logo
Кафедра технології і організації ресторанного господарства
Кафедра технології і організації ресторанного господарства
logo
Кафедра технології і організації ресторанного господарства
img

Гончар Юлія Миколаївна

технології і організації ресторанного господарства

ГОНЧАР ЮЛІЯ МИКОЛАЇВНА

Доктор філософії (PhD), старший викладач
кафедри технології і організації ресторанного господарства, заступник декана ФРГТБ
з виховної роботи

e-mail: y.honchar@knute.edu.ua

ІДЕНТИФІКАТОРИ АВТОРА

Scopus

Researcher ID

ORCID

Google Scholar

СФЕРА НАУКОВИХ ІНТЕРЕСІВ

розроблення технології харчових продуктів з регульованим нутрієнтним складом із використанням вторинної молочної сировини

ДИСЦИПЛІНИ «Ресторанна справа»
АКАДЕМІЧНА КВАЛІФІКАЦІЯ
  • Доктор філософії (PhD) за спеціальністю 181 «Харчові технології» Київського національного торговельно-економічного університету, 2016 – 2020 р.р.
  • Магістр за спеціальністю «Харчові технології» спеціалізація «Технології в ресторанному господарстві», Київський національний торговельно-економічний університет, 2014 – 2016 р.р.
  • Бакалавр за спеціальністю «Харчові технології та інженерія» спеціалізація «Технологія харчування», Київський національний торговельно-економічний університет, 2010 – 2014 р.р.
ДОСВІД РОБОТИ
  • Ст. лаборант кафедри технології і організації ресторанного господарства Київського національного торговельно-економічного університету, 2015 – 2016 р.р.
  • Зав. лабораторії кафедри технології і організації ресторанного господарства Київського національного торговельно-економічного університету, 2016 р.
  • Менеджер ТОВ «ФОРТІНВЕСТ-АГРО», 2016 р.
  • Викладач ВСП «Київський торговельно-економічний фахових коледж Київського національного торговельно-економічного університету», 2016 – 2020 р.р.
  • Ст. інструктор Київського регіонального центру оцінювання якості освіти, 2016 – 2018 р.р.
  • Уповноважена особа Київського регіонального центру оцінювання якості освіти, з 2019 р. і дотепер
  • Експерт з акредитації освітніх програм Національного агентства забезпечення якості вищої освіти, з 2019 р. і дотепер
ОСНОВНІ ПУБЛІКАЦІЇ
Статті у фахових виданнях 
Об’єкти права інтелектуальної власності
ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ
  • Міжнародне стажування «Current state and perspectives of tourism development & Evaluation of internal education: challenges and perspectives», Stefan cel Mare University, Сучава, Румунія, №5141/24 від 05.05.2018р.
  • Цикл тренінгів 3-охденної «Школи розвитку викладачів», Інститут новітніх технологій та лідерства, НАУ, Київ, Україна, №18.03/400 (36 год.) від 05.06.2019 р., 21.05.2019 – 05.06.2019 р.
  • Майстер-клас «Ресурси стресостійкості сучасного викладача», Інститут новітніх технологій та лідерства, НАУ, Київ, Україна, №18.03/156 від 16.04.2019 р.
  • Тренінг «Сучасні методи викладання: дизайн тренінгового заняття», Інститут новітніх технологій та лідерства, НАУ, Київ, Україна, №18.03/335 (12 год.), квітень 2019 р.
  • Навчально-методичний семінар «Тайм-менеджмент», КНТЕУ, №283  від 16.05.2017 р.
  • Навчально-методичний семінар «Інтеграція результатів наукових досліджень в освітній процес», КНТЕУ, №094  від 18.05.2017 р.
  • Тренінг «Цифрова трансформація: функціональні можливості системи електронного документообігу M.E.Doc», M.E.Doc, №НПТ 110, від 21.02.2017 р.
  • Всеукраїнський науково-практичний тренінг «Інформаційні технології в навчальному процесі: якісна освіта», КНТЕУ,  від 21.02.2017 р.
  • Майстер-клас хмарна CRM-системі «jПарус – менеджмент і маркетинг», Корпорація «ПАРУС», №14530023, від 21.02.2017 р.
  • Майстер-клас «1С: Підприємництво 8.3»: облік успішності студентів і аналітичний звіт», Центр Сертифікаційного навчання ТОВ «ПРОКОМ», від 21.02.2017 р.
  • Майстер-клас «Organization of restaurant business», Rest.Art.Kitchen, вересень 2018 р.
  • Тренінг «Історія, регламентація і культура споживання коньяків України», Дім марочних коньяків «ТАВРІЯ», 2018 р.
  • Курс навчання з міксології в лабораторії коктейлів «Stoli Lab», Barometer, 2017 р.
  • Курс барменів «Trends of the bar industry», Rest.Art.Kitchen, 21 травня 2018 р.
  • Майстер-клас «Ottoman cuisine: food & beverage», Rest.Art.Kitchen, 23-24 лютого 2018 р.
  • Майстер-клас для баристи «Character of coffee», Rest.Art.Kitchen, 14 червня 2018 р.
  • Курс «Навчаймось вчитись. Потужні розумові інструменти для опанування складних предметів», ГО «Прометеус», Сертифікат (30 год.), 15.04.2020 р.
  • Курс «Теорія поколінь: знаходимо спільну мову», Відкритий Університет Майдану «ВУМ on-line», Сертифікат №026114, (1 год.) 21.04.2020 р.
  • Курс «Академічна доброчесність в університеті», Відкритий Університет Майдану «ВУМ on-line», Сертифікат №026156, ( 1 год.), 21.04.2020 р.
  • Курс «Медіаграмотність для освітян», ГО «Прометеус», Сертифікат, (60 год.),  23.04.2020 р.
  • Курс «Дизайн-мислення для інновацій», ГО «Прометеус», Сертифікат, 25.04.2020 р.
  • IV Фестиваль освітнього лідерства «CLEVER» (онлайн), Київський університет ім.Б.Грінченка, Сертифікат №1365, (6 год.), 19.09.2020 р.
  • та багато інших, в т.ч. не підтверджених сертифікатом
ДОДАТКОВІ ВИДИ ДІЯЛЬНОСТІ
  • наставник 1 курсу 6 групи ФРГТБ
ХОБІ велопрогулянки, туризм

06.12.2021
43630
489
остання редакція 13.07.2022
43505