logo
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
logo
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
img

міжнародного, цивільного та комерційного права

Екскурсії до Верховного Суду

    Напередодні святкування Дня юриста 27 вересня 2021 року студенти 1 та 3 курсу спеціалізації  "Цивільне право і процес" та  "Комерційне право" Київського національного торговельно-економічного університету у супроводі викладачів кафедри міжнародного, цивільного та комерційного права Бабаджанян Г. Б., Ільченко Г.О., Погарченко Т.В., Тищенко Ю.В. відвідали Верховний Суд.

    Студенти відвідали Кловський палац, який віднесено до пам'яток архітектури національного значення. Будівлю у стилі бароко звели у 1753-1755 роках. За свою понад 250-річну історію Кловський палац пережив багато подій. Він неодноразово горів, але кожного разу відроджувався. Тут у різний час містилися друкарня і госпіталь, гімназія і жіноче духовне училище, наукові установи і музеї. З 2009 року в Кловському палаці розташований Верховний Суд.

    У Кловському палаці студенти мали змогу зануритися в атмосферу судових засідань, посидіти в залах судового засідання, у залі пленуму Верховного Суду, відвідати музей та дізнатися багато цікавих фактів про становлення судової системи України та формування Верховного Суду зокрема.

   На згадку про цю подію кожен мав змогу зробити свої унікальні фото, які будуть нагадувати всім про

незабутнє студентське життя!

29.09.2021
42241
288
остання редакція 29.09.2021