ресторанних і крафтових технологій
 |
ГОНЧАР ЮЛІЯ МИКОЛАЇВНА
Доктор філософії (PhD), старший викладач
кафедри технології і організації ресторанного
господарства, заступник декана
ФРГТБ
з виховної
роботи
e-mail: y.honchar@knute.edu.ua
|
ІДЕНТИФІКАТОРИ
АВТОРА |
Scopus
Researcher
ID
ORCID
Google
Scholar
|
СФЕРА НАУКОВИХ
ІНТЕРЕСІВ |
розроблення технології харчових продуктів з регульованим
нутрієнтним складом із використанням вторинної молочної
сировини
|
ДИСЦИПЛІНИ |
«Ресторанна справа» |
АКАДЕМІЧНА
КВАЛІФІКАЦІЯ |
- Доктор філософії (PhD) за спеціальністю 181 «Харчові
технології» Київського національного торговельно-економічного
університету, 2016 – 2020 р.р.
- Магістр за спеціальністю «Харчові технології» спеціалізація
«Технології в ресторанному господарстві», Київський національний
торговельно-економічний університет, 2014 – 2016 р.р.
- Бакалавр за спеціальністю «Харчові технології та інженерія»
спеціалізація «Технологія харчування», Київський національний
торговельно-економічний університет, 2010 – 2014 р.р.
|
ДОСВІД
РОБОТИ |
- Ст. лаборант кафедри технології і організації ресторанного
господарства Київського національного торговельно-економічного
університету, 2015 – 2016 р.р.
- Зав. лабораторії кафедри технології і організації ресторанного
господарства Київського національного торговельно-економічного
університету, 2016 р.
- Менеджер ТОВ «ФОРТІНВЕСТ-АГРО», 2016 р.
- Викладач ВСП «Київський торговельно-економічний фахових коледж
Київського національного торговельно-економічного університету»,
2016 – 2020 р.р.
- Ст. інструктор Київського регіонального центру оцінювання
якості освіти, 2016 – 2018 р.р.
- Уповноважена особа Київського регіонального центру оцінювання
якості освіти, з 2019 р. і дотепер
- Експерт з акредитації освітніх програм Національного агентства
забезпечення якості вищої освіти, з 2019 р. і дотепер
|
ОСНОВНІ
ПУБЛІКАЦІЇ |
Статті у фахових виданнях
- Гніцевич В., Чикун Н., Гончар Ю. (2017). «Кінетика ферментолізу
лактози молочної сироватки». Міжнар. наук.-практ. журнал «Товари і
ринки». 2(24). Том 1. С.97-104. (м.Київ, КНТЕУ);
URL:http://tr.knteu.kiev.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=1471&catid=121&lang=uk
- Гніцевич В.А., Гончар Ю.М.. (2018). «Дослідження процесу
ферментолізу м’якоті гарбуза». Журнал «Наукові праці Національного
університету харчових технологій». Том 24. №2. С. 202-208. (м.Київ,
НУХТ) DOI:10.24263/2225-2924-2018-24-2-24; URL:http://sw.nuft.edu.ua/Archiv/2018/swnuft_24_2.pdf
- Гніцевич В.А. Юдіна Т.І., Гончар Ю.М.. (2018). «Технологія
напівфабрикату на основі низьколактозної молочної сироватки та
м’якоті гарбуза». Міжнар. наук.-практ. журнал «Товари і ринки». № 4
(28). С. 105–114. (м. Київ, КНТЕУ) DOI: https://doi.org/10.31617/tr.knute.2018(28)10;
URL:http://tr.knteu.kiev.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=1681&catid=139&lang=uk
- Гніцевич В.А., Гончар Ю.М.. (2019). «Технологія та якість
низьколактозних емульсійних соусів». Міжнар. наук.-практ. журнал
«Товари і ринки». №3 (31). С.94-104. (м. Київ, КНТЕУ) DOI: https://doi.org/10.31617/tr.knute.2019(31)09;
URL:http://tr.knteu.kiev.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=1768&catid=151&lang=uk
- Гніцевич В.А., Гончар Ю.М., Романенко Р.П.. (2019).
