товарознавства і фармації
|
АНТЮШКО ДМИТРО ПЕТРОВИЧ
кандидат технічних наук, доцент
доцент кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю
e-mail: d.antiushko@knute.edu.ua
|
|
|
ІДЕНТИФІКАТОРИ АВТОРА |
Scopus
Google Scholar
ORCID
Web
of Science
Research
Gate
|
|
|
СФЕРА НАУКОВИХ ІНТЕРЕСІВ |
системи управління безпечністю та якістю, забезпечення захисту
прав споживачів; розробка продуктів спеціального дієтичного
призначення
|
|
|
ДИСЦИПЛІНИ |
“Стандартизація, метрологія та управління якістю”, “Цільові
системи управління в ритейлі”, “Товарознавство”; “Ідентифікація та
методи визначення фальсифікації товарів”, “Експертиза алкогольних
напоїв та тютюнових виробів” англійською мовою навчання.
|
|
|
АКАДЕМІЧНА КВАЛІФІКАЦІЯ |
- доцент кафедри товарознавства, управління безпечністю та
якістю, 2019 р.
- кандидат технічних наук, 05.18.15 «Товарознавство харчових
продуктів», тема дисертації: "Якість сухих розчинних продуктів для
ентерального харчування ", 2014 р.
- “Експертиза товарів та послуг” (ОС «магістр»), Київський
національний торговельно-економічний університет, 2011 р.
|
|
|
ДОСВІД РОБОТИ |
- доцент кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю
Державного торговельно-економічного університету МОН України, з
2017 р. до цього часу.
- старший викладач кафедри товарознавства, управління безпечністю
та якістю Київського національного торговельно-економічного
університету МОН України, 2015 – 2017 рр.
- асистент кафедри економічної теорії Київського національного
торговельно-економічного університету МОН України, 2014 – 2015
рр.
- спеціаліст Міністерства економічного розвитку і торгівлі
України, 2011 рр.
|
|
|
ОСНОВНІ ПУБЛІКАЦІЇ |
- Нездолій А.О., Антюшко Д.П. Маркетингові
дослідження очікувань цільової аудиторії споживачів продуктів із
функціональною направленістю. Восточно-европейский журнал передовых
технологий. 2015. №5/11 (77). С. 26-30 (Scopus).
- Антюшко Д.П., Нездолий А.О. Биологическая
активность композиции с глюкозамином в питании крыс при
моделировании повреждений хрящевой и соединительной тканей. Вопросы
питания. 2017. Том 86. №1. С. 72-75. №5/11 (77). С. 26-30
(Scopus).
- Антюшко Д.П., Гавалко Ю.В. Оценка пищевой ценности
продуктов для энтерального питания. Вопросы питания. 2019. Том 88.
№5. С. 63-71 (Scopus).
- Притульська Н.В., Гуліч М.П., Мотузка Ю.М.,
Асланян С.А., Заруцький Я.Л., Лакша А.М., Антюшко Д.П. Ентеральна
нутрітивна підтримка населення в умовах надзвичайних ситуацій :
монографія. К. : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2018. 280
с.
- Антюшко Д.П. Дослідження енергетичної цінності та
фізико-хімічних показників якості продукту для ентерального
харчування геродієтичного призначення // Научное окружение
современного человека: экономика и торговля, менеджмент и
маркетинг, туризм и рекреация, образование и педагогика, филология,
языковедение и литературоведение, юридические и политические науки.
Книга 3. Часть 2: серия монографий / [авт.кол. : И.Я. Львович, Г.А.
Мохоров, Ю.П. Олексин, Н.Н. Сас, Н.М. Сирота и др.]. Одесса:
КУПРИЕНКО С.В., 2020. С. 12-20.
- Пат. 116754 України, А23L 33/19б А61К 31/00. Суміш
для ентерального харчування геродієтичного призначення. Н.В.
Притульська, П.О. Карпенко, Д.П. Антюшко, Ю.В. Гавалко, заявник і
патентовласник Київський національний торговельно-економічний
університет. № u 2016 09484; заяв. 14.09.2016. Опубл. 12.06.2017.
Бюл. № 11. 4 с.
- Антюшко Д. Особливості стандартизації в Україні та
світі зерна пшениці. Товари і ринки. 2017. №1. С. 90-101.
- Pritulska N., Antiushko D. The application of
Meetoo internet-platform in educational process. Herald of KNUTE.
2017. №6. P. 100-106.
- Pritulska N., Antiushko D., Waller D. The system
of higher education quality assurance: international experiencе.
Зовнішня торгівля: економіка, фінанси, право. 2017. №6. С.
108-116.
- Антюшко Д., Павлюченко Ю., Вежлівцева С.
Безпечність харчових продуктів: новації стандарту ISO 22000:2018.
