковців, виявлення й підтримку реалізації їх здібностей, активізацію науково-дослідної роботи студентів, 2018 р.
 

Почесна грамота Оболонської райдержадміністрації за вагомий особистий внесок у соціально-економічний та культурний розвиток України, вагомі здобутки у професійній та громадській діяльності, багаторічну самовіддану працю, 2005 р.
 

ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ

Участь в тренінговій програмі для представників стартап-інкубаторів при університетах Startup Campus в рамках співпраці з ГО «Платформа інноваційного партнерства», 2020 р.
 

Підвищення кваліфікації в рамках ініціативи «Підприємницький університет» і курсу «Інноваційне підприємництво і управління стартап-проєктами» вересень-грудень 2020 р.
 

Участь в тренінговій програмі для представників стартап-інкубаторів при університетах в рамках Проекту Організації Об’єднаних Націй з промислового розвитку (ЮНІДО) та Глобального Екологічного Фонду (ГЕФ) «Глобальна інноваційна Програма чистих технологій для малих та середніх підприємств (МСП) в Україні», на базі Tech StartUP School, Національного університету «Львівська політехніка», 2019 р.
 

Стажування на базі Університету Кардинала Стефана Вишинського (м. Варшава, Польща), 2019 р.
 

Навчання в Вищій школі педагогічної майстерності Київського національного торговельно-економічного університету МОН України, 2016 р.
 

Стажування на підприємстві оптової торгівлі ТОВ «УКЛА», 2015 р.
 

ДОДАТКОВІ ВИДИ ДІЯЛЬНОСТІ

Викладач курсу «Інноваційне підприємництво і управління стартап-проєктами» в рамках  ініціативи «Підприємницький університет» за сприяння Міністерства освіти і науки України, Міністерства цифрової трансформації України, ГО «Платформа інноваційного партнерства», (YEP™),  ДІЯ.БІЗНЕС,  з 2020 р. до цього часу
 

Координатор Бізнес-інкубатору Київського національного торговельно-економічного університету МОН України, з 2019 р. до цього часу
 

Викладач тренінгового курсу на базі ННЦ «Бізнес-симуляції»  Київського національного торговельно-економічного університету МОН України, з 2015 р. до цього часу
 

ХОБІ

кінологія, подорожі, сучасне мистецтво

17.02.2021
433884
1574
остання редакція 30.05.2023
849