«Дослідження мікроструктури продуктів переробки молочної
сироватки». Збірник наукових праць «Прогресивні техніка та
технології харчових виробництв ресторанного господарства і
торгівлі». Випуск 2 (30). С.72-83. (м.Харків, ХДУХТ) DOI:
10.5281/zenodo.3592831; URL: http://elib.hduht.edu.ua/bitstream/123456789/5057/1/6.pdf
- Yulia Honchar, Victoriya Gnitsevych. Rheological properties of
model systems of semi-finished products based on condensed
low-lactose whey. International Journal of Food Science and Applied
Biotechnology. University of Food Technologies. Plovdiv. Bulgaria.
2020, Vol. 3., Iss. 2. P.204-211. DOI: https://doi.org/10.30721/fsab2020.v3.i2.81;
URL: https://www.ijfsab.com/index.php/fsab/article/view/81
- Gnitsevych V., Yudina T., Honchar Y., Vasylieva O., Diachuk L.
The study of low-lactose milk whey structure and model systems on
its basis. EUREKA: Life Science. Tallin, Estonia. 2020, N. 3.
P.38-48. DOI: https://doi.org/10.21303/2504-5695.2020.001323
URL: http://journal.eu-jr.eu/life/article/view/1323
- Gnitsevych V., Yudina T., Honchar Y., Vasylieva O., Diachuk L.
Justification emulsify properties of semi-finished product based on
low-lactose milk whey. Eastern-European Journal of Enterprise
Technologies. Kharkiv, Ukraine. VOL 3, NO 11 (105) (2020). Р.21-29.
DOI: 10.15587/1729-4061.2020.204588. Technology and Equipment of
Food Production. http://journals.uran.ua/eejet/issue/archive
Об’єкти права інтелектуальної власності
- Пат. 129641 UA, MPK A23С 21/00. Спосіб виробництва
ферментованої молочної сироватки зі зниженим вмістом лактози / В.А.
Гніцевич; Ю.М. Гончар; Київський національний
торговельно-економічний університет (Україна). №u201803960; Заявл.
12.04.2018; Опублік. 12.11.2018; Бюл. №21/2018. Джерело доступу:
https://base.uipv.org/searchINV/search.php?action=viewdetails&IdClaim=252575
- Пат. 129640 UA, MPK A23L 5/00, A23L 19/00. Спосіб виробництва
ферментованого пюре з м'якоті гарбуза з підвищеним вмістом пектину
/ В.А. Гніцевич; Ю.М. Гончар; Київський національний
торговельно-економічний університет (Україна). №u201803959; Заявл.
12.04.2018; Опублік. 12.11.2018; Бюл. №21/2018. Джерело доступу:
https://base.uipv.org/searchINV/search.php?action=viewdetails&IdClaim=252574
- Пат. 136991 Україна, МПК A23J 1/20 (2006.01), A23C 21/08
(2006.01), A23L 33/10 (2016.01). Спосіб виробництва напівфабрикату
на основі згущеної низьколактозної молочної сироватки та
диспергованого пюре з м'якоті гарбуза з підвищеним вмістом пектину/
В.А. Гніцевич, Ю.М. Гончар, Т.І. Євдомаха; Київський національний
торговельно-економічний університет (Україна). №u201902416; заявл.
12.03.19; опубл. 25.09.19, Бюл. №18/2019. Джерело доступу:
https://base.uipv.org/searchINV/search.php?action=viewdetails&IdClaim=261929
- Пат. 136022 Україна, МПК A23L 27/60, A23L 23/00.
Низьколактозний емульсійний соус «Wellness» для спеціального
харчування / В.А. Гніцевич, Ю.М. Гончар, Т.І. Євдомаха; Київський
національний торговельно-економічний університет (Україна).
№u201902414; заявл. 12.03.19; опубл. 25.07.19, Бюл. №14/2019.
Джерело доступу:
https://base.uipv.org/searchINV/search.php?action=viewdetails&IdClaim=260612
- Пат. 136990 Україна, МПК A23L 23/00, A23L 27/60 (2016.01).
Спосіб виготовлення низьколактозного емульсійного соусу «Wellness»
для спеціального харчування / В.А. Гніцевич, Ю.М. Гончар, Т.І.
Євдомаха; Київський національний торговельно-економічний
університет (Україна). № u201902415; заявл. 12.03.19; опубл.
