logo
Кафедра товарознавства, управління безпечністю та якістю
Кафедра товарознавства, управління безпечністю та якістю
logo
Кафедра товарознавства, управління безпечністю та якістю
img

Антюшко Дмитро Петрович

товарознавства, управління безпечністю та якістю

АНТЮШКО ДМИТРО ПЕТРОВИЧ

кандидат технічних наук, доцент
доцент кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю

e-mail: d.antiushko@knute.edu.ua

ІДЕНТИФІКАТОРИ АВТОРА

Scopus
Google Scholar
ORCID
R
esearcherID

СФЕРА НАУКОВИХ ІНТЕРЕСІВ

системи управління безпечністю та якістю, забезпечення захисту прав споживачів; розробка продуктів спеціального дієтичного призначення

​ДИСЦИПЛІНИ

“Стандартизація, метрологія та управління якістю”, “Цільові системи управління в ритейлі”, “Товарознавство”; “Ідентифікація та методи визначення фальсифікації товарів”, “Експертиза алкогольних напоїв та тютюнових виробів” англійською мовою навчання.

АКАДЕМІЧНА КВАЛІФІКАЦІЯ
  • доцент кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю, 2019 р.
  • кандидат технічних наук, 05.18.15 «Товарознавство харчових продуктів», тема дисертації: "Якість сухих розчинних продуктів для ентерального харчування ", 2014 р.
  • “Експертиза товарів та послуг” (ОС «магістр»), Київський національний торговельно-економічний університет, 2011 р.
ДОСВІД РОБОТИ
  • доцент кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю Київського національного торговельно-економічного університету МОН України, з 2017 р. до цього часу.
  • старший викладач кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю Київського національного торговельно-економічного університету МОН України, 2015 – 2017 рр.
  • асистент кафедри економічної теорії Київського національного торговельно-економічного університету МОН України, 2014 – 2015 рр.
  • спеціаліст Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, 2011 рр.
ОСНОВНІ ПУБЛІКАЦІЇ
Публікації
НАГОРОДИ ТА ВІДЗНАКИ
  • стипендіат Кабінету Міністрів України для молодих вчених, 2020-2021 рр.
  • лауреат премії Київського міського голови за особливі досягнення молоді у розбудові столиці України – міста-героя Києва, 2019 р.
  • Лист подяки Київського національного торговельно-економічного університету МОН України за особистий внесок у розвиток науки, забезпечення високого індексу цитування, публікацію статей у міжнародних наукометричних базах даних Scopus та Web of Science, забезпечення інтеграції науки у світовий освітянський простір через міжнародні проекти та програми, 2018 р.
  • Подяка Міністерства освіти і науки України за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у підготовку кваліфікованих спеціалістів та плідну науково-педагогічну діяльність, 2015 р.
  • Почесна грамота Деснянської районної у м. Києві ради, Деснянської районної у м. Києві державної адміністрації за високий професіоналізм, багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток наукового комплексу Деснянського району міста Києва та з нагоди святкування Дня науки, 2015 р.
  • Подяка Київського національного торговельно-економічного університету МОН України за небайдужість, підтримку і допомогу воїнам АТО та їх родинам, 2015 р.
ДОДАТКОВІ ВИДИ ДІЯЛЬНОСТІ
  • експерт Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти за спеціальностями 076 “Підприємництво, торгівля та біржова діяльність”, 181 “Харчові технології”, з 2019 р. до цього часу.
  • внутрішній аудитор системи управління якістю  за ДСТУ ІSO 9001, з 20015 р. до цього часу.
ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ
  • онлайн тренінг «Експерт з акредитації освітніх програм», Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти, 2019 р.
  • навчання в ТОВ «Factorum Еxpert Solutions» за сертифікованою програмою «Базові програми забезпечення безпечності харчових продуктів», одержано сертифікат FSMS за компетенцією «Внутрішній аудитор», 2018 р.
  • програма стажування «Erasmus Plus Stuff mobility Programme», Університет Центрального Ланкаширу (Великобританія), 2017 р.
  • стажування у ГО «Всеукраїнська федерація споживачів «ПУЛЬС», 2016 р.
  • навчання у Вищій школі педагогічної майстерності КНТЕУ, 2015 р.
ХОБІ

подорожі, книги, сучасне мистецтво

02.03.2021
43220
1274
остання редакція 15.07.2022
457549