logo
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
logo
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
img

міжнародного, цивільного та комерційного права

Комплаєнс – перевірки зовнішньоекономічних договорів в аграрній сфері

Кафедрою міжнародного, цивільного та комерційного права ФМТП 1 червня 2021 року було проведено on-line зустріч з випускницею нашого університету, а сьогодні – успішним юристом транснаціональної компанії в аграрній сфері Ляшук Ганною Віталіївною.

  Пані Ганна Ляшук поділилася своїм досвідом у сфері проведення комплаєнс-заходів на підприємстві, яке займається зовнішньоекономічною діяльністю. Розкрила питання визначення ризиків компанії, їх оцінки та впливу. Слухачам корисно було дізнатися про алгоритм перевірки контрагентів, як способу убезпечення та мінімізації втрати фінансових і репутаційних активів. Особливої уваги доповідачка приділила актуальним проблемам санкційних країн та підприємств як можливого ризику для суб’єкта господарювання. Також пані Ганна на практичних кейсах роз’яснила основні аспекти управління ризиками при укладанні зовнішньоекономічних контрактів. 

  Наприкінці зустрічі у слухачів була можливість задати питання практикуючому юристу щодо особливостей юридичного супроводу зовнішньоекономічної діяльності.

Викладацький колектив кафедри та факультету щиро дякує всім учасникам цього корисного та цікавого заходу та сподівається на наступні зустрічі!       

02.06.2021
42241
296
остання редакція 02.06.2021
42241