25.09.19, Бюл. №18/2019. Джерело доступу:
https://base.uipv.org/searchINV/search.php?action=viewdetails&IdClaim=261928
- ТУ У 10.8-2860707498-001:2019 «Виробництво напівфабрикату на
основі згущеної низьколактозної молочної сироватки та
диспергованого пюре з м’якоті гарбуза з підвищеним вмістом
пектину»;
- ТІ 10.8-2860707498-001/01:2019 «Виробництво напівфабрикату на
основі згущеної низьколактозної молочної сироватки та
диспергованого пюре з м’якоті гарбуза з підвищеним вмістом
пектину».
|
ПІДВИЩЕННЯ
КВАЛІФІКАЦІЇ |
- Міжнародне стажування «Current state and
perspectives of tourism development & Evaluation of internal
education: challenges and perspectives», Stefan cel Mare
University, Сучава, Румунія, №5141/24 від 05.05.2018р.
- Цикл тренінгів 3-охденної «Школи розвитку викладачів», Інститут
новітніх технологій та лідерства, НАУ, Київ, Україна, №18.03/400
(36 год.) від 05.06.2019 р., 21.05.2019 – 05.06.2019 р.
- Майстер-клас «Ресурси стресостійкості сучасного викладача»,
Інститут новітніх технологій та лідерства, НАУ, Київ, Україна,
№18.03/156 від 16.04.2019 р.
- Тренінг «Сучасні методи викладання: дизайн тренінгового
заняття», Інститут новітніх технологій та лідерства, НАУ, Київ,
Україна, №18.03/335 (12 год.), квітень 2019 р.
- Навчально-методичний семінар «Тайм-менеджмент», КНТЕУ,
№283 від 16.05.2017 р.
- Навчально-методичний семінар «Інтеграція результатів наукових
досліджень в освітній процес», КНТЕУ, №094 від 18.05.2017
р.
- Тренінг «Цифрова трансформація: функціональні можливості
системи електронного документообігу M.E.Doc», M.E.Doc, №НПТ 110,
від 21.02.2017 р.
- Всеукраїнський науково-практичний тренінг «Інформаційні
технології в навчальному процесі: якісна освіта», КНТЕУ, від
21.02.2017 р.
- Майстер-клас хмарна CRM-системі «jПарус – менеджмент і
маркетинг», Корпорація «ПАРУС», №14530023, від 21.02.2017 р.
- Майстер-клас «1С: Підприємництво 8.3»: облік успішності
студентів і аналітичний звіт», Центр Сертифікаційного навчання ТОВ
«ПРОКОМ», від 21.02.2017 р.
- Майстер-клас «Organization of restaurant business»,
Rest.Art.Kitchen, вересень 2018 р.
- Тренінг «Історія, регламентація і культура споживання коньяків
України», Дім марочних коньяків «ТАВРІЯ», 2018 р.
- Курс навчання з міксології в лабораторії коктейлів «Stoli Lab»,
Barometer, 2017 р.
- Курс барменів «Trends of the bar industry», Rest.Art.Kitchen,
21 травня 2018 р.
- Майстер-клас «Ottoman cuisine: food & beverage»,
Rest.Art.Kitchen, 23-24 лютого 2018 р.
- Майстер-клас для баристи «Character of coffee»,
Rest.Art.Kitchen, 14 червня 2018 р.
- Курс «Навчаймось вчитись. Потужні розумові інструменти для
опанування складних предметів», ГО «Прометеус», Сертифікат (30
год.), 15.04.2020 р.
- Курс «Теорія поколінь: знаходимо спільну мову», Відкритий
Університет Майдану «ВУМ on-line», Сертифікат №026114, (1 год.)
21.04.2020 р.
- Курс «Академічна доброчесність в університеті», Відкритий
Університет Майдану «ВУМ on-line», Сертифікат №026156, ( 1 год.),
21.04.2020 р.
- Курс «Медіаграмотність для освітян», ГО «Прометеус»,
Сертифікат, (60 год.), 23.04.2020 р.
- Курс «Дизайн-мислення для інновацій», ГО «Прометеус»,
Сертифікат, 25.04.2020 р.
- IV Фестиваль освітнього лідерства «CLEVER» (онлайн), Київський
університет ім.Б.Грінченка, Сертифікат №1365, (6 год.), 19.09.2020
р.
- та багато інших, в т.ч. не підтверджених
сертифікатом
|
ДОДАТКОВІ ВИДИ
ДІЯЛЬНОСТІ |
- наставник 1 курсу 6 групи ФРГТБ
|
ХОБІ |
велопрогулянки, туризм |
остання редакція 13.07.2022