Товари і ринки. 2018.№3. С. 5-13. DOI: https://doi.org/10.31617/tr.knute.2018(27)01
- Антюшко Д., Прус Е. Метод асоціативного мислення в
освіті. Вісник КНТЕУ. 2018. №5. С. 138-146. DOI: http://doi.org/10.31617/visnik.knute.2018(121)11
- Антюшко Д., Павлюченко Ю. Аудит
пест-менеджменту в системі управління безпечністю. Товари і ринки.
2018. №4 (28). С. 57–64. DOI: https://doi.org/10.31617/tr.knute.2018(28)05
- Притульська Н.. Антюшко Д., Осика В. Маркування
харчових продуктів: новели українського законодавства. Товари і
ринки. 2019. №3 (31). С. 5-14. DOI: https://doi.org/10.31617/tr.knute.2019(31)01
- Pritulska N., Antiushko D., Gusarevich N.
International standard ISO 19011:2018: perspectives of
implementation. Товари і ринки. 2019. №4 (32). С. 5-15.
DOI: https://doi.org/10.31617/tr.knute.2019(32)01
- Антюшко Д, Гордополов В., Гусаревич Н. ISO
10015:2019: новації щодо укравління компетентністю персоналу.
Товари і ринки. 2020. №2 (34). С. 58-71. DOI: https://doi.org/10.31617/tr.knute.2020(34)05
- Prytulska N., Antiushko D., Shapovalova N. Amino
acid content of gerodietetic product for enteral nutrition. Товари
і ринки. 2020. №3. (35). С. 85-92. DOI: https://doi.org/10.31617/tr.knute.2020(35)01
- Antiushko, D. Evaluation of gerodietetic product’s
for enteral nutrition protein value. Journal of chemistry and
technologies. 2020. V. 28(2), P. 161-167. DOI: https://doi.org/10.15421/082017
|
|
|
НАГОРОДИ ТА ВІДЗНАКИ |
- Подяка Національного агентства із забезпечення якості вищої
освіти за вагомий внесок у розвиток системи якості вищої освіти в
Україні як члену галузевої експертної ради у галузі знань 18
"Виробництво та технології", 2023 р.
- Подяка Українського центру оцінювання якості освіти за потужну
підтримку на освітньому фронті, якісну організацію та проведення
вступних випробувань у 2023 р.
- Подяка Національного агентства із забезпечення якості вищої
освіти за вагомий внесок у розвиток системи якості вищої освіти в
Україні, 2023 р.
- стипендіат Кабінету Міністрів України для молодих вчених,
2020-2021 рр.
- лауреат премії Київського міського голови за особливі
досягнення молоді у розбудові столиці України – міста-героя Києва,
2019 р.
- Лист подяки Київського національного торговельно-економічного
університету МОН України за особистий внесок у розвиток науки,
забезпечення високого індексу цитування, публікацію статей у
міжнародних наукометричних базах даних Scopus та Web of Science,
забезпечення інтеграції науки у світовий освітянський простір через
міжнародні проєкти та програми, 2018 р.
- Подяка Міністерства освіти і науки України за багаторічну
сумлінну працю, вагомий особистий внесок у підготовку
кваліфікованих спеціалістів та плідну науково-педагогічну
діяльність, 2015 р.
- Почесна грамота Деснянської районної у м. Києві ради,
Деснянської районної у м. Києві державної адміністрації за високий
професіоналізм, багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий
внесок у розвиток наукового комплексу Деснянського району міста
Києва та з нагоди святкування Дня науки, 2015 р.
- Подяка Київського національного торговельно-економічного
університету МОН України за небайдужість, підтримку і допомогу
воїнам АТО та їх родинам, 2015 р.
|
|
|
ДОДАТКОВІ ВИДИ ДІЯЛЬНОСТІ |
- член галузевої експертної ради 07.1 "Управління та
адміністрування" Національного агентства забезпечення якості вищої
освіти, з 2023 р. до цього часу.
- експерт Національного агентства із забезпечення якості вищої
освіти за спеціальностями 076 “Підприємництво та торгівля”, 181
“Харчові технології”, з 2019 р. до цього часу.
- внутрішній аудитор системи управління якістю за ДСТУ ІSO
9001, з 20015 р. до цього часу.
|
|
|
ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ |
- фармацевтична компанія "Голден-Фарм", 2023 р.
- онлайн тренінг «Експерт з акредитації освітніх програм»,
Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти, 2019
р.
- навчання в ТОВ «Factorum Еxpert Solutions» за сертифікованою
програмою «Базові програми забезпечення безпечності харчових
продуктів», одержано сертифікат FSMS за компетенцією «Внутрішній
аудитор», 2018 р.
- програма стажування «Erasmus Plus Stuff mobility Programme»,
Університет Центрального Ланкаширу (Великобританія), 2017 р.
- стажування у ГО «Всеукраїнська федерація споживачів «ПУЛЬС»,
2016 р.
- навчання у Вищій школі педагогічної майстерності КНТЕУ, 2015
р.
|
|
|
ХОБІ |
подорожі, книги, сучасне мистецтво
|
|
остання редакція 09.11.2023