logo
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
logo
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
img

міжнародного, цивільного та комерційного права

Перший день відкритих дверей у 2022 році

   В рамках проведення Державним торговельно-економічним університетом Дня відкритих дверей, 5 лютого 2022 року представники кафедри міжнародного, цивільного та комерційного права взяли участь у презентації факультету міжнародної торгівлі і права серед абітурієнтів та їх батьків.

   Зокрема доцентом Коренюк О.О. гостям було роз’яснено особливості спеціальностей, які здобуваються на ФМТП, переваги юристів, які здобувають освіту за спеціалізаціями «Комерційне право», «Цивільне право та процес», «Міжнародне право» та особливості вступної кампанії 2022.

    Викладачами кафедри Корольковим О.В., Погарченко Т.В., Тищенко Ю.В.  проведено екскурсії по затишних та сучасних локаціях нашого університету, продемонстровано потужну навчальну, спортивну та рекреаційну базу ДТЕУ, яка не залишила байдужим жодного гостя.

   Також іншими представниками кафедри Бабаджанян Г.Б. та Шкребтієнко Н.Г. разом із представниками студентського самоврядування для абітурієнтів та їх батьків було презентовано факультет міжнародної торгівлі та права, і, зокрема, нашу кафедру. З майбутніми студентами була проведена цікава вікторина із смачними подарунками.

   Всі заходи проходили із дотриманням карантинних вимог.

Чекаємо на нову зустріч в стінах нашого університету!   

05.02.2022
42241
356
остання редакція 05.02.2022