logo
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
logo
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
img

міжнародного, цивільного та комерційного права

Четвертий щорічний круглий стіл студентів на тему «Євроінтеграційні зміни в законодавстві України»

Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права Київського національного торговельно-економічного університету 12 жовтня 2021 року провела щорічний круглий стіл на тему «Євроінтеграційні зміни в законодавстві України», в результаті роботи якого було видано збірник.

З вітальним словом до учасників круглого столу звернулася завідувач  кафедри міжнародного, цивільного та комерційного права, д.ю.н., професор  Наталія Анатоліївна Мазаракі, яка відзначила активну участь студентів в наукових заходах, організованих кафедрою, їх зацікавленість в пошуку та вирішенні проблем вдосконалення чинного законодавства в умовах євроінтеграції.

Модератором заходу була доцент кафедри міжнародного, цивільного та комерційного права  КНТЕУ к.ю.н., доцент Нескороджена Л.Л..

Учасники круглого столу обговорили актуальні питання застосування LEX MERCATORIA в умовах світової пандемії, механізми забезпечення та захисту прав людини в Україні через призму євроінтеграції, сучасний стан адаптації національного законодавства України до законодавства Європейського союзу у сфері забезпечення якості та безпечності харчових продуктів, вплив євроінтеграції на децентралізаційні процеси тощо.

Дякуємо всім учасникам круглого столу та чекаємо на наступну зустріч!

22.10.2021
42241
354
остання редакція 10.02.2022
42241